Przykro mi. Niedługo powstanie regulamin dodawania porad analogiczny do tego dotyczącego przepisów, warto jednak przyłożyć się do ich pisania, a niektórzy traktują je tylko jako łatwe źródło punktów...
eliza135 napisał(a):
Dałam tak ponieważ niektórzy też mieli podobne o urodzie więc myślałam że można.
Miałam zamiar dodać kilka porad do działu "porady dla kobiet" ( o kosmetyce z użyciem składników stosowanych zazwyczaj jako spożywcze) i teraz się zastanawiam, czy mam je dodawać, czy nie...
Co do czasu przyznawania punktów, to pytałam poprzednio tylko z czystej ciekawości, rozumiem, że potrzeba na to czasu, nie mam pretensji ani nic z tych rzeczy i broń Boże nie poganiam
Tu zgłaszamy problemy
Obserwuj wątekOdp: Tu zgłaszamy problemy
2milutka
Szynka z domowej wędzarni........
Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy
misia5
Stało się tak ponieważ zdjęcia mają przedstawiać etapy przygotowania. A wstawione były tylko zdjęcia gotowych pieczarek.
Odp: Tu zgłaszamy problemy
Polpal
https://gotujmy.pl/pieczarki-bezy,przepisy,184541k1.html#ac
misia5
Nie.
mala-madzia
zbysiowa
Za chwilę otrzymasz wiadomość prywatną z wyjaśnieniem
dodi1
Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy
IGGI
Miałam zamiar dodać kilka porad do działu "porady dla kobiet" ( o kosmetyce z użyciem składników stosowanych zazwyczaj jako spożywcze) i teraz się zastanawiam, czy mam je dodawać, czy nie...
Co do czasu przyznawania punktów, to pytałam poprzednio tylko z czystej ciekawości, rozumiem, że potrzeba na to czasu, nie mam pretensji ani nic z tych rzeczy i broń Boże nie poganiam
Odp: Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy
mala-madzia
zbysiowa
Kategoria jest odhaczona, nie wiem dlaczego nie naliczyło pkt, może trzeba odświeżyć stronę