, Nie rozumiem jak takie przepisy-gnioty przechodzą przez moderację! Przecież to jakiś bełkot! Spodziewam się teraz lawiny jedyneczek (chociaż ja tych bzdur nawet nie oceniam) od tego użytkownika albo jemu pokrewnych np. iwa643 - a tak w ogóle to coś mi się wydaje, że to jakieś konta jednej i tej samej osoby o bzdury z tym samym stylu ..., Zresztą, ja jak zwykle się pewnie czepiam, ale poczytajcie sami ich przepisy i będziecie mieli wtedy własne zdanie., Żenadą jest i wstyd przynosi portalowi, że takie przepisy wygrywają miesięczne albo tygodniowe rankingi...Wydawało mi się, do czasu, że właścicielom strony zależeć będzie bardziej na jakości a coraz boleśniej dociera do mnie bylejakość i przykro mi z tego powodu bo, jak wielu innych, staram się i wstawiam tylko przepisy własnoręcznie przygotowane i sprawdzone - Strona 4" /> , Nie rozumiem jak takie przepisy-gnioty przechodzą przez moderację! Przecież to jakiś bełkot! Spodziewam się teraz lawiny jedyneczek (chociaż ja tych bzdur nawet nie oceniam) od tego użytkownika albo jemu pokrewnych np. iwa643 - a tak w ogóle to coś mi się wydaje, że to jakieś konta jednej i tej samej osoby o bzdury z tym samym stylu ..., Zresztą, ja jak zwykle się pewnie czepiam, ale poczytajcie sami ich przepisy i będziecie mieli wtedy własne zdanie., Żenadą jest i wstyd przynosi portalowi, że takie przepisy wygrywają miesięczne albo tygodniowe rankingi...Wydawało mi się, do czasu, że właścicielom strony zależeć będzie bardziej na jakości a coraz boleśniej dociera do mnie bylejakość i przykro mi z tego powodu bo, jak wielu innych, staram się i wstawiam tylko przepisy własnoręcznie przygotowane i sprawdzone" />

Nie wytrzymałam...

Obserwuj wątek

Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Nie wytrzymałam...

Bahus napisał(a):

Tit, i wcale mu (Dobremu) się nie dziwię. Kazik to "Pan" nieformowalny. Chciałem mu odpuścić grzechy...wyciągnąłem rękę do zgody....co mi odpisał to mogę Wam przysłać na gg. Nie chcę nagłaśniać tego na forum bo etyka mi na to nie pozwala. Była to jednak bądź co bądź prywatna "rozmowa". Dziwię się Tit, że jesteś aż tak dobra (nie mylić z Dobrym)

Bardzo proszę o upublicznienie naszych rozmów, nie mam nic przeciwko temu jak rownież e-ili, których niestety nie mogę odczytać,( łacznie z moim jednym przesłanym do Pana) a moja prośba o przesłanie treści na starą pocztę (znaną Panu) zbywa Pan milczeniem, tak więc nie mogę odnieść się do ich treści
Odpuszczenie grzechów ... uśmiałem się ...

Odp: Nie wytrzymałam...

A jeszcze jedna rzecz.Ja nie znam innego systemu oceniania ale pewnie mamy tu takich co znaja .Moze jest cos na innych stronach co dziala i warte jest nasladowania.Znacie takie strony? Ja wczytywalam sie system WZ ale trudno mi bylo zrozumiec.Bahus to sprawdza sie?Pewnie jakies konkretne porady sie przydadza.
Mnie to strasznie mecza ludzie pewni ,ze wiedza wszystko i sami wszystko zrobia -to nasza polska zdolnosc i przywara.Dlaczego jest tak nam ciezko cos sie od innych nauczyc?Wysluchac choc!Dlaczego nie mozna poprosic tych co sie na czyms znaja o pomoc.Oczywiscie nie mam tu na mysli takiego maila jakiego dostalam od TIT gdzie pytala mnie jak je sie suszi bo ona napisze o tym artykul
Tak tak ,i w nosie mam ,ze pod innym pseudonimem dostane teraz same jedynki

Ja wiem,ze wielu ludzi lubi i czeka na konkursy.Ale pewnie sa i tacy i do tych naleze ja ,ze nie zalezy nam na ocenianiu i nagrodach.Moze przepisy przystepujace do konkursu powinny byc jakos inaczej zamieszczane i bardziej "moderowane"..co do oceny innych to moze nie powinni oceniac ci bez swoich przepisow..
Bardzo dziekuje Mariettcie bo mimo zlych ocen widze ,ze zainteresowala sie
Moje przepisy to cos na zasadzie odskoczni ,jak ten Musiu z "Mulan" cos dziwnego,moze ciekawego wiele z nich nie jest wymyslna ale ja bede sobie poczytywac za sukces gdy zainspiruja choc jedna osobe do ugotowania ,skosztowania czegos nowego. Ja wyjechalam z Polski w 90 siatych wiec przyznam sie popelniam bledy ale powiedzmy sobie gdybym byla pisarka .....Ja caly czas licze na owocna wspolprace

zmieniono 1 raz (ostatnio 01 gru 2009 06:42 przez tokijka)

Odp: Odp: Odp: Odp: Nie wytrzymałam...

Bahus
  • Bahus

• Przepisy: 624
  • Artykuły: 5
Lucy napisał(a):

Kazik45 napisał(a):

Tit CZYTAJ a nie oglądaj liter, uważam że zaczynasz prowokować do ostrzejszej wypowiedzi.

