Myslalam ze ich nie edytowano, bo nadal mialam zla ilosc punktow, ale teraz widze, że jednak podpisy zostaly edytowane i sa poprawne, wiec ok
Punty sie nie zmienily chyba dlatego ze minelo ponad 24 godz. od dodania przepisu...
niestety wczesniej nie zorientowalam sie ze prolemem byly stawiane wpodpisach przecinki i kazdy z nich dzielil mi opis na pol. Teraz juz wiem
zmieniono 1 raz (ostatnio 13 kwi 2012 16:42 przez Justine27)
Dodałam 5 zdjęć do "zupa krem z rzeżuchą i jajkiem", i nie wiem dlaczego dostałam 29 pkt? Mam jeszcze jedno pytanie czy "zupa krem z rzeżuchą i jajkiem" kwalifikuje się do kategorii promowanej?
Zupy się nie kwalifikują, mają to być przystawki.https://gotujmy.pl/nowa-kategoria-promowana-wielkanocne-jaja,artykuly,11142.html
Dodałam 5 zdjęć do "zupa krem z rzeżuchą i jajkiem", i nie wiem dlaczego dostałam 29 pkt? Mam jeszcze jedno pytanie czy "zupa krem z rzeżuchą i jajkiem" kwalifikuje się do kategorii promowanej?
Tu zgłaszamy problemy
Obserwuj wątekOdp: Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy
Edward mistrz kuchni
Odp: Odp: Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy
Justine27
Punty sie nie zmienily chyba dlatego ze minelo ponad 24 godz. od dodania przepisu...
niestety wczesniej nie zorientowalam sie ze prolemem byly stawiane wpodpisach przecinki i kazdy z nich dzielil mi opis na pol. Teraz juz wiem
Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Problem z punktami
zbysiowa
Zupy się nie kwalifikują, mają to być przystawki.https://gotujmy.pl/nowa-kategoria-promowana-wielkanocne-jaja,artykuly,11142.html
Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy
zbysiowa
Poczekaj cierpliwie aż moderator zaakceptuje.
Odp: Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy
zbysiowa
Justine, nie czekasz od wczoraj tylko od najwyżej godziny. Misia5 gotuje pewnie obiad, jak wróci to zatwierdzi, troszeczkę cierpliwości
Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Problem z punktami
Justine27
Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy
Justine27
Odp: Tu zgłaszamy problemy
Edward mistrz kuchni
Odp: Odp: Odp: Odp: Problem z punktami
pierniczkowo
Odp: Odp: Odp: Problem z punktami
sorka ;-)