Tu zgłaszamy problemy

Obserwuj wątek

Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy

edytaha
  • edytaha

• Przepisy: 992
  • Artykuły: 3
kołczu napisał(a):

Przepraszamy bardzo, najlepsze to, że testy wyszły pomyślnie. Obiecujemy, że następny będzie już na tip top

Właśnie odebrałam najnowsze wydanie newslettera. Nie wiem jak u innych, ale u mnie zupełnie nic się nie wyświetla. Wiadomość jest pusta!

zozolek
  • zozolek

• Przepisy: 35
  • Artykuły: 244
Witam, punkty zostały dodane.
Pozdrawiam.

Odp: Tu zgłaszamy problemy

KingaKosmala13
Witam
26.10 2012 Mój przepis dostał wyróżnienie w newsletterze Dynia na 7 sposobów niestety nadal nie dostałam punktów?

nadal nie ma

Odp: Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy

KingaKosmala13
Oki dziękuję za odp

Babciagramolka
KingaKosmala13 napisał(a):

Witam
26.10 2012 Mój przepis dostał wyróżnienie w newsletterze Dynia na 7 sposobów niestety nadal nie dostałam punktów?

Myślę , ze w poniedziałek punkciki sie pojawią ( te dodatkowe punkty czasem wskakują z opóźnieniem). Miłego dnia.

KingaKosmala13
Witam

misia14
  • misia14

• Przepisy: 290
  • Artykuły: 17
kołczu napisał(a):

Przepraszamy bardzo, najlepsze to, że testy wyszły pomyślnie. Obiecujemy, że następny będzie już na tip top

dziękuję za info

kołczu
  • kołczu

• Przepisy: 77
  • Artykuły: 1147

Odp: Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy

edytaha
  • edytaha

• Przepisy: 992
  • Artykuły: 3
eli_555 napisał(a):

misia14 napisał(a):

Nie wiem co się stało.....ale juz drugi numer newslettera nie wyswietla mi sie prawidłowo...wcześniej nie było żadnych problemów a i teraz mogę poprzednie numery ogladac bez problemów a ten osttani i przedostatni jest poprzesuwany, nie wyświetlają sie wszystkie zdjecia a i z tekstami róznie jest....np tak..."Bloger Tygodnia - Evita

Dzisiaj w cyklu Bloger Tygodnia możecie przeczytać wywiad z evitą0007, czyli Ewą Szymczak - autorką bloga "Kulinarne Szaleństwa Evity". "

czy ktos tez tak ma no i co zrobic aby było ok.....

Ja mam tak samo.

Ja też tak mam, widać tylko tytuły i ikonki fotek, a poza tym kompletny bałagan.

eli_555
  • eli_555

• Przepisy: 1833
  • Artykuły: 12
misia14 napisał(a):

Nie wiem co się stało.....ale juz drugi numer newslettera nie wyswietla mi sie prawidłowo...wcześniej nie było żadnych problemów a i teraz mogę poprzednie numery ogladac bez problemów a ten osttani i przedostatni jest poprzesuwany, nie wyświetlają sie wszystkie zdjecia a i z tekstami róznie jest....np tak..."Bloger Tygodnia - Evita

Dzisiaj w cyklu Bloger Tygodnia możecie przeczytać wywiad z evitą0007, czyli Ewą Szymczak - autorką bloga "Kulinarne Szaleństwa Evity". "

czy ktos tez tak ma no i co zrobic aby było ok.....

Ja mam tak samo.

Odpowiedz na/ edytuj Tu zgłaszamy problemy