Tu zgłaszamy problemy

Obserwuj wątek

Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy

Babciagramolka
misia14 napisał(a):

Nie wiem co się stało.....ale juz drugi numer newslettera nie wyswietla mi sie prawidłowo...wcześniej nie było żadnych problemów a i teraz mogę poprzednie numery ogladac bez problemów a ten osttani i przedostatni jest poprzesuwany, nie wyświetlają sie wszystkie zdjecia a i z tekstami róznie jest....np tak..."Bloger Tygodnia - Evita

Dzisiaj w cyklu Bloger Tygodnia możecie przeczytać wywiad z evitą0007, czyli Ewą Szymczak - autorką bloga "Kulinarne Szaleństwa Evity". "

czy ktos tez tak ma no i co zrobic aby było ok.....

Chyba trzeba poczekac do poniedziałku aż Admini na to zerkną bo w wolne nic nie rozgryziemy

Odp: Tu zgłaszamy problemy

misia14
  • misia14

• Przepisy: 290
  • Artykuły: 17
Nie wiem co się stało.....ale juz drugi numer newslettera nie wyswietla mi sie prawidłowo...wcześniej nie było żadnych problemów a i teraz mogę poprzednie numery ogladac bez problemów a ten osttani i przedostatni jest poprzesuwany, nie wyświetlają sie wszystkie zdjecia a i z tekstami róznie jest....np tak..."Bloger Tygodnia - Evita

Dzisiaj w cyklu Bloger Tygodnia możecie przeczytać wywiad z evitą0007, czyli Ewą Szymczak - autorką bloga "Kulinarne Szaleństwa Evity". "

czy ktos tez tak ma no i co zrobic aby było ok.....

misia5
  • misia5

• Przepisy: 701
  • Artykuły: 0
pacpaw napisał(a):

Punkty naliczone. Dziękuję

pacpaw
  • pacpaw

• Przepisy: 1427
Punkty naliczone. Dziękuję

misia5
  • misia5

• Przepisy: 701
pacpaw napisał(a):

Tradycyjne już moje pytanie w tym wątku
Czy przepis https://gotujmy.pl/tokan-z-pieczarkami-brazowymi,przepisy,168429.html nie powinien się kwalifikować do kategorii promowanej? A jeśli się nie kwalifikuje mogę poznać powód?

Pozdrawiam,

Zobacz proszę czy teraz masz naliczone punkty.

pacpaw
  • pacpaw

• Przepisy: 1427
Tradycyjne już moje pytanie w tym wątku
Czy przepis https://gotujmy.pl/tokan-z-pieczarkami-brazowymi,przepisy,168429.html nie powinien się kwalifikować do kategorii promowanej? A jeśli się nie kwalifikuje mogę poznać powód?

Pozdrawiam,

zozolek
  • zozolek

• Przepisy: 35
  • Artykuły: 244
Witam, punkty nie zostały naliczone, bo nie został wypełniony zapis regulaminu o treści:

"9. Aby otrzymać przypisaną do zdarzenia „Skuteczne zaproszenie do serwisu” liczbę wirtuali muszą być spełnione następujące warunki:
a) Zaproszenie musi być wysłane za pomocą przycisku "Zaproś do Gotujmy.pl" znajdującego się na pierwszej karcie profilu użytkownika.
b) Osoba zaproszona musi skorzystać z otrzymanego linku, a po jego kliknięciu musi dokonać pierwszego etapu rejestracji
c) Osoba zaproszona musi dodać 5 przepisów, zaakceptowanych przez moderatorów i zamieszczonych na serwisie Gotujmy.pl"

P.S. proszę napisać na jaką skrzynkę profilową wysyłała Pani wcześniejsze wiadomości?

Pozdrawiam

malgosiakraw
co z tego,że zgłasza się problem,jak nikt na niego nie odpowiada;dwa razy pytałam dlaczego nie naliczono mi punktów za zaproszenie znajomego(zarejestrowany,aktywny),chociaż w regulaminie pisze ,ze punkty są dodawane i do tej pory nikt nie odpowiedział na moje pytanie

Odp: zapytanie

Babciagramolka
LIDZIA napisał(a):

Jak usunąc przepis?

Napisac do Moderatora - podać powód i dalej już rozmowa bedzie sie toczyć na prywatnych rozmowach . Napisz do mnie - dzis ja mam dyżur

- już nie musisz pisać . Wstawiłas 2 razy ten sam - juz wszystko jest załatwione . Miłego dnia.

zmieniono 1 raz (ostatnio 21 paź 2012 11:36 przez Babciagramolka)

zapytanie

LIDZIA
  • LIDZIA

• Przepisy: 329
  • Artykuły: 14
Jak usunąc przepis?

Odpowiedz na/ edytuj Tu zgłaszamy problemy