Troll na forum!!!

Obserwuj wątek

Odp: Odp: Troll na forum!!!

Henia
  • Henia

• Przepisy: 281
  • Artykuły: 1
Tit napisał(a):

Wyrzuciłam tego Lechu007. Zrobiłam to dlatego, że po zwróceniu mu uwagi, że są na niego skargi zaczął mnie szantażować i był agresywny. Zwróciłam mu uwagę bardzo grzecznie. Oby jak najmniej osób z problemami psychicznymi. Pozdrawiam, Tit

Zawsze można na Ciebie liczyć!

Henia
  • Henia

• Przepisy: 281
  • Artykuły: 1
Bahus napisał(a):

Troll musi mieć "pożywienie". Jeśli mu go nie dostarczymy "zdechnie" w bólach okropnych

Pierwszy raz muszę się zgodzić z Bahusem! Gdyby udało się jeszcze zlikwidować punktację, trolle byłyby bezradne! W przypadku konkursów można by wprowadzić jakiś sposób oceniania.

gdyby

Odp: Troll na forum!!!

zewa
  • zewa

• Przepisy: 2423
  • Artykuły: 131
Teraz pojawiła się Pani zima ( chyba należy do szajki ) i sypie jedynkami. Na razie dostałam dwie, ale pewnie będzie ich więcej.

Babciagramolka
Tit napisał(a):

Wyrzuciłam tego Lechu007. Zrobiłam to dlatego, że po zwróceniu mu uwagi, że są na niego skargi zaczął mnie szantażować i był agresywny. Zwróciłam mu uwagę bardzo grzecznie. Oby jak najmniej osób z problemami psychicznymi. Pozdrawiam, Tit

Bahus
  • Bahus

• Przepisy: 624
  • Artykuły: 5
Troll musi mieć "pożywienie". Jeśli mu go nie dostarczymy "zdechnie" w bólach okropnych
Opis: Oddany Przyjaciel, który odszedł do krainy wiecznego szczęścia.

margolata
  • margolata

• Przepisy: 169
  • Artykuły: 0
Anulka trolii jest pełno w sieci i myślę że nie warto sobie nimi zaprzątać głowę.

anullka7
  • anullka7

• Przepisy: 514
Ja też jestem za wczoraj pan Troll zaszczycił mnie 17 jedynkami.
Nadal jestem zdnia, że powinien zostać zbanowany dla przykładu.

justynak223
Też jestem za nie powinno być punktacji, na nic nie wpływa a daje tylko satysfakcje takim wrednym osobom, które chcą się dowartościować dając jedynki. Siedzą cały dzień przed kompem i sprawia im radochę ubliżanie innym, czują się bardziej dowartościowani czy co, kurcze to co się ostatnio dzieje to naprawdę przechodzi ludzkie pojęcie. Dzieję się tak na każdym profilu kulinarnym i nie tylko. To chore. A Luna masz świetne przepisy i olej komentarze tych Pań greczynek od siedmiu boleści

luna19
  • luna19

• Przepisy: 572
Babciagramolka napisał(a):

Ja bym jednak była za tym co już kiedyś proponowałam- znieśmy punktację .W końcu na nic ona nie wpływa

jestem za... punktacja nie jest nam do niczego potrzebna

Odpowiedz na/ edytuj Troll na forum!!!