Tu zgłaszamy problemy

Obserwuj wątek

Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy

0MasterChef0
dziękuję za odpowiedź i miłego weekendu życzę

Odp: Odp: Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy

Babciagramolka
0MasterChef0 napisał(a):

hmm..

Jestem ( to znaczy Moderatorka jest ) - juz odpowiadam. Jesli dyżurny Moderator przy wstawianiu przepisu uważa , że przepis jest nowatorski , super- super ( wg własnego uznania bo każdemu co innego sie podoba ) to zaznacza krateczkę propozycji na Super Przepis ( nie jest to widoczne dla nikogo tylko lista dla Adminów . Potem ktoś z Adminów przeglada te propozycje i wybiera z niej te przepisy które uznaje za godne tego miana ( takie sito propozycji) . I wtedy zatwierdza że przepis jest Super Przepisem - przy przepisie pojawia sie taki napis a autor dostaje dodatkowe punkty.

Odp: Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy

0MasterChef0
hmm..

zmieniono 1 raz (ostatnio 22 wrz 2012 19:46 przez 0MasterChef0)

0MasterChef0
Jeszcze jedno: jak przepis zdobywa kategorię Superprzepisu?

Odp: Newsletter

0MasterChef0
Dałem jeszcze raz podpisy - powinno być dobrze
czekam na pkt-y

0MasterChef0
zbysiowa napisał(a):

0MasterChef0 napisał(a):

Witam, dlaczego jak dodaję podpisane więcej niż 40-50-ma znakami zdjęcia to nie są one premiowane? Czy coś źle robię?
Pozdrawiam

Widzę że nie masz wcale podpisanych zdjęć.. Pod każdym zdjęciem jest rubryczka, tam opisujesz zdjęcie. Nie wiem jak to zrobiłeś bo opisów nie widać

To są problemy systemowe chyba.. dzięki

Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy

zbysiowa
  • zbysiowa

• Przepisy: 725
  • Artykuły: 8
0MasterChef0 napisał(a):

Witam, dlaczego jak dodaję podpisane więcej niż 40-50-ma znakami zdjęcia to nie są one premiowane? Czy coś źle robię?
Pozdrawiam

Widzę że nie masz wcale podpisanych zdjęć.. Pod każdym zdjęciem jest rubryczka, tam opisujesz zdjęcie. Nie wiem jak to zrobiłeś bo opisów nie widać

Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy

Babciagramolka
0MasterChef0 napisał(a):

Pozdrawiam

Musisz poczekać do poniedziałku bo to raczej trzeba zapytać informatyka . Spróbuj dodawać podpis na tyle długi by pojawił się napis ,, Zapunktowane" na zielono i postaraj się nie rozwlekać tego podpisu ponad to ( kilka znaków więcej nie szkodzi - wiem bo sama tak robię ) i nie używaj przy podpisywaniu w tekście przecinków bo wtedy tekst potrafi znikać.
Tyle mogę powiedzieć z własnego doświadczenia.Spróbuj w ten sposób w ramach edycji podpisać - ja zatwierdzę i zobaczymy czy podpisy są. Jak będą to upomnisz się u któregoś z Adminów o doliczenie punktów.

Odp: Tu zgłaszamy problemy

0MasterChef0
Pozdrawiam

Odp: Odp: Newsletter

misia5
  • misia5

• Przepisy: 701
  • Artykuły: 0
IGGI napisał(a):

Przepraszam, już wszystko wiem

Nic się nie stało Nie masz za co przepraszać. Teraz przynajmniej każdy będzie wiedział, gdzie szukać tych dodatkowych 10 punktów

Odpowiedz na/ edytuj Tu zgłaszamy problemy