Potwierdzam nie ta strona - na co wskazuje między innymi nazwa Przeczytaj dokładnie skąd ten rachunek, bo ciężko mi sobie też wyobrazić, że blog nalicza opłaty...
anula130189 napisał(a):
witam,dostalam do zaplacenia rachunek,gotuj ze smakiem za 120 zl a podobno zamawiane prezenty za wirtuale sa darmowe,wiec
witam,dostalam do zaplacenia rachunek,gotuj ze smakiem za 120 zl a podobno zamawiane prezenty za wirtuale sa darmowe,wiec
A nie pomyliłaś stron? Ta nazywa się gotujmy.pl , a Gotuj ze smakiem to jakiś blog kulinarny. Ja dostałam już kilka nagród i za żadną nie dostałam rachunku.
Chyba nie bo reszta potraw weszła a cały czas robie tak samo zdjęcia. Teraz też mi nie wszedł przepis, może to zbieg okoliczności ale nie chcą wchodzić potrawy na śniadanie, ale sprawdzę co z tym zdjęciami. dziekuję
Ewuniu dziękuje to jednak była wina rozmiaru zdjęcia
Nie ma za co. Jak jest za duże zdjęcie to nie zapisze.
Chyba nie bo reszta potraw weszła a cały czas robie tak samo zdjęcia. Teraz też mi nie wszedł przepis, może to zbieg okoliczności ale nie chcą wchodzić potrawy na śniadanie, ale sprawdzę co z tym zdjęciami. dziekuję
zmieniono 1 raz (ostatnio 15 sty 2013 09:41 przez monikaT83)
Witam!
od wczoraj nie mogę zamieścić jednego przepisu, trzy inne udało się bez problemu a ten jeden uparcie nie chce się zamieścić, czym może być spowodowane?
Tu zgłaszamy problemy
Obserwuj wątekOdp: Tu zgłaszamy problemy
izabela11111
Ja chciałam się dowiedzieć kiedy pojawią się nowe nagrody?
Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy
kołczu
dodi1 napisał(a):
Odp: Tu zgłaszamy problemy
dodi1
Dlaczego za artykuły umieszczone w grudniu nie mam przyznanych punktów?
kołczu
anula130189 napisał(a):
Beatris
A nie pomyliłaś stron? Ta nazywa się gotujmy.pl , a Gotuj ze smakiem to jakiś blog kulinarny. Ja dostałam już kilka nagród i za żadną nie dostałam rachunku.
Odp: Tu zgłaszamy problemy
anula130189
Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy
monikaT83
Odp: Odp: Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy
zewa
Nie ma za co. Jak jest za duże zdjęcie to nie zapisze.
Odp: Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy
monikaT83
zewa
Może masz za duże zdjęcie ?