Tu zgłaszamy problemy

Obserwuj wątek

Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy

Pyza
  • Pyza

• Przepisy: 988
  • Artykuły: 74
mimi65 napisał(a):

Nie wiem czy mam problem , bo to duże słowo.Chciałabym zadać pytanie : w jakim terminie dołącza się zdjęcia do przepisów?Pzepis na naleśniki ze szpinakiem był podany wcześniej , a 13 listopada dołączyłam zdjęcie .I co ? I nic...

mimi65, a do jakiego przepisu dodałaś to zdjęcie? pytam bo w Twojej księdze nie widzę żadnego przepisu na naleśniki - czy coś mi nie działa i nie wyświetla przepisów?

misia5
  • misia5

• Przepisy: 703
  • Artykuły: 0
mimi65 napisał(a):

Nie wiem czy mam problem , bo to duże słowo.Chciałabym zadać pytanie : w jakim terminie dołącza się zdjęcia do przepisów?Pzepis na naleśniki ze szpinakiem był podany wcześniej , a 13 listopada dołączyłam zdjęcie .I co ? I nic...

Zdjęcie możesz dodać w każdej chwili. Nawet po roku od dodania przepisu. Jeśli jednak chcesz dostać punkty za przepis ze zdjęciem musisz dodać zdjęcie nie później niż w ciągu doby od wstawienia przepisu. W przeciwnym razie system nie naliczy punktów za zdjęcie.

Odp: Tu zgłaszamy problemy

mimi65
  • mimi65

• Przepisy: 14

pacpaw
  • pacpaw

• Przepisy: 1427
Dziękuję

Babciagramolka
pacpaw napisał(a):

Witam,
Proszę o punkty w kategorii premiowanej za przepis: https://gotujmy.pl/bitki-z-combra-kroliczego-w-sosie,przepisy,171404.html

Już króliczek ma punkciki - przegapiłam grzybki - przepraszam

pacpaw
  • pacpaw

• Przepisy: 1427
Witam,
Proszę o punkty w kategorii premiowanej za przepis: https://gotujmy.pl/bitki-z-combra-kroliczego-w-sosie,przepisy,171404.html

Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy

Babciagramolka
2milutka napisał(a):

Babciagramolka napisał(a):

2milutka napisał(a):

Dzięki ale kto będzie wiedział dokładnie?

Spytaj w poniedziałek zozolek albo kołczu

dzięki
Napiszcie mi jeszcze czy nagrody są wysyłane pocztą polską czy kurierem kwituje się odbiór?
Bo ja ostatnio swoją przesyłkę z kosmetykami odnalazłam 8 km od domu a adres na przesyłce widniał jak byk

Poczta

Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy

2milutka
  • 2milutka

• Przepisy: 1493
  • Artykuły: 31
Babciagramolka napisał(a):

2milutka napisał(a):

dzięki
Napiszcie mi jeszcze czy nagrody są wysyłane pocztą polską czy kurierem kwituje się odbiór?
Bo ja ostatnio swoją przesyłkę z kosmetykami odnalazłam 8 km od domu a adres na przesyłce widniał jak byk

Odp: Odp: Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy

Babciagramolka
2milutka napisał(a):

Odp: Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy

2milutka
  • 2milutka

• Przepisy: 1493
  • Artykuły: 31

Odpowiedz na/ edytuj Tu zgłaszamy problemy