Tu zgłaszamy problemy

Obserwuj wątek

Odp: Prośba o sprawdzenie

2milutka
  • 2milutka

• Przepisy: 1493
  • Artykuły: 31
moja jeszcze "w tłoku" z listopada z ubiegłego roku..pewnie jej już nie będzie

Alex_M
  • Alex_M

• Przepisy: 1760
  • Artykuły: 12
ja tez mam 2 porady. z 8 stycznia.
i tez bym prosila o akceptację

i zglaszam problem... probuje dodać nową poradę i wyskakuje mi błąd, próbowałam z 2 różnych komputerów (dwie różne przeglądarki) i nic...

ktoś wie czemu?

-Natka-
  • -Natka-

• Przepisy: 110
  • Artykuły: 34
Proszę o sprawdzenie i zaakceptowanie lub nie moich porad z dnia 09 stycznia.
Z góry dziękuję.

Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Prośba o sprawdzenie

Beatris
  • Beatris

• Przepisy: 2198
  • Artykuły: 0
pacpaw napisał(a):

Beatris napisał(a):

Ok, rozumiem. Tylko, że w artykule o kategorii promowanej wyraźnie jest napisane: cyt: "Wchodzą w jej skład natomiast cytrusy w roli na przykład dodatków do wypieków (skórka czy sok[!] - ale tak, żeby ich dodatek miał znaczący wpływ na smak potrawy) i podobne." W takim razie to zdanie powinno zostać zmienione, bo wprowadza w błąd.

Mi kiedyś Bunia nie uznała muli w owocach morza. A jak jej podałem procentowy skład użytej mieszanki owoców morza (oczywiście zawierał mule) to zostałem oskarżony o zmienianie przepisu pod punktację także Beatris nie przejmuj się. Co człowiek to interpretacja.

Ależ ja sobie wcale nie biorę tego do serca. Rozumiem racje Babcigramolki i nawet bym się z Nią zgodziła, gdyby nie to zdanie, które zacytowałam.

Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy

zbysiowa
  • zbysiowa

• Przepisy: 725
  • Artykuły: 8
ellanar napisał(a):

Witam. Umieściłam wczoraj przepis na pączki, wybierałam kategorię konkursu a dzisiaj widzę że przepisu tego nie ma w kategorii konkursowej tylko umieszczono go w wątku ogólnym - przepis na pączki. Proszę o przeniesienie tego przepisu do konkursu- chodzi o przepis na walentynkowe pączusie.
Kilka dni wczesniej też zamieściłam przepis na pączki i to ja błędnie wybrałam kategorię pączki bo nie dopatrzyłam się kategorii konkursu- czy można również tamten przepis przenieść do konkursu? Wtedy był to przepis na pączki z bitą śmietaną i nutą malinową.
pozdrawiam
ellanar

Pączki z bitą śmietaną i nutą malinową są w kategorii konkursowej, natomiast walentynkowe pączusie są oponkami, więc się nie kwalifikują do konkursu na pączki.

Odp: Tu zgłaszamy problemy

ellanar
  • ellanar

• Przepisy: 97
Witam. Umieściłam wczoraj przepis na pączki, wybierałam kategorię konkursu a dzisiaj widzę że przepisu tego nie ma w kategorii konkursowej tylko umieszczono go w wątku ogólnym - przepis na pączki. Proszę o przeniesienie tego przepisu do konkursu- chodzi o przepis na walentynkowe pączusie.
Kilka dni wczesniej też zamieściłam przepis na pączki i to ja błędnie wybrałam kategorię pączki bo nie dopatrzyłam się kategorii konkursu- czy można również tamten przepis przenieść do konkursu? Wtedy był to przepis na pączki z bitą śmietaną i nutą malinową.
pozdrawiam
ellanar

Odp: Odp: Odp: Odp: Prośba o sprawdzenie

pacpaw
  • pacpaw

• Przepisy: 1427
Beatris napisał(a):

Ok, rozumiem. Tylko, że w artykule o kategorii promowanej wyraźnie jest napisane: cyt: "Wchodzą w jej skład natomiast cytrusy w roli na przykład dodatków do wypieków (skórka czy sok[!] - ale tak, żeby ich dodatek miał znaczący wpływ na smak potrawy) i podobne." W takim razie to zdanie powinno zostać zmienione, bo wprowadza w błąd.

Mi kiedyś Bunia nie uznała muli w owocach morza. A jak jej podałem procentowy skład użytej mieszanki owoców morza (oczywiście zawierał mule) to zostałem oskarżony o zmienianie przepisu pod punktację także Beatris nie przejmuj się. Co człowiek to interpretacja.

Odp: Kołczu, where are you?

kołczu
  • kołczu

• Przepisy: 77
  • Artykuły: 1147
To pewnie ja

Już dodaję!

przejs napisał(a):

Ktoś tu zapomniał mi doliczyć punkciory za blogera tygodnia. Stanowczo się upominam
Pozdrowionka

Kołczu, where are you?

przejs
  • przejs

• Przepisy: 345
  • Artykuły: 7
Ktoś tu zapomniał mi doliczyć punkciory za blogera tygodnia. Stanowczo się upominam
Pozdrowionka

Odp: Odp: Czy da się coś jeszcze zrobić?

Editha
  • Editha

• Przepisy: 244
  • Artykuły: 6
Ok.
Dzięki za odpowiedź.
Pozdrawiam

Odpowiedz na/ edytuj Tu zgłaszamy problemy