zauważyłam tę opcję dzisiaj więc nie wiem czy była wcześniej czy nowość, ale dodając przepis można teraz dodać aż 3 zdjęcia! pierwsze będzie jako główne a 2 pozostałe są widoczne po otwarciu tego głównego w przepisie - bardzo mi się podoba ta nowinka!
czyli dobrze widziałam....wczoraj nie było możliwości dodania 3 zdjęć....teraz będzie można pokazac poszczególne etapy...fajnie
zauważyłam tę opcję dzisiaj więc nie wiem czy była wcześniej czy nowość, ale dodając przepis można teraz dodać aż 3 zdjęcia! pierwsze będzie jako główne a 2 pozostałe są widoczne po otwarciu tego głównego w przepisie - bardzo mi się podoba ta nowinka!
Kiedy rano dodawałam przepisy, jeszcze nie było, czyli dzisiejsza nowinka. Bardzo dobra nowinka!
Tu serwis chwalimy :D
Obserwuj wątekOdp: Tu serwis chwalimy :D
Odp: Odp: Odp: Tu serwis chwalimy :D
Odp: Odp: Tu serwis chwalimy :D
misia14
czyli dobrze widziałam....wczoraj nie było możliwości dodania 3 zdjęć....teraz będzie można pokazac poszczególne etapy...fajnie
Henia
Kiedy rano dodawałam przepisy, jeszcze nie było, czyli dzisiejsza nowinka. Bardzo dobra nowinka!
Odp: Tu serwis chwalimy :D
Pyza
Odp: Odp: Odp: Tu serwis chwalimy :D
Sarenka
Henia
Pyzuniu, to nie wazelina, to bardzo sympatyczny użytkownik!
Henia
Żebyś wiedziała jakie czasem cięgi i od kogo! Ale ja i tak lubię wszystkich oprócz kopiarzy i już!
Dziękuję!
Sarenka
Pyza
ale muszę przyznać, że faktycznie wszystkie moderatorki są zawsze pomocne