Do kiedy miały być podane wyniki konkursu Pudliszki? I dlaczego nigdzie nie mogę znaleźć artykułu o tym konkursie? Ani w ostatnio dodanych artykułach (przejrzałam 5 stron) ani poprzez wyszukiwarkę - pojawiają się artykuły do różnych konkursów nawet sprzed 3 lat, a tego nie ma
zmieniono 1 raz (ostatnio 15 lut 2013 10:53 przez Mysiunia)
Dodałam dzisiaj przepis na "Schab z pieczarkami" z kompletem zdjęć. Przepis zatwierdzony, punkty doliczone za wszystkie zdjęcia, ale zdjęcia zniknęły. Czy mam je dodać jeszcze raz?
Wiesz co nawet tego nie zauważyłam. Jak możesz to dodaj je ponownie. Pojęcia nie mam jakim cudem zdjęcia zniknęły.
Przepraszam za zaistniałą sytuację.
Nie szkodzi. Tylko zdziwiło mnie, że zdjęć nie ma, a punkty są. Już edytuję i dodaję je ponownie.
Dodałam dzisiaj przepis na "Schab z pieczarkami" z kompletem zdjęć. Przepis zatwierdzony, punkty doliczone za wszystkie zdjęcia, ale zdjęcia zniknęły. Czy mam je dodać jeszcze raz?
Wiesz co nawet tego nie zauważyłam. Jak możesz to dodaj je ponownie. Pojęcia nie mam jakim cudem zdjęcia zniknęły.
Nie szkodzi. Tylko zdziwiło mnie, że zdjęć nie ma, a punkty są. Już edytuję i dodaję je ponownie.
Śpieszę z odpowiedzią! Ponieważ nie zostały jeszcze zaakceptowane. Porady przed dodaniem na stronę przechodzą przez moderację. Co więcej - porada powinna mieć tematykę kulinarną (na co wskazuje tematyka portalu ) a ćwiczenia na cellulitis troszkę się jednak z ww. tematyką rozmijają
Tu zgłaszamy problemy
Obserwuj wątekOdp: Odp: Tu zgłaszamy problemy
-Natka-
Proszę! tu są wyniki konkursu.
Odp: Tu zgłaszamy problemy
kołczu
Mysiunia
Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy
kołczu
Inspirowane Smakiem napisał(a):
Inspirowane Smakiem
Odp: Odp: Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy
misia5
Super W takim razie czekam na edycję
Odp: Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy
Beatris
misia5
Beatris
kołczu
Miłego wieczoru
eminka15 napisał(a):