Tu zgłaszamy problemy

Obserwuj wątek

Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy

-Natka-
  • -Natka-

• Przepisy: 110
  • Artykuły: 34
...

Proszę! tu są wyniki konkursu.

zmieniono 1 raz (ostatnio 15 lut 2013 11:29 przez -Natka-)

Odp: Tu zgłaszamy problemy

kołczu
  • kołczu

• Przepisy: 77
  • Artykuły: 1147
Dzisiaj! Właściwie to niedługo

Mysiunia
  • Mysiunia

• Przepisy: 1806
  • Artykuły: 11
Do kiedy miały być podane wyniki konkursu Pudliszki? I dlaczego nigdzie nie mogę znaleźć artykułu o tym konkursie? Ani w ostatnio dodanych artykułach (przejrzałam 5 stron) ani poprzez wyszukiwarkę - pojawiają się artykuły do różnych konkursów nawet sprzed 3 lat, a tego nie ma

zmieniono 1 raz (ostatnio 15 lut 2013 10:53 przez Mysiunia)

kołczu
  • kołczu

Jasne

Inspirowane Smakiem napisał(a):

Witam, dziś w newsletterze pojawił się mój przepis, czy dostanę za niego dodatkowe punkty?

Inspirowane Smakiem
Witam, dziś w newsletterze pojawił się mój przepis, czy dostanę za niego dodatkowe punkty?

Odp: Odp: Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy

misia5
  • misia5

• Przepisy: 701
  • Artykuły: 0
Beatris napisał(a):

misia5 napisał(a):

Beatris napisał(a):

Dodałam dzisiaj przepis na "Schab z pieczarkami" z kompletem zdjęć. Przepis zatwierdzony, punkty doliczone za wszystkie zdjęcia, ale zdjęcia zniknęły. Czy mam je dodać jeszcze raz?

Wiesz co nawet tego nie zauważyłam. Jak możesz to dodaj je ponownie. Pojęcia nie mam jakim cudem zdjęcia zniknęły.

Przepraszam za zaistniałą sytuację.

Nie szkodzi. Tylko zdziwiło mnie, że zdjęć nie ma, a punkty są. Już edytuję i dodaję je ponownie.

Super W takim razie czekam na edycję

Odp: Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy

Beatris
  • Beatris

• Przepisy: 2198
misia5 napisał(a):

Beatris napisał(a):

Dodałam dzisiaj przepis na "Schab z pieczarkami" z kompletem zdjęć. Przepis zatwierdzony, punkty doliczone za wszystkie zdjęcia, ale zdjęcia zniknęły. Czy mam je dodać jeszcze raz?

Wiesz co nawet tego nie zauważyłam. Jak możesz to dodaj je ponownie. Pojęcia nie mam jakim cudem zdjęcia zniknęły.

Nie szkodzi. Tylko zdziwiło mnie, że zdjęć nie ma, a punkty są. Już edytuję i dodaję je ponownie.

misia5
  • misia5

• Przepisy: 701
Beatris napisał(a):

Beatris
  • Beatris

• Przepisy: 2198

kołczu
  • kołczu

Śpieszę z odpowiedzią! Ponieważ nie zostały jeszcze zaakceptowane. Porady przed dodaniem na stronę przechodzą przez moderację. Co więcej - porada powinna mieć tematykę kulinarną (na co wskazuje tematyka portalu ) a ćwiczenia na cellulitis troszkę się jednak z ww. tematyką rozmijają

Miłego wieczoru

eminka15 napisał(a):

Dlaczego nie otrzymalam punktow a dodanie porad?

Odpowiedz na/ edytuj Tu zgłaszamy problemy