Mam dosc glupich przepisow

Obserwuj wątek

Odp: Odp: !!)

ulcia21 napisał(a):

Szcerze mowiac to boje sie dodac jakichkolwiek przepisow,bo to ,ze do czegos dodalam czegos kto tego nie dodal to bedzie NOWY przepisZamiast bazylii dodam np.oregano I to mnie wkurza.

Ulcia, możesz jaśniej, bo z tego co napisałaś to uważasz (jak zrozumiałem?!) iz dodanie soli morskiej w miejsce soli kamiennej z Wieliczki tworzy już nowy przepis?, a zamiast mąki 550 dasz 450, to też nowy przepis?
Nie dajmy się zwariować.

Odp: !!)

ulcia21
  • ulcia21

• Przepisy: 68
  • Artykuły: 0

Szcerze mowiac to boje sie dodac jakichkolwiek przepisow,bo to ,ze do czegos dodalam czegos kto tego nie dodal to bedzie NOWY przepisZamiast bazylii dodam np.oregano I to mnie wkurza.

Odp: Odp: Odp: !!)

msewka
  • msewka

• Przepisy: 607
Bahus napisał(a):

zuzi napisał(a):

A ja dzisiaj oglądałam przepisy (bo miałam 2 dni nieobecności) i stwierdzam z zachwytem że do 13 strony nie było przepisów z pasztetem-NARESZCIE

Bo pewnie konkurs się skończył

Oby tak właśnie było, bo ostatnio to nawet nie chciało się czytać przepisów,tylko przerzucało strony.A jak jeszcze zobaczyłam zdjęcie do przepisu to już był luksus.

Bahus
  • Bahus

• Przepisy: 624
  • Artykuły: 5
zuzi napisał(a):

A ja dzisiaj oglądałam przepisy (bo miałam 2 dni nieobecności) i stwierdzam z zachwytem że do 13 strony nie było przepisów z pasztetem-NARESZCIE

Bo pewnie konkurs się skończył
Opis: Oddany Przyjaciel, który odszedł do krainy wiecznego szczęścia.

zuzi
  • zuzi

• Przepisy: 174
  • Artykuły: 13

ulcia21
  • ulcia21

• Przepisy: 68

Za duzo tego pasztetu sluszna racje.

Persik
  • Persik

• Przepisy: 1125
  • Artykuły: 42
czytając niektóre przepisy zwłaszcza te z pasztetami ale nie tylko człowiek się zastanawia skąd oni je wytrzasnęli
lubię pasztety a raczej lubiłam bo odkąd zobaczyłam te przepisy zwłaszcza niektóre nabrałam wstrętu do nich

Bogusia
  • Bogusia

• Przepisy: 0
Glumanda napisał(a):

No co Wy... swiat bylby wtedy jednym wielkim lotniskiem... wszedzie ta samoloty

I pasztet . Chyba długo nie będę po niego sięgać

Glumanda
  • Glumanda

• Przepisy: 111
  • Artykuły: 3
No co Wy... swiat bylby wtedy jednym wielkim lotniskiem... wszedzie ta samoloty

misia53
  • misia53

• Przepisy: 345
Sarenka napisał(a):

Gdyby przepisy z pasztetem w tle (zdecydowana wiekszosc, choc miedzy nimi jest kilka, aczkolwiek niewiele, dobrych przepisow), byly napisane na stronach ksiazki kucharskiej, wyrywalabym kartki, robila samoloty i wyrzucala z ogromnym zamachem.............. za okno w wietrzny dzien

i ja też

Odpowiedz na/ edytuj Mam dosc glupich przepisow