A ten znowu swoje... Tit po co go przywrocilas?
Chcesz propozycje konkursu - prosze bardzo: zrob ankiete czy k#$%^& (jak to kiedys ktos madrze napisal) nalezy usunac po wsze czasy czy zostawic. Wszyscy ktorzy zaglosuja na 'usunac' dostaja nagrode.
Buziaczki dla tych, ktorzy mnie jeszcze pamietaja... no i usciski dla bahusika, ktory sie gdzies pewnie zaszyl jak zobaczyl co sie tu wyrabia.

Ja Ciebie doskonale pamiętam i bardzo się cieszę, że mogę Cię tutaj znowu widzieć...Nie było mnie tutaj jakiś czas bo nawał pracy mi na to nie pozwolił. A tym bumerangiem to się nie przejmuj. ...
Opis: Oddany Przyjaciel, który odszedł do krainy wiecznego szczęścia.

Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Nie wytrzymałam...

Bahus
  • Bahus

• Przepisy: 624
  • Artykuły: 5
Tit, i wcale mu (Dobremu) się nie dziwię. Kazik to "Pan" nieformowalny. Chciałem mu odpuścić grzechy...wyciągnąłem rękę do zgody....co mi odpisał to mogę Wam przysłać na gg. Nie chcę nagłaśniać tego na forum bo etyka mi na to nie pozwala. Była to jednak bądź co bądź prywatna "rozmowa". Dziwię się Tit, że jesteś aż tak dobra (nie mylić z Dobrym)

zmieniono 2 razy (ostatnio 01 gru 2009 01:44 przez Bahus)
Opis: Oddany Przyjaciel, który odszedł do krainy wiecznego szczęścia.

Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Nie wytrzymałam...

misia53
  • misia53

• Przepisy: 345
  • Artykuły: 0
Pyza napisał(a):

Tit napisał(a):

W nowych konkursach planujemy aby liczyła się suma punktów a nie średnia, więc zasady oceniania się całkowicie zmienią. Każdy głos oddany na przepis będzie "dobrym" głosem. Jedynka nie będzie oceną negatywną ale najniższą pozytywną

Nie rozumiem tej zmiany, chyba, że coś nie tak tłumaczysz...przecież teraz wygrywa przepis z największą ilością punktów a nie z lepszą średnią...A zresztą, poczekamy, zobaczymy...

Pyza popatrz na ranking tygodniowy a zrozumiesz. Tam gdzie jest jednakowa ilość ocen a średnia jest wyższa tam jest więcej punktów. Ja to tak rozumiem ,chyba ,że się mylę..........

Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Nie wytrzymałam...

Pyza
  • Pyza

• Przepisy: 988
  • Artykuły: 74
Tit napisał(a):

W nowych konkursach planujemy aby liczyła się suma punktów a nie średnia, więc zasady oceniania się całkowicie zmienią. Każdy głos oddany na przepis będzie "dobrym" głosem. Jedynka nie będzie oceną negatywną ale najniższą pozytywną

Nie rozumiem tej zmiany, chyba, że coś nie tak tłumaczysz...przecież teraz wygrywa przepis z największą ilością punktów a nie z lepszą średnią...A zresztą, poczekamy, zobaczymy...

Odp: Odp: Odp: Odp: Nie wytrzymałam...

W nowych konkursach planujemy aby liczyła się suma punktów a nie średnia, więc zasady oceniania się całkowicie zmienią. Każdy głos oddany na przepis będzie "dobrym" głosem. Jedynka nie będzie oceną negatywną ale najniższą pozytywną.

Lucy ja nikogo nie przywracałam Kazik wszedł tu sam z nowym nickiem. I przepisuje swoje stare przepisy na nowe konto. Chciał, żeby mu przywrócić automatycznie jego przepisy, ale byli właściciele gotujmy się ostro sprzeciwili. I on mnie molestuje właśnie o to, żeby mu z automatu przepisać na nowe konto. Pech Kazika polega na tym, że musiałby to zrobić dobry, a on może i dobry, ale cięty na Kazika strasznie....

Odp: Odp: Odp: Nie wytrzymałam...

Lucy
  • Lucy

• Przepisy: 13
  • Artykuły: 0
Kazik45 napisał(a):

Tit CZYTAJ a nie oglądaj liter, uważam że zaczynasz prowokować do ostrzejszej wypowiedzi.

A ten znowu swoje... Tit po co go przywrocilas?
Chcesz propozycje konkursu - prosze bardzo: zrob ankiete czy k#$%^& (jak to kiedys ktos madrze napisal) nalezy usunac po wsze czasy czy zostawic. Wszyscy ktorzy zaglosuja na 'usunac' dostaja nagrode.
Buziaczki dla tych, ktorzy mnie jeszcze pamietaja... no i usciski dla bahusika, ktory sie gdzies pewnie zaszyl jak zobaczyl co sie tu wyrabia.

Pyza
  • Pyza

• Przepisy: 988
  • Artykuły: 74
No! i pioge7 też, biedactwo, nie wytrzymał!
Dostałam to się chwalę - śliczna jedyneczka za wigilijną kapustę z grzybami, oczywiście bez komentarza bo co się będzie rozpisywał...

Odpowiedz na/ edytuj Nie wytrzymałam...