, Nie rozumiem jak takie przepisy-gnioty przechodzą przez moderację! Przecież to jakiś bełkot! Spodziewam się teraz lawiny jedyneczek (chociaż ja tych bzdur nawet nie oceniam) od tego użytkownika albo jemu pokrewnych np. iwa643 - a tak w ogóle to coś mi się wydaje, że to jakieś konta jednej i tej samej osoby o bzdury z tym samym stylu ..., Zresztą, ja jak zwykle się pewnie czepiam, ale poczytajcie sami ich przepisy i będziecie mieli wtedy własne zdanie., Żenadą jest i wstyd przynosi portalowi, że takie przepisy wygrywają miesięczne albo tygodniowe rankingi...Wydawało mi się, do czasu, że właścicielom strony zależeć będzie bardziej na jakości a coraz boleśniej dociera do mnie bylejakość i przykro mi z tego powodu bo, jak wielu innych, staram się i wstawiam tylko przepisy własnoręcznie przygotowane i sprawdzone" /> , Nie rozumiem jak takie przepisy-gnioty przechodzą przez moderację! Przecież to jakiś bełkot! Spodziewam się teraz lawiny jedyneczek (chociaż ja tych bzdur nawet nie oceniam) od tego użytkownika albo jemu pokrewnych np. iwa643 - a tak w ogóle to coś mi się wydaje, że to jakieś konta jednej i tej samej osoby o bzdury z tym samym stylu ..., Zresztą, ja jak zwykle się pewnie czepiam, ale poczytajcie sami ich przepisy i będziecie mieli wtedy własne zdanie., Żenadą jest i wstyd przynosi portalowi, że takie przepisy wygrywają miesięczne albo tygodniowe rankingi...Wydawało mi się, do czasu, że właścicielom strony zależeć będzie bardziej na jakości a coraz boleśniej dociera do mnie bylejakość i przykro mi z tego powodu bo, jak wielu innych, staram się i wstawiam tylko przepisy własnoręcznie przygotowane i sprawdzone" />
Nie wytrzymałam...
Obserwuj wątekOdp: Odp: Odp: Nie wytrzymałam...
Henia
Tit, dopiero dzisiaj trafiłam na ten wątek i w wielu sprawach muszę Ci przyznać rację ale też dużo racji ma Pyza. W interesie właścicieli strony jest jej wysoki poziom.Nie można tolerować cwaniaków typu Pioge (obserwuję go od dawna i widzę co dodaje) czy kopiarzy typu persik. Każdy szanujący się portal już by ją zbanował a tu nie, codziennie zgłaszam 4-8 jej plagiatów! Owszem, są usuwane ale nie wiem na co czekasz Ty, na co czekają właściciele strony? Aż ja znajdę wszystkie plagiaty?! A ona opracowała już nowy sposób dodawania plagiatów i ma nas w nosie! Jeśli czegoś z tym nie zrobicie za 2-3 miesiące będzie znowu ponad 1000 plagiatów.A to jest tylko w Twojej gestii. I nie mów mi,że moderator nie jest kucharzem więc puszcza przepis pt. "weź słoik kompotu ze śliwek i słoik kompotu z truskawek, wlej do dzbanka i wymieszaj" Autentyk, jeśli będziesz zainteresowana to podam Ci linki do niego i kilku podobnych z ostatniego czasu! Zgadzam się, że moderator nie jest cenzorem, ale pewne minimum ingerencji musi być! Kompot ze słoika, budyń z torebki, nie o taki poziom strony chodzi! Chetnie pomożemy ( zresztą swoją ofertę już Ci złożyłam) ale tu trzeba chęci WSZYSTKICH!
Odp: Nie wytrzymałam...
Odp: Odp: Nie wytrzymałam...
Anula
I po to tu wiekszosc z nas jest,aby uczyc sie od innych i pokazac co sami potraimy,a spory sa nawet w najlepszej rodzinie wiec nie zrazaj sie mysle,ze jakos sie zalagodza,oby tylko wszyscy mieli dobre checi.
Jam tylko Albertynka i co zapodam jako przepis jest napewno przeze mnie wyprobowane.Nie moge twierdzic,ze wszystkie przepisy,ktore podaje sa "moje",bo gotowania uczylam sie z ksiazek kucharskich,od mamy czy podgladalam kucharzy w telewizji,wiec w jakis sposob sa to "podkradzione" przepisy,ale poniewaz nie potrafie sie scisle ich trzymac i zawsze je jakos przerabiam sa jednak moje.(?)
Podziwiam czlonkow,ktorzy opublikowali tu setki przepisow.Nie przejzalam jeszcze ich wielu,wiec nie moge sie wypowiadac,ale mimo,ze gotuje codziennie i nie nudno,to duza iloscia recept nie moge sie pochwalic.
Jestem pewna,ze sie u Was podszkole.
Bahus
Przeczytałem i udzielam Ci "absolutorium" (to oczywiście żart). Zlinczowanie nie wchodzi w grę, zbyt wrażliwy jestem. Mieliśmy już tutaj (i mamy) wielu użytkowników, którzy wchodzili i wchodzą na stronę pod różnymi nickami w niecnych celach. Stąd moje przewrażliwienie. Zrozumiesz to jak pobędziesz tutaj dłużej. Czuj się na gotujmy.pl jak u siebie w domu. Oczekuję na Twoje wypróbowane przepisy
Odp: Odp: Odp: Nie wytrzymałam...
Zbyt prymitywna prowokacja Panie Bahus.
P.S.
Co na to Moderatorzy?
Gotowanie to dla mnie duza przyjemnosc i mialam nadzieje,ze spotkam tu ludzi z ktorymi bede mogla powymieniac sie doswiadczeniami i nie tylko.Nie mam zamiaru z nikim konkurowac o punkty,kubki czy temu podobne.Bede natomiast wdzieczna za opinie o moich przepisach,za krytyke (nie mylic z krytykanctwem) rowniez.Nie popisalam sie jeszcze niczym wyjatkowym,bo jestem najzwyklejsza gospodynia domowa,ktora stara sie cos smacznego ugotowac i to codziennie.
Oj,ale sie naprodukowalam.
Bahusie,zanim mnie zlinczujesz przeczytaj DOKLADNIE co napisalam
Odp: Odp: Odp: Nie wytrzymałam...
misia53
Bahusie! A tu nasze podejrzenia skierowane są w tym samym kierunku(nie wskazując palcem)