Masło czy margaryna?

Obserwuj wątek

Odp: Masło czy margaryna?

jarek-energy
z margaryn to "Maslo Roślinne" takie ze słonecznikiem jak w prl-u nie bylo masła to było to i jest do teraz a pamiętacie słone masło na wagę mi smakowalo

Anusia
  • Anusia

• Przepisy: 27
  • Artykuły: 0
Ja do smarowania pieczywa używam margaryny Rama.

Izunia2007
a ja maslo wkladam na 10 sekund do mikrofali i gotowe do smarowania

kayleb
  • kayleb

• Przepisy: 25
  • Artykuły: 28
masełko nie ma sobie równych, jednak...z czysto praktycznych przyczyn używam margaryny, bo nie mam czasu się babrać z masłem

jarek-energy
jako jedny w domu cześciej używam margaryny dlatego że trafia mnie własnie kiedy masło jest twarde .....ale lubie masło , a do tego jeszcze jakś wiejski chlebek i więcej nie trzeba nc

Izunia2007
Wszelakie smarowidla uzywam w malych ilosciach,ale jesli juz to tylko maslo.Margaryna owszem,wygodniejsza w smarowaniu,dlatego tez musze tu podkreslic ze probowalam wiele roznych zachwalanych margaryn,ale dla mnie kazda ma ten smak i zapach ktorego nie lubie.

malgorzata
ja wole margaryne (Rama), w zasadzie lubie tez maslo, ale mi jest zawsze za twarde, albo za miekkie...takie dziabdzianie..margaryna jest mi wygodniejsza1

Masło czy margaryna?

Czy smarujecie kanapki masłem czy margaryną? Razem z zona smarujemy tylko maslem, jakos ten smak margaryny nam nie podchodzi. Margaryny uzywamy tylko do tostów do opiekania w opiekaczu.

Odpowiedz na/ edytuj Masło czy margaryna?