Szcerze mowiac to boje sie dodac jakichkolwiek przepisow,bo to ,ze do czegos dodalam czegos kto tego nie dodal to bedzie NOWY przepisZamiast bazylii dodam np.oregano I to mnie wkurza.
Ulcia, możesz jaśniej, bo z tego co napisałaś to uważasz (jak zrozumiałem?!) iz dodanie soli morskiej w miejsce soli kamiennej z Wieliczki tworzy już nowy przepis?, a zamiast mąki 550 dasz 450, to też nowy przepis?
Nie dajmy się zwariować.
Szcerze mowiac to boje sie dodac jakichkolwiek przepisow,bo to ,ze do czegos dodalam czegos kto tego nie dodal to bedzie NOWY przepisZamiast bazylii dodam np.oregano I to mnie wkurza.
A ja dzisiaj oglądałam przepisy (bo miałam 2 dni nieobecności) i stwierdzam z zachwytem że do 13 strony nie było przepisów z pasztetem-NARESZCIE
Bo pewnie konkurs się skończył
Oby tak właśnie było, bo ostatnio to nawet nie chciało się czytać przepisów,tylko przerzucało strony.A jak jeszcze zobaczyłam zdjęcie do przepisu to już był luksus.
czytając niektóre przepisy zwłaszcza te z pasztetami ale nie tylko człowiek się zastanawia skąd oni je wytrzasnęli
lubię pasztety a raczej lubiłam bo odkąd zobaczyłam te przepisy zwłaszcza niektóre nabrałam wstrętu do nich
Gdyby przepisy z pasztetem w tle (zdecydowana wiekszosc, choc miedzy nimi jest kilka, aczkolwiek niewiele, dobrych przepisow), byly napisane na stronach ksiazki kucharskiej, wyrywalabym kartki, robila samoloty i wyrzucala z ogromnym zamachem.............. za okno w wietrzny dzien
Mam dosc glupich przepisow
Obserwuj wątekOdp: Odp: !!)
Ulcia, możesz jaśniej, bo z tego co napisałaś to uważasz (jak zrozumiałem?!) iz dodanie soli morskiej w miejsce soli kamiennej z Wieliczki tworzy już nowy przepis?, a zamiast mąki 550 dasz 450, to też nowy przepis?
Nie dajmy się zwariować.
Odp: !!)
ulcia21
Odp: Odp: Odp: !!)
msewka
Oby tak właśnie było, bo ostatnio to nawet nie chciało się czytać przepisów,tylko przerzucało strony.A jak jeszcze zobaczyłam zdjęcie do przepisu to już był luksus.
Odp: Odp: !!)
Bahus
Bo pewnie konkurs się skończył
zuzi
ulcia21
Za duzo tego pasztetu sluszna racje.
Persik
lubię pasztety a raczej lubiłam bo odkąd zobaczyłam te przepisy zwłaszcza niektóre nabrałam wstrętu do nich
Bogusia
I pasztet . Chyba długo nie będę po niego sięgać
Glumanda
misia53
i ja też