Zdjęcie jest wstawione z biblioteki, przedstawia mrożone liście czosnku niedźwiedziego. Powtarzam że Smakowita88 nie dodaje zdjęć do porad.
To że na Wieszjak jest mylące zdjęcie to już nie mój problem Szpinak wygląda inaczej
Mam pytanie .Czy osoba zamieszczajaca tu artykul powinna wstawic swoje zdjecie ? czy moze je,, pozyczyc,, z sieci ?
Nie ma ,, pożyczania " - to jest kopiowanie cudzej pracy bez zgody autora . Są portale na których można kupić zdjęcia wystawione na sprzedaż i tak postępują gazety , portale kulinarne do swoich artykułów jeśli nie dysponują swoimi zdjeciami .
Normalny użytkownik nie powinien używać cudzych zdjęć bo to plagiat.
Dziekuje Buniu za za odpowiedz
W takim razie prosze przejzec dodane artykuly i zdjecia smakowita88 .Zdjecia skopiowane .O tresci pisac nie bede bo ja zmienia dla wlasnych potrzeb.
A możesz wskazać choć jedno zdjęcie i źródło z którego pochodzi ? Bo akurat ta użytkowniczka jest ( niejako słusznie ) pod takim ostrzałem , że nie widzę, żadnego zdjęcia z zastrzeżeniami .
Jeśli mamy do kogoś uwagi - piszemy je w komentarzach - konkretne uwagi.
Jeśli wiemy o złamaniu Regulaminu - zgłaszamy to podając fakt na poparcie tego zgłoszenia ( np link do strony z której pochodzi zdjęcie ) .
Nie wolno posługiwać się insynuowaniem czegoś jeśli nie mamy nic na potwierdzenie bo może się okazać, że kogoś obrażamy.
I żeby było jasne - nikogo nie bronię , nikogo nie oskarżam - po prostu uważam , że warto mieć dowód na to co się mówi i nie rzucać słów na wiatr.
Masz zastrzeżenia do wspomnianej użytkowniczki- udowodnij to.
zmieniono 1 raz (ostatnio 16 wrz 2012 18:45 przez Babciagramolka)
Mam pytanie .Czy osoba zamieszczajaca tu artykul powinna wstawic swoje zdjecie ? czy moze je,, pozyczyc,, z sieci ?
Nie ma ,, pożyczania " - to jest kopiowanie cudzej pracy bez zgody autora . Sa portale na których można kupić zdjecia wystawione na sprzedaż i tak postepuja gazety , portale kulinarne do swoich artykułów jesli nie dysponuja swoimi zdjeciami .
Normalny uzytkownik nie powinien uzywać cudzych zdjęć bo to plagiat.
W takim razie prosze przejzec dodane artykuly i zdjecia smakowita88 .Zdjecia skopiowane .O tresci pisac nie bede bo ja zmienia dla wlasnych potrzeb.
Smakowita88 nie wstawia zdjęć do porad, robi to moderator, w tym wypadku ja, tak jak pisała Bunia jest specjalny katalog z którego biorę zdjęcia.
Nie ma ,, pożyczania " - to jest kopiowanie cudzej pracy bez zgody autora . Sa portale na których można kupić zdjecia wystawione na sprzedaż i tak postepuja gazety , portale kulinarne do swoich artykułów jesli nie dysponuja swoimi zdjeciami .
Tu zgłaszamy problemy
Obserwuj wątekOdp: Odp: Newsletter
zbysiowa
To że na Wieszjak jest mylące zdjęcie to już nie mój problem
Odp: Newsletter
Stenka
Stenka
Odp: Odp: Newsletter
MagdaMM
To tylko jeden przyklad.Doskonale wszyscy wiedza z czego smakowita88 jest znana.
MagdaMM
https://gotujmy.pl/czosnek-niedzwiedzi-oczyszcza-i-wzmacnia,artykuly,12732.html
Artykul o czosnku niedzwiedzim a zdjecie przedstawia szpinak .Czy zdjecie wstawil moderator ?
http://kucharz.wieszjak.pl/smazenie/241794,Jak-postepowac-ze-szpinakiem.html
Odp: Odp: Odp: Odp: Newsletter
Babciagramolka
A możesz wskazać choć jedno zdjęcie i źródło z którego pochodzi ? Bo akurat ta użytkowniczka jest ( niejako słusznie ) pod takim ostrzałem , że nie widzę, żadnego zdjęcia z zastrzeżeniami .
Jeśli mamy do kogoś uwagi - piszemy je w komentarzach - konkretne uwagi.
Jeśli wiemy o złamaniu Regulaminu - zgłaszamy to podając fakt na poparcie tego zgłoszenia ( np link do strony z której pochodzi zdjęcie ) .
Nie wolno posługiwać się insynuowaniem czegoś jeśli nie mamy nic na potwierdzenie bo może się okazać, że kogoś obrażamy.
I żeby było jasne - nikogo nie bronię , nikogo nie oskarżam - po prostu uważam , że warto mieć dowód na to co się mówi i nie rzucać słów na wiatr.
Masz zastrzeżenia do wspomnianej użytkowniczki- udowodnij to.
Odp: Odp: Odp: Odp: Newsletter
zbysiowa
Smakowita88 nie wstawia zdjęć do porad, robi to moderator, w tym wypadku ja, tak jak pisała Bunia jest specjalny katalog z którego biorę zdjęcia.
Odp: Odp: Odp: Newsletter
MagdaMM
Odp: Odp: Newsletter
Babciagramolka
MagdaMM