Babuszka to następny nick sypiący jedynki. Ale żeby nie było, że złośliwie to jedynki są stawiane z kilkugodzinnym odstępem.
A teraz pytanie do Pani prezes Heni. Czy mając 7x1 i 1 dwóję mogę dołączyć do Waszego klubu hi, hi?
W drodze wyjątku przyjmę Ciebie, Elę i Papaję!
Dziękuję Heniu i melduję, że mam już 12 jedynek. Więc jeszcze troszkę i dobrnę do tych 20.
Mam propozycję, dostawię Ci te jedynki i już! Dobrze? I już limit wykonany!Po co ci maja jakieś obce dobrodziejki to robić? Co my nie kumate?Same nie potrafimy?!
Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Troll na forum!!!
Wy się tu świetnie bawicie a ja co? tylko dwie pały...
Jestem zrozpaczona
Kurcze- a ja co To niesprawiedliwe- popularność mi spada
Ja też chce do Klubu .Henia nie bądź taka - przyjmuj a konto bo inaczej sama sobie nastawiam albo wiem- Pyza mnie a ja Pyzie .Normę wyrobimy i zrobimy wybory kto ma więcej . Ludzie ale cyrk Dawno tak dobrze się nie bawiłam. Zawsze wiedziałam , że grunt to mieć dobre grono znajomych do zabawy - wtedy nawet Trole nie groźne .Tylko nie ukrywajcie się z 1 i komentarzami- dajcie poczytać wszystkim bo jeszcze coś nam umknie a szkoda by było.
Z nowinek - ostatnio na topie jest komentarz ,, danie "wymagajace" przepisu..."
zmieniono 1 raz (ostatnio 01 lis 2010 19:44 przez Babciagramolka)
Babuszka to następny nick sypiący jedynki. Ale żeby nie było, że złośliwie to jedynki są stawiane z kilkugodzinnym odstępem.
A teraz pytanie do Pani prezes Heni. Czy mając 7x1 i 1 dwóję mogę dołączyć do Waszego klubu hi, hi?
Dziękuję Heniu i melduję, że mam już 12 jedynek. Więc jeszcze troszkę i dobrnę do tych 20.
ciekawe jak dlugo mozna czymś takim żyć? bo tego juz inaczej nazwać nie można
Cieszy sie stawianiem jedynek , widać to jedyna radość w "jego-jej" malutkim mściwym światku...
Troll na forum!!!
Obserwuj wątekOdp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Troll na forum!!!
Henia
Pyzuniu, serce mi się kraje, kiedy widzę Twoje cierpienie! Mogę się poświęcić i postawić Ci te 18 jedynek! Chcesz? :
Odp: Odp: Odp: Odp: Troll na forum!!!
Henia
Mam propozycję, dostawię Ci te jedynki i już! Dobrze? I już limit wykonany!Po co ci maja jakieś obce dobrodziejki to robić? Co my nie kumate?Same nie potrafimy?!
Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Troll na forum!!!
Babciagramolka
Kurcze- a ja co To niesprawiedliwe- popularność mi spada
Ja też chce do Klubu .Henia nie bądź taka - przyjmuj a konto bo inaczej sama sobie nastawiam albo wiem- Pyza mnie a ja Pyzie .Normę wyrobimy i zrobimy wybory kto ma więcej . Ludzie ale cyrk Dawno tak dobrze się nie bawiłam. Zawsze wiedziałam , że grunt to mieć dobre grono znajomych do zabawy - wtedy nawet Trole nie groźne .Tylko nie ukrywajcie się z 1 i komentarzami- dajcie poczytać wszystkim bo jeszcze coś nam umknie a szkoda by było.
Z nowinek - ostatnio na topie jest komentarz ,, danie "wymagajace" przepisu..."
Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Troll na forum!!!
Pyza
Jestem zrozpaczona
Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Troll na forum!!!
zewa
Ha, ha, ha a to dobre. Widzisz Luna dobry humor nas nie opuszcza i to jest najważniejsze.
Odp: Odp: Odp: Odp: Troll na forum!!!
luna19
hihih jak tak nie mozesz sie doczekac to ci pykne tych 8 szt i bedziesz miala hihih
Odp: Odp: Odp: Troll na forum!!!
zewa
Odp: Odp: Troll na forum!!!
Henia
Odp: Troll na forum!!!
luna19
Cieszy sie stawianiem jedynek , widać to jedyna radość w "jego-jej" malutkim mściwym światku...
Odp: Troll na forum!!!
eli_555