Wyrzuciłam tego Lechu007. Zrobiłam to dlatego, że po zwróceniu mu uwagi, że są na niego skargi zaczął mnie szantażować i był agresywny. Zwróciłam mu uwagę bardzo grzecznie. Oby jak najmniej osób z problemami psychicznymi. Pozdrawiam, Tit
Troll musi mieć "pożywienie". Jeśli mu go nie dostarczymy "zdechnie" w bólach okropnych
Pierwszy raz muszę się zgodzić z Bahusem! Gdyby udało się jeszcze zlikwidować punktację, trolle byłyby bezradne! W przypadku konkursów można by wprowadzić jakiś sposób oceniania.
Wyrzuciłam tego Lechu007. Zrobiłam to dlatego, że po zwróceniu mu uwagi, że są na niego skargi zaczął mnie szantażować i był agresywny. Zwróciłam mu uwagę bardzo grzecznie. Oby jak najmniej osób z problemami psychicznymi. Pozdrawiam, Tit
Też jestem za nie powinno być punktacji, na nic nie wpływa a daje tylko satysfakcje takim wrednym osobom, które chcą się dowartościować dając jedynki. Siedzą cały dzień przed kompem i sprawia im radochę ubliżanie innym, czują się bardziej dowartościowani czy co, kurcze to co się ostatnio dzieje to naprawdę przechodzi ludzkie pojęcie. Dzieję się tak na każdym profilu kulinarnym i nie tylko. To chore. A Luna masz świetne przepisy i olej komentarze tych Pań greczynek od siedmiu boleści
Troll na forum!!!
Obserwuj wątekOdp: Odp: Troll na forum!!!
Henia
Zawsze można na Ciebie liczyć!
Odp: Odp: Troll na forum!!!
Henia
Pierwszy raz muszę się zgodzić z Bahusem! Gdyby udało się jeszcze zlikwidować punktację, trolle byłyby bezradne! W przypadku konkursów można by wprowadzić jakiś sposób oceniania.
gdyby
Odp: Troll na forum!!!
zewa
Babciagramolka
Bahus
margolata
anullka7
Nadal jestem zdnia, że powinien zostać zbanowany dla przykładu.
justynak223
luna19
jestem za... punktacja nie jest nam do niczego potrzebna