Tu zgłaszamy problemy

Obserwuj wątek

Odp: Tu zgłaszamy problemy

Edward mistrz kuchni
ile znaków musi mieć podpis pod zdjęciem, żeby zostało ono zapunktowane? już 2 razy zdarzyło mi się, ze pod zdjęciem pojawił się znak że zapunktowano, a za przepis dostałam 15 punktów

Odp: Odp: Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy

misia5
  • misia5

  • Posty: 2274
  • Przepisy: 701
  • Artykuły: 0
Proszę bardzo

Odp: Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy

misiabe
  • misiabe

  • Posty: 37
  • Przepisy: 146
  • Artykuły: 3
misia5 napisał(a):

misiabe napisał(a):

Nie wiem, która z moderatorek kiedy ma dyżur ale czy mogłabym poprosić o poprawienie podpisów pod moimi zdjęciami. Teraz dopiero załapałam że ten nieszczęsny przecinek miesza niesamowicie. I tu juz nie chodzi o te kilka punktów, pal licho , chodzi o to żeby podpis pod zdjęciem był sensowny

https://gotujmy.pl/najprostsze-lody-ananasowe,przepisy,146436.html
zdj.2 - ananasa obrać i wykroić zdrewniałe oczka
zdj 3 - Gotowy karmel rozprowadzić na szklanej miseczce lub talerzyku wg. uznania
zdj. 4 - Co pół godziny należy masę lodową mieszać
zdj. 5 - lody można podać na zwykłym talerzyku ozdobionym karmelowymi kształtami

https://gotujmy.pl/sernik-z-sosem-karmelowym,przepisy,145895.html
zdj. 2 - z pokruszonych herbatników przygotowujemy spód
zdj. 3 - ubitą kremówkę łączymy z masa serową na samym końcu
zdj. 4 - prawidłowo przygotowany karmel ma ładny kolor i kremowa konsystencję

Wogóle, jeśli chce edytowac jakiś przepis by był bardziej czytelny (coś pogrubić, zrobić odstępy) to potem zapisuje mi się sam przepis a podpisy pod zdjęciami albo znikają, albo się mieszają ze sobą :/

a problem jest tu że nie mogę wgrać tych zdjęć jeszcze raz bo gdy je wgrywam tu i na drugim portalu to potem zwyczajnie je wywalam z kompa...


Już się za to zabieram


Dziękuję

Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy

misia5
  • misia5

  • Posty: 2274
  • Przepisy: 701
  • Artykuły: 0
misiabe napisał(a):

Nie wiem, która z moderatorek kiedy ma dyżur ale czy mogłabym poprosić o poprawienie podpisów pod moimi zdjęciami. Teraz dopiero załapałam że ten nieszczęsny przecinek miesza niesamowicie. I tu juz nie chodzi o te kilka punktów, pal licho , chodzi o to żeby podpis pod zdjęciem był sensowny

https://gotujmy.pl/najprostsze-lody-ananasowe,przepisy,146436.html
zdj.2 - ananasa obrać i wykroić zdrewniałe oczka
zdj 3 - Gotowy karmel rozprowadzić na szklanej miseczce lub talerzyku wg. uznania
zdj. 4 - Co pół godziny należy masę lodową mieszać
zdj. 5 - lody można podać na zwykłym talerzyku ozdobionym karmelowymi kształtami

https://gotujmy.pl/sernik-z-sosem-karmelowym,przepisy,145895.html
zdj. 2 - z pokruszonych herbatników przygotowujemy spód
zdj. 3 - ubitą kremówkę łączymy z masa serową na samym końcu
zdj. 4 - prawidłowo przygotowany karmel ma ładny kolor i kremowa konsystencję

Wogóle, jeśli chce edytowac jakiś przepis by był bardziej czytelny (coś pogrubić, zrobić odstępy) to potem zapisuje mi się sam przepis a podpisy pod zdjęciami albo znikają, albo się mieszają ze sobą :/

a problem jest tu że nie mogę wgrać tych zdjęć jeszcze raz bo gdy je wgrywam tu i na drugim portalu to potem zwyczajnie je wywalam z kompa...


