Tu zgłaszamy problemy

Obserwuj wątek

??

mala-madzia
Mam pytanie...
Jestem tu nowa i nie wszystko jeszcze łapię, ale udalo mi się wstawić przepis z jednym zdjęciem, jedna gdy spojrzałam na punktacje to zatytułowana jest jako przepis bez zdjęć...Czy jedno zdjęcie nie kwalifikuje się do kategorii "ze zdjęciem" ?

Odp: pomylone zdjęcia

MP3-ka
  • MP3-ka

• Przepisy: 266
  • Artykuły: 0
zrobione zaskoczyło mnie, że najpierw dodało punkty a teraz gdy "edytowałam" nie było wcześniejszych opisów

Odp: Odp: pomylone zdjęcia

zbysiowa
  • zbysiowa

• Przepisy: 725
  • Artykuły: 8
MP3-ka napisał(a):

ja też mam problem.. Wstawiłam przepis na babeczki, dodałam kilka zdjęć, podpisałam.. zaliczyło, zapunktowało na 30 punktów.. a teraz nagle mam 5 punktów i podpis pod każdym zdjęciem ten sam co przy głównym

Musisz edytować i poprawić opisy

zbysiowa
  • zbysiowa

• Przepisy: 725
  • Artykuły: 8
Mati13 napisał(a):

Wstawiłem dziś przepis z użyciem kaszy gryczanej, zaznaczyłem odpowiednią kategorię, ale dodatkowe punkty nie zostały mi naliczone, nie wiem kto dziś moderuje i do kogo się zwrócić

Już powinno byc naliczone, sprawdź)

misia5
  • misia5

• Przepisy: 701
MP3-ka napisał(a):

ja też mam problem.. Wstawiłam przepis na babeczki, dodałam kilka zdjęć, podpisałam.. zaliczyło, zapunktowało na 30 punktów.. a teraz nagle mam 5 punktów i podpis pod każdym zdjęciem ten sam co przy głównym

Edytuj przepis i popraw opisy. Nie wstawiaj przecinków i kropek, bo system dzieli opisy.

MP3-ka
  • MP3-ka

• Przepisy: 266

Mati13
  • Mati13

• Przepisy: 889
Wstawiłem dziś przepis z użyciem kaszy gryczanej, zaznaczyłem odpowiednią kategorię, ale dodatkowe punkty nie zostały mi naliczone, nie wiem kto dziś moderuje i do kogo się zwrócić

Odp: Wkurzona!

Pyza
  • Pyza

• Przepisy: 988
  • Artykuły: 74
mała-madzie, masz nauczkę na przyszłość a jak Ci radzę najpierw pisać przepis w notatniku na komputerze a potem dopiero przenosić - jak się nie zapisze to możesz przeniesienie powtórzyć

Wkurzona!

mala-madzia
Ale sie zdenerwowałąm:/
Od dłuższego czasu korzystam z przepisów na tej stronce i tworze własne a dziś postanowiłam się zarejestrowac i podzielić się swoimi przepisami. Starałam się by pierwszy był wyjątkowo przejrzysty i zrozumiały, napociłąm się przy tym z lekka a tu pach! - nie zapisał się nie wiedzieć czemu........ :[

Odp: Odp: Odp: pomylone zdjęcia

2milutka
  • 2milutka

• Przepisy: 1493
  • Artykuły: 31
Babciagramolka napisał(a):

2milutka napisał(a):

https://gotujmy.pl/drozdzowe-paszteciki-z-miesem,przepisy,179258.html
w składzie jest kasza manna czy nie powinien ten przepis znależć się w kategorii promowanej?

Pewnie że tak - przegapiłam --poprawiłam

Dziękuję

Odpowiedz na/ edytuj Tu zgłaszamy problemy