Mam dosc glupich przepisow

Obserwuj wątek

Odp: !!)

msewka
  • msewka

• Przepisy: 607
  • Artykuły: 0
Kaziu masz dużą wiedzę i ja sporo skorzystałam na Twoich przepisach.Ilekroć wysłałam do Ciebie jakieś zapytanie to zawsze rzeczowo mi odpowiedziałeś i nigdy nie było żadnych zgrzytów.Więc może osoby,które nie mają żadnych bezpośrednio żali do kogoś może niech już zamilkną i nie włączają się w zbyt długie tyrady na kogoś temat, bo nikt nie jest idealny.Czasami tylko co niektórzy świetnie się maskują.
Teraz z innej beczki.Przepisy z pasztetem-niedobrze mi się już robi od tytułów a reszty najczęściej już nie czytam.I to niektóre osoby tylko takie przepisy dodają ,a ja to wiem i nawet już omijam szerokim łukiem.
Ja przepisów dodaję niewiele ale staram się wybrać najciekawsze a teraz staram się robić te ,które podałam wcześniej,żeby dodać fotki.Ogólnie chętniej się czyta przepis,jak coś przyciąga nasz wzrok.A tak działają na mnie fotki,na które patrząc robię się głodna.
A wogóle to pozdrawiam tych,którzy traktują kuchnię i życie podobnie jak ja .Sporo tu takich pozytywnie zakręconych.
A jutro jadę do rodzinki na weekend i niestety się z Wami nie spotkam przez 3 dni.Pozdrawiam

lalunia
  • lalunia

• Przepisy: 1993
  • Artykuły: 1
hi hi racja nie ma co sie boczyć

misia53
  • misia53

• Przepisy: 345
dziewczyny , zamiast głupotami się zajmować idzcie na wątek z gorzką czekoladą , tam czeka na Was niespodzianka
super niespodzianka

zmieniono 1 raz (ostatnio 30 kwi 2009 11:12 przez misia53)

Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Mam dosc glupich przepisow

Sarenka
  • Sarenka

• Przepisy: 571
Ja rowniez podpisuje sie pod Twoimi slowami!

Odp: Odp: !!)

Sarenka napisał(a):

A ja mysle, ze nikt nie rozumie Kazika, on po prostu wyraza swoje spostrzezenia w sposob bardzo bezposredni, zaakceptujmy to i nie dajmy sie wciagnac w burze niepotrzebnych emocji i slow. Wyluzujmy

Zgadzam się z Sarenką.A maniek nie potrzebnie podgrzewa sytuację.Tylko patrzeć jak się z tego zrobi niepotrzebna afera.

Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Mam dosc glupich przepisow

kinga
  • kinga

• Przepisy: 55
Bogusia napisał(a):

maniek_4_26@o2.pl napisał(a):

Bogusia napisał(a):

Persik napisał(a):

nie chcę nikogo obrazić tylko nie wiem dlaczego kilku użytkowników narzekało na niego że im naubliżał albo obraził i tylko dlatego wyciągnęłam takie wnioski

Wybacz, ale ocenianie kogoś na podstawie wniosków z cudzych opnii nie jest chyba w porządku? I nie wydaje mi się , żeby mały żart był powodem do sprzeczki?

Szanowna Bogusiu,wkleje ci link,przeczytaj sobie a sama sie przekonasz jaki jest Kazik vel na tamtej stronie Janek i za co zostal zbanowany
http://www.gotowanie.wkl.pl/forum_watek.php?id=226995&post=226995&offset=360
Zapewniam ze lektura jest na prawde warta uwagi niestey tacy ludzie istnieja.

Poczytałam.Jak mi Kazik dołoży, to- być może- mu oddam. Ale mam chwilami wrażenie , że każde słowo - a nawet żart- bywają powodem sprzeczki. A jeśli jest na tej stronie, to dlaczego wypominać to , co było na innej.Być może mam pokojową naturę,ale chyba właśnie dla relaksu tutaj jesteśmy

Bogusiu calkowicie sie t Toba zgadzam

Odp: Odp: Odp: Odp: Mam dosc glupich przepisow

Bogusia
  • Bogusia

• Przepisy: 0
maniek_4_26@o2.pl napisał(a):

Bogusia napisał(a):

Persik napisał(a):

nie chcę nikogo obrazić tylko nie wiem dlaczego kilku użytkowników narzekało na niego że im naubliżał albo obraził i tylko dlatego wyciągnęłam takie wnioski

Wybacz, ale ocenianie kogoś na podstawie wniosków z cudzych opnii nie jest chyba w porządku? I nie wydaje mi się , żeby mały żart był powodem do sprzeczki?

Szanowna Bogusiu,wkleje ci link,przeczytaj sobie a sama sie przekonasz jaki jest Kazik vel na tamtej stronie Janek i za co zostal zbanowany

Poczytałam.Jak mi Kazik dołoży, to- być może- mu oddam. Ale mam chwilami wrażenie , że każde słowo - a nawet żart- bywają powodem sprzeczki. A jeśli jest na tej stronie, to dlaczego wypominać to , co było na innej.Być może mam pokojową naturę,ale chyba właśnie dla relaksu tutaj jesteśmy

Odp: Odp: Odp: Mam dosc glupich przepisow

Bogusia napisał(a):

Persik napisał(a):

zmieniono 2 razy (ostatnio 29 kwi 2009 16:58 przez maniek_4_26@o2.pl)

Odp: Odp: Mam dosc glupich przepisow

Bogusia
  • Bogusia

• Przepisy: 0
Persik napisał(a):

Sarenka
  • Sarenka

• Przepisy: 571
A ja mysle, ze nikt nie rozumie Kazika, on po prostu wyraza swoje spostrzezenia w sposob bardzo bezposredni, zaakceptujmy to i nie dajmy sie wciagnac w burze niepotrzebnych emocji i slow. Wyluzujmy

Odpowiedz na/ edytuj Mam dosc glupich przepisow