Do smarowania to oczywiscie masło, jeśli świeży chleb to plus cienko pokrojona cebula lub twaróg albo łącznie, albo masło i lekko musztardą ale tą własną. Do smażenia margaryna z olejem(!) czasem na przemian, a czasem razem. Do pieczenia margaryna.
Ja i tym i tym. Margarynę z musu i ze względu na koszty. Masło robie sama w domu tylko ze ilosci nie pokrywaja 100% zapotrzebowania, stad margaryna tez sie przydaje. Co do smaku masła to go nic nie przebije
Masło- masło i jeszcze raz masło .Margarynie mówię zdecydowane nie - wolę suchy chleb niż wszelkiego rodzaju mixy , masła roślinne , margaryny a szczególnie te zdrowe light - dławię się nimi . I co niestety nie świadczy najlepiej o moim zdrowym rozsądku to pieczywo smaruję masłem a nie ,, nożem " - ma go być tyle żebym czuła , że jem chlebuś ( najlepiej świeży , ciepły ) z masłem .
a ja maslo wkladam na 10 sekund do mikrofali i gotowe do smarowania
Tak a potem wkładasz je do lodówki, a potem znowu do mikrofali, i tak w kółko, to moim zdaniem to jest to samo co rozmrożenie czegoś i ponowne mrożenie.
Masło czy margaryna?
Obserwuj wątekOdp: Masło czy margaryna?
Persik
Odp: Masło czy margaryna?
Odp: Masło czy margaryna?
majgrz11maja
Odp: Masło czy margaryna?
caroline1983
Odp: Masło czy margaryna?
maslo to produkt naturalny,wiec napewno sluzy nam lepiej jak wszelkiego rodzaju "wynalazki",
Buniu,nie martw sie rozsadkiem,jestem pewna,ze masz go pod dostatkiem
Odp: Masło czy margaryna?
Babciagramolka
Odp: Masło czy margaryna?
a margaryne czekoladowa pamietacie? zgroza
Odp: Masło czy margaryna?
damian776
Odp: Odp: Masło czy margaryna?
stokrotka24
Takich bomb nie jem
Odp: Odp: Masło czy margaryna?
stokrotka24
Tak a potem wkładasz je do lodówki, a potem znowu do mikrofali, i tak w kółko, to moim zdaniem to jest to samo co rozmrożenie czegoś i ponowne mrożenie.