Nie wiem co się stało.....ale juz drugi numer newslettera nie wyswietla mi sie prawidłowo...wcześniej nie było żadnych problemów a i teraz mogę poprzednie numery ogladac bez problemów a ten osttani i przedostatni jest poprzesuwany, nie wyświetlają sie wszystkie zdjecia a i z tekstami róznie jest....np tak..."Bloger Tygodnia - Evita
Dzisiaj w cyklu Bloger Tygodnia możecie przeczytać wywiad z evitą0007, czyli Ewą Szymczak - autorką bloga "Kulinarne Szaleństwa Evity". "
czy ktos tez tak ma no i co zrobic aby było ok.....
Ja mam tak samo.
Ja też tak mam, widać tylko tytuły i ikonki fotek, a poza tym kompletny bałagan.
Nie wiem co się stało.....ale juz drugi numer newslettera nie wyswietla mi sie prawidłowo...wcześniej nie było żadnych problemów a i teraz mogę poprzednie numery ogladac bez problemów a ten osttani i przedostatni jest poprzesuwany, nie wyświetlają sie wszystkie zdjecia a i z tekstami róznie jest....np tak..."Bloger Tygodnia - Evita
Dzisiaj w cyklu Bloger Tygodnia możecie przeczytać wywiad z evitą0007, czyli Ewą Szymczak - autorką bloga "Kulinarne Szaleństwa Evity". "
czy ktos tez tak ma no i co zrobic aby było ok.....
Tu zgłaszamy problemy
Obserwuj wątekOdp: Odp: Tu zgłaszamy problemy
edytaha
Właśnie odebrałam najnowsze wydanie newslettera. Nie wiem jak u innych, ale u mnie zupełnie nic się nie wyświetla. Wiadomość jest pusta!
Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy
zozolek
Pozdrawiam.
Odp: Tu zgłaszamy problemy
KingaKosmala13
26.10 2012 Mój przepis dostał wyróżnienie w newsletterze Dynia na 7 sposobów niestety nadal nie dostałam punktów?
nadal nie ma
Odp: Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy
KingaKosmala13
Babciagramolka
Myślę , ze w poniedziałek punkciki sie pojawią ( te dodatkowe punkty czasem wskakują z opóźnieniem). Miłego dnia.
KingaKosmala13
26.10 2012 Mój przepis dostał wyróżnienie w newsletterze Dynia na 7 sposobów niestety nadal nie dostałam punktów?
misia14
dziękuję za info
kołczu
Odp: Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy
edytaha
Ja też tak mam, widać tylko tytuły i ikonki fotek, a poza tym kompletny bałagan.
eli_555
Ja mam tak samo.