Bardzo mi przykro, że doszło do takiej rzezi, podczas gdy chodziło nam tylko o zwykłą zabawę. Od kilku dni jestem zasypywana donosami jednej właścicielki kota, która przeliczyła opisy pupili i domaga sie eliminacji tych kandydatur z konkursu, ponieważ się nie zmieścili w regulaminowych 500 znakach.
Kamon.
Żartujesz ? Ale tupet ma ta osoba, że też Jej się chciało liczyć ile kto znaków wstawił. I tym bardziej że nie wie jaka jest nagroda tak zaciekle walczy ? Masakra jakaś, czy już nikt nie potrafi się zwyczajnie bawić ?
Odp: Plebiscyt na kociego Mistera lub Miss gotujmy.pl
Bardzo mi przykro, że doszło do takiej rzezi, podczas gdy chodziło nam tylko o zwykłą zabawę. Od kilku dni jestem zasypywana donosami jednej właścicielki kota, która przeliczyła opisy pupili i domaga sie eliminacji tych kandydatur z konkursu, ponieważ się nie zmieścili w regulaminowych 500 znakach.
Kamon.
hmm... ciekawe, który kot wygra, ale powinno być tak jak wy mówicie- po prostu nie brać pod uwagę głosów użytkowników, którzy mają krótki staż, albo doszli po konkursie.
Odp: Odp: Plebiscyt na kociego Mistera lub Miss gotujmy.pl
Plebiscyt na kociego Mistera lub Miss gotujmy.pl
Obserwuj wątekOdp: Odp: Odp: Plebiscyt na kociego Mistera lub Miss gotujmy.pl
zewa
Żartujesz ? Ale tupet ma ta osoba, że też Jej się chciało liczyć ile kto znaków wstawił. I tym bardziej że nie wie jaka jest nagroda tak zaciekle walczy ? Masakra jakaś, czy już nikt nie potrafi się zwyczajnie bawić ?
Justine27
Ale jaja wyszły z tego wszystkiego. Najlepiej chyba wszystko anulować i zapomnieć że do takiego konkursu doszło wogóle
Kamon.
olmanka
natalka1107@o2.pl
Dziękuję wraz z Maksem za głosik.
Pozdrawiamy
natalka1107@o2.pl
Dziękuję z Maksem za głosik