https://gotujmy.pl/sos-bananaowy,przepisy,180993.html dlaczego nie otrzymałem dodatkowych punktów za kategorię premiowaną?
oszude napisał(a):Prosze usunąć mi zdublowany przepis na moja sałatkę z makaronu, system mi napisał że zapis się nie powiódł a potem zapisał dwa razy . Dziękuje Prosisz - masz
Prosze usunąć mi zdublowany przepis na moja sałatkę z makaronu, system mi napisał że zapis się nie powiódł a potem zapisał dwa razy . Dziękuje
Witam, czy można w opisie 'o sobie' zamieszczać link do naszych blogów kulinarnych?
hehe powiem szczerze, że nigdy w te newslettery nie zaglądałam
W tym miejscu możesz zgłaszać sytuacje, w których może dochodzić do nadużyć lub błędów technicznych. W poniższej ramce wpisz problem, który zwrócił Twoją uwagę. Po zatwierdzeniu zgłoszenia Twój opis zostanie przekazany do Redakcji serwisu.
Dziękujemy za wszelkie zgłoszenia.
Tu zgłaszamy problemy
Obserwuj wątekOdp: Odp: Tu zgłaszamy problemy
2milutka
Odp: Tu zgłaszamy problemy
MysiaZuzia
Próbuję już 3 raz umieścić artykuł i za każdym razem po zapisaniu pojawia się informacja, że artykuł został zapisany i zostanie opublikowany po zatwierdzeniu przez moderatora. Niestety chwilę potem po artykule nie ma nawet śladu na moim profilu.
Czy coś robię źle?
Odp: Odp: Prośba o sprawdzenie
zbysiowa
Dlatego że to sos bananowy, nie cytrusowy, sok z cytryny jest tylko jednym ze składników.
Odp: Prośba o sprawdzenie
Mati13
Odp: Odp: Odp: Prośba o sprawdzenie
oszude
Wielkie dzięki
Babciagramolka
Prosisz - masz
Odp: Prośba o sprawdzenie
oszude
Odp: Link bloga
zbysiowa
Pewnie że można
Link bloga
Inspirowane Smakiem
czy można w opisie 'o sobie' zamieszczać link do naszych blogów kulinarnych?
misia5
To już wiesz czemu nie możesz znaleźć tam swojego przepisu