Mam dosc glupich przepisow

Obserwuj wątek

Odp: Mam dosc glupich przepisow

Persik
  • Persik

• Przepisy: 1125
  • Artykuły: 42
mało powiedziane przepisy na zrobienie kakao czy wiele innych gniotów które pisane są na odczepnego i dla punktów
bo przecież można bardziej się postarać i napisać prosty przepis który nie będzie do d....

misia53
  • misia53

• Przepisy: 345
  • Artykuły: 0
Rzeczywiście denerwujące jest to jak się czyta takie przepisy jak kinga pisała.
Uważam ,że takie przepisy jak parzenie herbaty ,czy inne bezsensowne cenzura powinna odrzucić.

Odp: Odp: Mam dosc glupich przepisow

kinga
  • kinga

• Przepisy: 55
Kochani mi nie chodzi tylko o pasztetowe przepisy,pojawily sie ostatnio rowniez przepisy jak zrobic herbatke mietowa czy kakao na wodzie
Czy ktos wstawiajac takie przepisy zarty sobie z nas robi?

ptychu
  • ptychu

• Przepisy: 102
  • Artykuły: 32
Pojawienie się konkursu rzeczywiście wzbudza wiele kontrowersji. Nie pozostaje nam nic innego jak przymknąć na to oko i robić swoje. Pozdrawiam!

kinga
  • kinga

dobry napisał(a):

Kliknij po prostu 2 -3 (?) zakładki dalej. Na serwisie jest już prawie 11 tys przepisow i zapewniam Cie, ze wiekszosc jest bez pasztetu takiego czy innego. Kwestia przejscia troszke dalej.

pozdrawiam

Dobry ja wiem ,ze tutaj jest mnostwo przepisow i praktycznie ze wszystkimi jestem juz zapoznana.
Praktycznie codziennie wchodze na ta stronke i zaczynam od przegladania nowych przepisow(uwielbiam to,bo a noz trafie na super przepis),i dlatego to napisalam bo od dobrych kilku dni tak naprawde to garstka ludzi wstawia sensowne przepisy-niestety.
Pozdrawiam

kinga
  • kinga

Bahus napisał(a):

No te pasztety DROP to zaistniały dzięki konkursowi. W 99 % zgadzam się z Tobą. Ale konkurs się skończy i myślę, że pasztetowe przepisy też się skończą. Nie zrażaj się.. a jak masz trochę czasu to poczytaj moje przepisy...tam nie ma tego DROPU

Dzieki Bohus,napewno dokladnie przegladne Twoje przepisy,co nie znaczy,ze juz sie z nimi troche nie zaznajomilam
Ja wiem,ze to jesr tylko konkurs,doskonale wszystko to rozumiem,tylko wg.jak juz ktos bierze udzial w takim konkursie to powinien sie wyrozniac jakas oryginalnoscia,fajnymi pomyslami,a przede wszystkim umiec troche eksperymentowac w kuchni,bo dla mnie przepis na kanapke z pasztetem,czy frytki rowniez z pasztetem,to niestety nie jest przepis tylko po prostu robienie sobie jaj(przepraszam za wyrazenie).
Pozdrawiam Bohusa,Dobrego i Anule,no i coz zycze pewnie nam wszystkim cierpliwosci(bo konkurs kiedys sie skonczy)

Natala1210
  • Natala1210

• Przepisy: 770
  • Artykuły: 5
Co fakt to fakt ostatnio większość oszalała na punkcie przepisów z pasztetem,ale większość ni napawa mnie optymizmem,bo niektóre połączenia są dla mnie nie do przyjęcia.Chociaż niektóre są ciekawe!
obrazek

zmieniono 2 razy (ostatnio 27 kwi 2009 10:00 przez Natala1210)

Anula
  • Anula

• Przepisy: 336
  • Artykuły: 1
kinga napisał(a):

Logujac sie na tej stronie,liczylam,ze zdobede fajne przepisy,jak rowniez podziele sie swoimi,od lat sprawdzonymi z ludzmi bedacymi tutaj zalogowanymi.
Ale od paru dni(staram sie sprawdzac codziennie nowo dodane przepisy)mam dosc glupich przepisow na:pomdory pasztetowe,krakersy z pasztetem,kluski z pasztetem,babeczki,kanapeczki,racuszki,krokiety,pierogi,jajecznice,frytki,salatki itp.z pasztetem
Ludzie czy nie stac Was na normalne przepisy,czy jestescie az tak lakomi na jakis kubek zeby wymyslac az tak niedorzeczne przepisybo to,ze istnieja kanapki z pasztetem i pomidorem to wiemy nie od dzis i nie po to ja i podejrzewam,ze nie jedna jeszcze osoba logowala sie na tym forum,zeby tutaj sie tego dowiedziec.
Dla mnie jest to prymitywne(przepraszam jesli obrazam autorow tych przepisow) zachowanie,bo tu nie chyba chodzi o to zeby napisac jak zrobic kanapke z pasztetem,albo jak usmazyc frytki i obok polozyc pasztet,przynajmniej ja tego nie oczekuje(a moze trafilam strone dla poczatkujacych kucharzy).
Bylam wprost zachwycona stronka przez pierwsze dni po zalogowaniu,ale coraz mniej mi sie tutaj podoba,bo nie tak primitywnych wprost przepisow oczekuje.
Przepraszam z gory jesli kogos obrazilam,ale po prostu wyrazalam swoje zdanie.

Wlasnie,ja tez nie wiedzialam o co w tym biega,wszystko z pasztetem a polaczenia moim skromnym zdaniem czasem wymyslone jakby na sile.

dobry
  • dobry

• Przepisy: 12
Kliknij po prostu 2 -3 (?) zakładki dalej. Na serwisie jest już prawie 11 tys przepisow i zapewniam Cie, ze wiekszosc jest bez pasztetu takiego czy innego. Kwestia przejscia troszke dalej.

pozdrawiam

Bahus
  • Bahus

• Przepisy: 624
  • Artykuły: 5
No te pasztety DROP to zaistniały dzięki konkursowi. W 99 % zgadzam się z Tobą. Ale konkurs się skończy i myślę, że pasztetowe przepisy też się skończą. Nie zrażaj się.. a jak masz trochę czasu to poczytaj moje przepisy...tam nie ma tego DROPU

zmieniono 1 raz (ostatnio 27 kwi 2009 01:32 przez Bahus)
Opis: Oddany Przyjaciel, który odszedł do krainy wiecznego szczęścia.

Odpowiedz na/ edytuj Mam dosc glupich przepisow