Odkryjmy sosy Łowicz na nowo - zasady

Obserwuj wątek

Odp: Odp: Odkryjmy sosy Łowicz na nowo - zasady

Henia
  • Henia

• Przepisy: 281
  • Artykuły: 1
Weronka napisał(a):

Oho, rozpętała się wojna bo i w rankingu ktoś spada... nie ma się co pieklić i wyzywać, każdy ma prawo do swojego zdania i to że p. Wokalista spadł jest wynikiem obiektywnych głosów wszystkich - może warto z honorem przyjąć porażkę?

By sprawiedliwosci stalo sie zadosc, w Daniach dnia wisi nowa nagroda dnia - w zamian za tamten plagiat, bo tak pisze w artykule o konkursie. No i fajnie, cieszę sie, że nie wygra osoba która grała nie fair play.

Weronko, trzeba najpierw go mieć!

Henia
  • Henia

• Przepisy: 281
  • Artykuły: 1
Netka napisał(a):

Wiecie co,zal mi Was!Kefirko,zalogowalas sie tylko po to,zeby obrazac Henie?Co wy wyprawiacie?!Czepiac sie o wiek,o choroby?! Czy tak wyglada Wasz swiat?Nietykalni,najwspanialsi i bezkarni?Gatuluje Waszym rodzicom!

ps.Kiedys tez bedziecie starsi i schorowani,nie zapominajcie o tym.I kto wie,czy jakas "mlodziez"nie napluje Wam w twarz!

Netko, dziękuję Ci bardzo! Niewiele osób ma odwagę odezwać się i narazić na takie ataki. A co do wieku,nie uważam się za starą.Zresztą co oni wiedzą o mnie,moim stanie zdrowia?! Po prostu "dowalają" na oślep. I bardzo ich denerwuje,że nie mogą mnie sprowokować do awantury.A ja się szanuję i jeśli nawet się kłócę to z równymi sobie.Jeszcze raz Ci dziękuję i pozdrawiam!
Gdybyś się nie doczytała, to Kefirka jest córeczką luny19.

zmieniono 1 raz (ostatnio 28 mar 2011 12:52 przez Henia)

Odp: Odkryjmy sosy Łowicz na nowo - zasady

Weronka
  • Weronka

• Przepisy: 3
  • Artykuły: 28
Oho, rozpętała się wojna bo i w rankingu ktoś spada... nie ma się co pieklić i wyzywać, każdy ma prawo do swojego zdania i to że p. Wokalista spadł jest wynikiem obiektywnych głosów wszystkich - może warto z honorem przyjąć porażkę?

By sprawiedliwosci stalo sie zadosc, w Daniach dnia wisi nowa nagroda dnia - w zamian za tamten plagiat, bo tak pisze w artykule o konkursie. No i fajnie, cieszę sie, że nie wygra osoba która grała nie fair play.

evita0007
  • evita0007

• Przepisy: 423
  • Artykuły: 0
Oj zero szacunku dla innych Oj zero

A Ty wokalisto najpierw ugryż sie w język zanim powiesz STAROŚĆ NIE RADOŚĆ !

Bo nie wiesz jakim Ty bedziesz staruszkiem i co Ciebie jeszcze czeka w zyciu.

Więc pomyśl zanim znowu coś głupiego napiszesz POMYŚL !

Uwierz mi,MYŚLENIE NIE BOLI .

Babciagramolka
Młodzieży - czy nie wydaje Wam się , że rozpędziliście się i to bardzo ? Przeczytałam cały wątek od początku żeby nie popełnić błędu i wynika z niego jedno - Wokalista sam ujawnił , że to On jest osobą rozsyłajacą prywatne prośby o głosowanie na jego przepisy . Nie zrobił tego nikt inny - na forum była tylko ogólna rozmowa o tym , że nam się takie postępowanie nie podoba . Przepraszał za to i wszystko by było dobrze gdyby nie kolejna wypowiedź w stylu ,, przeprosiłem ale nie odpusciłem " . Czyli co - pogadajcie sobie a ja i tak będę robić po swojemu ? To już była zwykła bezczelność . Na dodatek Kefirka uznała że trzeba się przyłączyć do dyskusji i zrobiła to w bardzo złym stylu .I robi to nadal . Coś Wam powiem - najmłodsza nie jestem , mam wnuczkę starszą od Kefirki i nie wyobrażam sobie rozmowy prowadzonej takim językiem . Jeszcze raz powtarzam - jak mi się nie podoba to co ktoś mówi , pisze czy robi to z tym polemizuję ( bo przecież nie musimy się wszyscy zgadzać ze zdaniem innych ) . Tylko zgody na obrażanie innych , wulgarności i język nie parlamentarny nie ma i to bez względu na wiek osoby która to robi .

Netka
  • Netka

• Przepisy: 408
Wiecie co,zal mi Was!Kefirko,zalogowalas sie tylko po to,zeby obrazac Henie?Co wy wyprawiacie?!Czepiac sie o wiek,o choroby?! Czy tak wyglada Wasz swiat?Nietykalni,najwspanialsi i bezkarni?Gatuluje Waszym rodzicom!

ps.Kiedys tez bedziecie starsi i schorowani,nie zapominajcie o tym.I kto wie,czy jakas "mlodziez"nie napluje Wam w twarz!

