Tu zgłaszamy problemy

Obserwuj wątek

Odp: Tu zgłaszamy problemy

monikaT83
  • monikaT83

• Przepisy: 1371
  • Artykuły: 6
Witam!
od wczoraj nie mogę zamieścić jednego przepisu, trzy inne udało się bez problemu a ten jeden uparcie nie chce się zamieścić, czym może być spowodowane?

Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy

misia5
  • misia5

• Przepisy: 701
  • Artykuły: 0
gosia56 napisał(a):

https://gotujmy.pl/muszle-nadziewane-kasza-gryczana,przepisy,178322.html
czy za ten przepis należą sie dodatkowe punkty?

Odśwież stronę.

gosia56
  • gosia56

• Przepisy: 823
https://gotujmy.pl/muszle-nadziewane-kasza-gryczana,przepisy,178322.html
czy za ten przepis należą sie dodatkowe punkty?

pacpaw
  • pacpaw

• Przepisy: 1427
czy można dodać do kategorii dziczyzna takie pozycje jak
dzik
sarna
jeleń

Raczej to są podstawowi przedstawiciele tej kategorii (szczególnie dzik) a brakuje ich w liście rozwijanej.

Joanna19
  • Joanna19

• Przepisy: 440
Dziękuję

zbysiowa
  • zbysiowa

• Przepisy: 725
  • Artykuły: 8
Joanna19 napisał(a):

Nie wiem czy w dobrym miejscu piszę to pytanie, ale zaryzykuję;p Czy mogę swoje przepisy, które umieściłam na portalu umieszczać także na innym? Czy w jakiś sposób złamię regulamin? Dziękuję z góry za odpowiedz i pozdrawiam.

Oczywiście że możesz

Joanna19
  • Joanna19

• Przepisy: 440
Nie wiem czy w dobrym miejscu piszę to pytanie, ale zaryzykuję;p Czy mogę swoje przepisy, które umieściłam na portalu umieszczać także na innym? Czy w jakiś sposób złamię regulamin? Dziękuję z góry za odpowiedz i pozdrawiam.

Konczi
  • Konczi

• Przepisy: 1780
  • Artykuły: 135
mam pytanko dotyczące wysyłki nagród .. wybrałam jedną w dniu 20 grudnia i nadal nic nie dotarło do mnie .. czy jest jakiś konkretny czas wysyłki ?

misia5
  • misia5

• Przepisy: 701
darmiona napisał(a):

aaa no to ja w końcu coś napiszę:-) Czy jest możliwość ( a wydaje mi się, że jest), aby moderator poradził coś na mój problem? Dodałam przepis na zupę z piąteczką zdjęć no i jak zwykle z opisami. System nie zaliczył. Drugie i trzecie podejście-to samo... No ile razy mam dodawać te opisy pod zdjęciami? Can somebody help me please?

Przecież moderator nie ma na to wpływu więc jakim cudem miałby na to coś poradzić?

Jedyne co mogę poradzić to to, by opisy pod zdjęciami pisać bez kropek i przecinków inaczej system rozdziela opisy i albo trafiają pod kilka zdjęć, albo znikają bez śladu.

darmiona
  • darmiona

• Przepisy: 304
  • Artykuły: 14
aaa no to ja w końcu coś napiszę:-) Czy jest możliwość ( a wydaje mi się, że jest), aby moderator poradził coś na mój problem? Dodałam przepis na zupę z piąteczką zdjęć no i jak zwykle z opisami. System nie zaliczył. Drugie i trzecie podejście-to samo... No ile razy mam dodawać te opisy pod zdjęciami? Can somebody help me please?

Odpowiedz na/ edytuj Tu zgłaszamy problemy