Już się za to zabieram

Odp: Tu zgłaszamy problemy

misiabe
  • misiabe

  • Posty: 37
  • Przepisy: 146
  • Artykuły: 3
Nie wiem, która z moderatorek kiedy ma dyżur ale czy mogłabym poprosić o poprawienie podpisów pod moimi zdjęciami. Teraz dopiero załapałam że ten nieszczęsny przecinek miesza niesamowicie. I tu juz nie chodzi o te kilka punktów, pal licho , chodzi o to żeby podpis pod zdjęciem był sensowny

https://gotujmy.pl/najprostsze-lody-ananasowe,przepisy,146436.html
zdj.2 - ananasa obrać i wykroić zdrewniałe oczka
zdj 3 - Gotowy karmel rozprowadzić na szklanej miseczce lub talerzyku wg. uznania
zdj. 4 - Co pół godziny należy masę lodową mieszać
zdj. 5 - lody można podać na zwykłym talerzyku ozdobionym karmelowymi kształtami

https://gotujmy.pl/sernik-z-sosem-karmelowym,przepisy,145895.html
zdj. 2 - z pokruszonych herbatników przygotowujemy spód
zdj. 3 - ubitą kremówkę łączymy z masa serową na samym końcu
zdj. 4 - prawidłowo przygotowany karmel ma ładny kolor i kremowa konsystencję

Wogóle, jeśli chce edytowac jakiś przepis by był bardziej czytelny (coś pogrubić, zrobić odstępy) to potem zapisuje mi się sam przepis a podpisy pod zdjęciami albo znikają, albo się mieszają ze sobą :/

a problem jest tu że nie mogę wgrać tych zdjęć jeszcze raz bo gdy je wgrywam tu i na drugim portalu to potem zwyczajnie je wywalam z kompa...

Odp: Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy

Justine27
  • Justine27

  • Posty: 70
  • Przepisy: 204
  • Artykuły: 0
dokładnie ja też.

Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy

eli_555
  • eli_555

  • Posty: 894
  • Przepisy: 1833
  • Artykuły: 12
Pyza napisał(a):

użytkownik ebd02 rozsyła spam!

"Temat: Witaj mój przyjacielu drogi,
Witaj mój przyjacielu drogi,
Nazywam się Eunice. Jestem zainteresowany mieć dobre stosunki z wami, mam nadzieję, że przyjmiecie moje żądanie przyjaźni, powiem wam więcej o mnie (eunicedoumbia@yahoo.com) i będzie czekać na twój reagować szybko. Z poważaniem Eunice. (Eunicedoumbia@yahoo.com)"

Ja też dostałam i od razu usunęłam.

Odp: Tu zgłaszamy problemy

ja też

Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy

zewa
  • zewa

  • Posty: 1113
  • Przepisy: 2423
  • Artykuły: 131
Pyza napisał(a):

użytkownik ebd02 rozsyła spam!

"Temat: Witaj mój przyjacielu drogi,
Witaj mój przyjacielu drogi,
Nazywam się Eunice. Jestem zainteresowany mieć dobre stosunki z wami, mam nadzieję, że przyjmiecie moje żądanie przyjaźni, powiem wam więcej o mnie (eunicedoumbia@yahoo.com) i będzie czekać na twój reagować szybko. Z poważaniem Eunice. (Eunicedoumbia@yahoo.com)"

Ja też dostałam taką wiadomość

Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy

magdafer
  • magdafer

  • Posty: 103
  • Przepisy: 39
  • Artykuły: 0
Pyza napisał(a):

użytkownik ebd02 rozsyła spam!

"Temat: Witaj mój przyjacielu drogi,
Witaj mój przyjacielu drogi,
Nazywam się Eunice. Jestem zainteresowany mieć dobre stosunki z wami, mam nadzieję, że przyjmiecie moje żądanie przyjaźni, powiem wam więcej o mnie (eunicedoumbia@yahoo.com) i będzie czekać na twój reagować szybko. Z poważaniem Eunice. (Eunicedoumbia@yahoo.com)"

ja rowniez dostalam taka wiadomosc

Odpowiedz na/ edytuj Tu zgłaszamy problemy