Wokalista
  • Wokalista

• Przepisy: 543
caroline1983 napisał(a):

Nie jestem moderatorem, ale mam profile na kilku innych stronach kulinarnych i widzę co sie tu i tam dzieje.
Jeśli ktos nie łamie regulaminu i zachowuje się fair to ani Henia ani NIKT INNY nie "czepia" się go. Zawsze jako "pokrzywdzone" występują osoby które notorycznie łamią regulamin albo stosują nieczyste zagrania w stosunku do innych.

Co do konkretnej osoby którą jest Henia to obrywa jej się za to że mówi to, czego czasami nie chcą dla świętego spokoju powiedzieć inni i nie uważam żeby była jakąś "czepialska" osoba, ale jeśli ktos zachowuje się nie fair to niech nie liczy że inni będą go głaskać po główce i chwalić za dobre zachowanie.

Gdyby pan\pani nie wiem kto..
Popatrzyła tak na prawdę w sedno sprawy... i pomyślała czy pomyślał...
Było by inaczej...

A podlizywanie nic nie zmieni.. będzie coś chciała Henia pani \ panu wygarnąć to zrobi to z przyjemnością..

I co zrobi się pani\pan malutka\malutki i nie będzie się odzywać?
Czy będzie pan\pani walczyć ?

Zależy od typu człowieka...

Wokalista
  • Wokalista

Kefirka napisał(a):

Brawo biedna, pokrzywdzona Heniu postępujesz tak jak się właśnie spodziewałam - zastawiasz się innymi użytkowniczkami (oczywiście one zaraz się oburzą i temu zaprzeczą). Kiedyś może zmądrzejesz i zrozumiesz ze jesteś gorsza od tych wszystkich moherowych babć pod kościołem. Można by przenieść tu twoje czepialskie posty dotyczące byle czego, nawet nie naruszeń regulaminu a byle jakich spraw. Czepiasz się nawet o błędy ortograficzne nie zauważając, że sama je popełniasz. Na doradcy smaku ostatnio przyczepiłaś się 3 błędów ortograficznych (błąd ortograficzny, duża litera na początku zdania, brak dużej litery w nazwie 'Smak') sama jednak zapomniałaś o spacjach po przecinkach i wykrzyknikach, o wielkich literach na początkach zdania.. I co tu się przyczepiać, skoro robisz to samo? ^^ Ja ciebie też, ja ciebie też.
Przezabawna ta cała sytuacja, przezabawna. każdy ci dupę liże a ty się cieszysz bo masz poparcie ;D Ja go nie muszę mieć, wystarczy, że widzę co tu się dzieje Jejku, masakra ^^

Kiedyś na starość zmądrzejesz może, jak ci się już to wszystko znudzi ^^ już ci się w głowie poprzewracało od tego moderowania
Ale cóż, niektórzy już się nie zmienią - niektórzy po prostu już wraz z wiekiem stali się zrzędliwi i upierdliwi, czepiają się wszystkiego - tu już chyba nic w takim przypadku nie pomoże.

LMAO!

Jak to przysłowie mówi:

STAROŚĆ NIE RADOŚĆ.
Oczywiście nie do wszystkich...
Bo... nie wszyscy gdy są starsi.. robią się zrzędami itd..

Wokalista
  • Wokalista

Dokładnie biedna schorowana Henia potrafi się zasłonić nawet swoim wnukiem żeby tylko nie dostać .. masakra...
Ładny przykład dla młodzieży... i dlatego młodzież nabija się,wyśmiewa,pluje w twarz takim osobą.
Dokładnie tak...

Teraz liczy się zgranie a jak chce się kimś zasłonić to trzeba na to zasłużyć a nie brać nie winnych zakładników.. o.0

Totalny mi cie o.0

Kefirka
  • Kefirka

• Przepisy: 0
Brawo biedna, pokrzywdzona Heniu postępujesz tak jak się właśnie spodziewałam - zastawiasz się innymi użytkowniczkami (oczywiście one zaraz się oburzą i temu zaprzeczą). Kiedyś może zmądrzejesz i zrozumiesz ze jesteś gorsza od tych wszystkich moherowych babć pod kościołem. Można by przenieść tu twoje czepialskie posty dotyczące byle czego, nawet nie naruszeń regulaminu a byle jakich spraw. Czepiasz się nawet o błędy ortograficzne nie zauważając, że sama je popełniasz. Na doradcy smaku ostatnio przyczepiłaś się 3 błędów ortograficznych (błąd ortograficzny, duża litera na początku zdania, brak dużej litery w nazwie 'Smak') sama jednak zapomniałaś o spacjach po przecinkach i wykrzyknikach, o wielkich literach na początkach zdania.. I co tu się przyczepiać, skoro robisz to samo? ^^ Ja ciebie też, ja ciebie też.
Przezabawna ta cała sytuacja, przezabawna. każdy ci dupę liże a ty się cieszysz bo masz poparcie ;D Ja go nie muszę mieć, wystarczy, że widzę co tu się dzieje Jejku, masakra ^^

Kiedyś na starość zmądrzejesz może, jak ci się już to wszystko znudzi ^^ już ci się w głowie poprzewracało od tego moderowania
Ale cóż, niektórzy już się nie zmienią - niektórzy po prostu już wraz z wiekiem stali się zrzędliwi i upierdliwi, czepiają się wszystkiego - tu już chyba nic w takim przypadku nie pomoże.

LMAO!

Odpowiedz na/ edytuj Odkryjmy sosy Łowicz na nowo - zasady