no prosze kolo gospodyń wiejskich samo sie zabrało, juz niedlugo wszyscy przekonają sie o waszych kłamstwach i zmowach, informacja bedzie podana na glownej stronie wraz z lista bab, ktore stad wylecą
Pani Zima,Lechu,no na pewno te osoby maja satysfakcje w dokuczaniu innym.Ja jednak nie cierpie tego okreslenia 'troll' .Sama zostalam swego czasu potraktowana jak 'troll' tylko dlatego,ze napisalam co mysle,wierze jednak ,ze to tylko i wylacznie dlatego,ze tafiilam na zly moment na stronie.Pewnie w innym czasie to co napisalam uznano by za zwykly post.Do tej pory jednak nie moge pogodzic sie z mysla,ze potraktowano mnie w taki sposob.Zablokowano mi dostep do serwera,i do tej pory otrzymuje wiadomosci na poczte o skomentowaniu mojego przepisu.I praktycznie teraz kazdy tam moze napisac co mu sie bedzie podobalao na moj temat badz na temat przepisu a ja nie mam mozliwosci zrobienia niczego.Wiem,ze terminu 'troll' ,'trolling'czesto sie w necie naduzywa i jestem przekonana,ze takiego naduzycia dokonano w odniesieniu do mojej osoby.Nie mam w zwyczaju dokuczac innym,a zdenerwowac sie ma prawo kazdy.Trzeba jednak posiadac umiejetnosc odroznienia celowego dokuczania czy robienia roznych innych swinstw od pisania tego co sie mysli,nawet jesli innym to za bardzo sie nie podoba.
a ja już się martwiłam, że o mnie wszyscy zapomnieli...chwalą się, że dostają jedynki za jedynkami a ja, bidulka, nic...ale dziś Pani Zima przywróciła mi wiarę w ludzi i też zaszczyciła swoim spojrzeniem oraz odpowiednim kliknięciem!
Troll na forum!!!
Obserwuj wątekOdp: Troll na forum!!!
Odp: Troll na forum!!!
luna19
zeby nam grozić?
luna19
to juz jest debilizm wtórny współczuje rodzinom tych osób
Odp: Odp: Troll na forum!!!
margolata
Jakiś Ty chętny