Witajcie kochani)) Mam problem ...zamówiłam sobie nagrodę za wirtuale w statusie realizacji wyświetla mi się "wczoraj" a ja nic nie otrzymałam Może mi ktoś wyjaśni?Pozdrowionka*
Poczekaj do poniedziałku i spytaj Adminów - moze to znaczy , ze wczoraj wysłano
Witajcie kochani)) Mam problem ...zamówiłam sobie nagrodę za wirtuale w statusie realizacji wyświetla mi się "wczoraj" a ja nic nie otrzymałam Może mi ktoś wyjaśni?Pozdrowionka*
Dzięki za odp W taki razie proszę o przyznanie dodatkowych punktów za umieszczenie przepisu https://gotujmy.pl/pasztet-tylko-z-krolika-z-zurawina,przepisy,170633.html w ostatnim newsletterze. Dodam, że ten newsletter wyświetlił się bezproblemowo.
W poniedziałek Admin tym się zajmie - proszę o troche cierpliwosci ( Moderatorzy nie mogą tego zrobić )
Miłego dnia
Dzięki za odp W taki razie proszę o przyznanie dodatkowych punktów za umieszczenie przepisu https://gotujmy.pl/pasztet-tylko-z-krolika-z-zurawina,przepisy,170633.html w ostatnim newsletterze. Dodam, że ten newsletter wyświetlił się bezproblemowo.
Hej,dzis dodalam kilka przepisow ,zostaly mi dodane punkty a potem i fotki i punkty zniknely...Niewiem co zlego zrobilam? Czytalam ze tylko za wstawienie plagiatu zostaje sie ukaranym ,ja tego nie popelnilam wiec dlaczego?
Z gory dziekuje za odpowiedz i zycze wszystkim milego wieczoru ...
Tu zgłaszamy problemy
Obserwuj wątekOdp: Odp: Tu zgłaszamy problemy
Babciagramolka
Poczekaj do poniedziałku i spytaj Adminów - moze to znaczy , ze wczoraj wysłano
Odp: Tu zgłaszamy problemy
2milutka
Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy
Babciagramolka
W poniedziałek Admin tym się zajmie - proszę o troche cierpliwosci ( Moderatorzy nie mogą tego zrobić )
Miłego dnia
pacpaw
joaska500
pacpaw
Odp: Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy
Dorcia
Z gory dziekuje za odpowiedz i zycze wszystkim milego wieczoru ...
misia5
A gdzie go chciałeś dodać?
Makaroniarz
Gosia85