witam ostatnio dodałam artykuł, i dzisiaj również dodałam i nie wiem może coś źle robię bo nie wyświetlają się one jako wystawione, tylko mają status oczekujący. proszę więc o radę jak poprawnie dodać artykuł?
Mają status oczekujący ponieważ czekają na sprawdzenie. Jeśli zostaną sprawdzone i zaakceptowane to pojawi Ci się komunikat o akceptacji oraz zostaną naliczone Ci punkty.
witam ostatnio dodałam artykuł, i dzisiaj również dodałam i nie wiem może coś źle robię bo nie wyświetlają się one jako wystawione, tylko mają status oczekujący. proszę więc o radę jak poprawnie dodać artykuł?
A to wszystko jasne, slicznie dziekuje za odpowiedz, popedze kolezanka do dzialania, bo tez ma sie czym pochwalic.
Wczoraj otrzymalam zamowiona nagrode. Super ksiazeczki. Pieknie dziekuje i jeszcze raz pozdrawiam.
Polecilam portal znajomej przesylajac jej zaproszenie, ktore zostalo przez nia zaakceptowane. Kolezanka zarejestrowala sie na gotujmy.pl i tym samym posiada juz tu konto od tygodnia. A ja punktow za polecenie nadal nie mam. Prosze o sprawdzenie.Dziekuje z gory i zycze milego dnia. Emmato.
Koleżanka musi być aktywna tzn dodawać przepisy , dopiero wtedy sa doliczane punkty za zaproszenie.
Polecilam portal znajomej przesylajac jej zaproszenie, ktore zostalo przez nia zaakceptowane. Kolezanka zarejestrowala sie na gotujmy.pl i tym samym posiada juz tu konto od tygodnia. A ja punktow za polecenie nadal nie mam. Prosze o sprawdzenie.Dziekuje z gory i zycze milego dnia. Emmato.
a jeśli w skład mieszanki owoców morza wchodzą małże? W takim razie jest to tylko kwestia zapisu. Bo jeśli zamiast owoców morza 250g napisałbym dodajemy 87,5g pierścieni kalmarów, 75g małży, 50g macek ośmiornic, 37,5g krewetek koktajlowych to by było okej? A to jest cały czas ten sam przepis tylko z wyszczególnieniem składu mieszanki.
W tej kwestii rozmawiałem z też Bunią i teraz czekam niecierpliwie na decyzję Tit.
zmieniono 1 raz (ostatnio 24 wrz 2012 22:20 przez pacpaw)
Nie widzę doliczonych punktów za paprykę w
https://gotujmy.pl/tortilla-z-pikantna-wolowina,przepisy,164273.html
I tu pytanie do Tit:
jak wygląda sprawa owoców morza i małży?
\
Już to sprawdzę
Dzięki . Czytając opis produktów promowanych zauważyłem tylko wyszczególnienie na papryki marynowane i świeże. O ostrości nic nie widziałem.
Do promowanej kategorii zaliczamy dania w skład, których wchodzi:
Kapusta biała i kapusta włoska - kiszona też może być
Papryka tylko świeża
Bakłażan
Kukurydza (świeża z kolb a nie z puszki)
Cykoria
Jabłka
Gruszki
Śliwki
Grzyby leśne
Dziczyzna zalicza się do niej królika, koninę i strusia kuropatwę, przepiórkę bażanta i nutrię
Karczoch
Koper włoski
Owoce morza (w tym przypadku małże ostrygi )
Makrela zarówno świeża jak i wędzona
Tu zgłaszamy problemy
Obserwuj wątekOdp: Odp: Tu zgłaszamy problemy
misia5
Mają status oczekujący ponieważ czekają na sprawdzenie. Jeśli zostaną sprawdzone i zaakceptowane to pojawi Ci się komunikat o akceptacji oraz zostaną naliczone Ci punkty.
Odp: Tu zgłaszamy problemy
pycia9
Emmato
Wczoraj otrzymalam zamowiona nagrode. Super ksiazeczki. Pieknie dziekuje i jeszcze raz pozdrawiam.
Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy
Babciagramolka
Koleżanka musi być aktywna tzn dodawać przepisy , dopiero wtedy sa doliczane punkty za zaproszenie.
Emmato
pacpaw
W tej kwestii rozmawiałem z też Bunią i teraz czekam niecierpliwie na decyzję Tit.
Odp: Odp: Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy
misia5
Do promowanej kategorii zaliczamy dania w skład, których wchodzi:
Kapusta biała i kapusta włoska - kiszona też może być
Papryka tylko świeża
Bakłażan
Kukurydza (świeża z kolb a nie z puszki)
Cykoria
Jabłka
Gruszki
Śliwki
Grzyby leśne
Dziczyzna zalicza się do niej królika, koninę i strusia kuropatwę, przepiórkę bażanta i nutrię
Karczoch
Koper włoski
Owoce morza (w tym przypadku małże ostrygi )
Makrela zarówno świeża jak i wędzona
misia5
Sprawdziłam i do promowanej kategorii z owoców morza zaliczane są tylko małże i ostrygi
Odp: Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy
pacpaw
Dzięki . Czytając opis produktów promowanych zauważyłem tylko wyszczególnienie na papryki marynowane i świeże. O ostrości nic nie widziałem.
misia5
Już to sprawdzę