Tu zgłaszamy problemy

Obserwuj wątek

Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy

Babciagramolka
2milutka napisał(a):

Witajcie kochani)) Mam problem ...zamówiłam sobie nagrodę za wirtuale w statusie realizacji wyświetla mi się "wczoraj" a ja nic nie otrzymałam Może mi ktoś wyjaśni?Pozdrowionka*

Poczekaj do poniedziałku i spytaj Adminów - moze to znaczy , ze wczoraj wysłano

Odp: Tu zgłaszamy problemy

2milutka
  • 2milutka

• Przepisy: 1493
  • Artykuły: 31
Witajcie kochani)) Mam problem ...zamówiłam sobie nagrodę za wirtuale w statusie realizacji wyświetla mi się "wczoraj" a ja nic nie otrzymałam Może mi ktoś wyjaśni?Pozdrowionka*

Babciagramolka
pacpaw napisał(a):

Dzięki za odp W taki razie proszę o przyznanie dodatkowych punktów za umieszczenie przepisu https://gotujmy.pl/pasztet-tylko-z-krolika-z-zurawina,przepisy,170633.html w ostatnim newsletterze. Dodam, że ten newsletter wyświetlił się bezproblemowo.

W poniedziałek Admin tym się zajmie - proszę o troche cierpliwosci ( Moderatorzy nie mogą tego zrobić )
Miłego dnia

pacpaw
  • pacpaw

• Przepisy: 1427
  • Artykuły: 0
Dzięki za odp W taki razie proszę o przyznanie dodatkowych punktów za umieszczenie przepisu https://gotujmy.pl/pasztet-tylko-z-krolika-z-zurawina,przepisy,170633.html w ostatnim newsletterze. Dodam, że ten newsletter wyświetlił się bezproblemowo.

joaska500
  • joaska500

• Przepisy: 283
  • Artykuły: 26
Ostatnio moje 2 przepisy trafiły do newslettera, za każdy dostałam dodatkowe po 40 punktów.

pacpaw
  • pacpaw

• Przepisy: 1427
Kiedyś za przepisy wyróżnione w newsketterze otrzymywało się dodatkowe punkty. Istnieje to jeszcze i jesli tak ile jest przyznawanych punktów?

Odp: Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy

Dorcia
  • Dorcia

• Przepisy: 46
Hej,dzis dodalam kilka przepisow ,zostaly mi dodane punkty a potem i fotki i punkty zniknely...Niewiem co zlego zrobilam? Czytalam ze tylko za wstawienie plagiatu zostaje sie ukaranym ,ja tego nie popelnilam wiec dlaczego?
Z gory dziekuje za odpowiedz i zycze wszystkim milego wieczoru ...

misia5
  • misia5

• Przepisy: 701
Makaroniarz napisał(a):

Link mi nie działa. Chciałem dodać link do swojego bloga, jako źródło przepisu. Czy to nielegalne? Pozdrawiam

A gdzie go chciałeś dodać?

Makaroniarz
Link mi nie działa. Chciałem dodać link do swojego bloga, jako źródło przepisu. Czy to nielegalne? Pozdrawiam

Gosia85
  • Gosia85

• Przepisy: 88
  • Artykuły: 8
dziękuję bardzo za odpowiedz

Odpowiedz na/ edytuj Tu zgłaszamy problemy