Wiem, że się powtarzam ale tydzień temu znowu nie dostałam newslettera. Dwa tygodnie jak ponownie się zapisałam było okey. Dziś zapisałam się znowu i zobaczę co z tego wyniknie. Przecież co tydzień nie będę się zapisywać bo to bez sensu. Skoro raz się zapisałam do otrzymywania newslettera to powinnam go dostawać regularnie ( a ani razu nie zrezygnowałam z niego ) i wiem, że inni nie mają tego problemu. Więc o co chodzi ?
Mam problem - nie działa mi dodawanie przepisów. Nie mogę dodać komentarza, ani wysłać wiadomości ze zgłoszeniem problemu.
Korzystam z Mozilli. Nic.
Teraz pisze z Google Chrome - może zaskoczy...
Witam. Mam pytanie. Nie wiedzialam na ktorym forum moge napisac wiec pisze tutaj Mam pytanie odnosnie porad. chcialabym dodac porade lecz nie wiem czy moze to byc tekst przepisany z internetu czy mam sama cos ulozyc. pytam poniewaz widze ze duzo tekstow ktore zostaly zamieszczone w poradach istnieje juz w internecie. prosze o odpowiedz.
karolinaOla, w Polsce obowiązują przepisy ustawy o prawie autorskim i prawach pokrewnych. Kopiowanie porad, tak jak przepisów kulinarnych i innych treści, którym można przypisać cechy utworu, jest zabronione...
Witam. Mam pytanie. Nie wiedzialam na ktorym forum moge napisac wiec pisze tutaj Mam pytanie odnosnie porad. chcialabym dodac porade lecz nie wiem czy moze to byc tekst przepisany z internetu czy mam sama cos ulozyc. pytam poniewaz widze ze duzo tekstow ktore zostaly zamieszczone w poradach istnieje juz w internecie. prosze o odpowiedz.
Tu zgłaszamy problemy
Obserwuj wątekOdp: Odp: Tu zgłaszamy problemy
misia5
Promowane są drinki, a nie nalewki.
Odp: Tu zgłaszamy problemy
zewa
2milutka
a dlaczego nie otrzymałam wirtuali za kategorię promowaną?
gosia56
Nie dostałam punktów za NEWSLETTER.
pepsicOLA
pepsicOLA
Mam problem - nie działa mi dodawanie przepisów. Nie mogę dodać komentarza, ani wysłać wiadomości ze zgłoszeniem problemu.
Korzystam z Mozilli. Nic.
Teraz pisze z Google Chrome - może zaskoczy...
Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy
Bernadetta
karolinaOla, w Polsce obowiązują przepisy ustawy o prawie autorskim i prawach pokrewnych. Kopiowanie porad, tak jak przepisów kulinarnych i innych treści, którym można przypisać cechy utworu, jest zabronione...
karolinaOla
2milutka
Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy
Beata1982