Tu zgłaszamy problemy

Obserwuj wątek

Odp: Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy

Edward mistrz kuchni
oj już dawno, jeden edytowałam przed świętami...

Odp: Odp: Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy

Justine27
  • Justine27

• Przepisy: 204
  • Artykuły: 0
Myslalam ze ich nie edytowano, bo nadal mialam zla ilosc punktow, ale teraz widze, że jednak podpisy zostaly edytowane i sa poprawne, wiec ok
Punty sie nie zmienily chyba dlatego ze minelo ponad 24 godz. od dodania przepisu...
niestety wczesniej nie zorientowalam sie ze prolemem byly stawiane wpodpisach przecinki i kazdy z nich dzielil mi opis na pol. Teraz juz wiem

zmieniono 1 raz (ostatnio 13 kwi 2012 16:42 przez Justine27)

Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Problem z punktami

zbysiowa
  • zbysiowa

• Przepisy: 725
  • Artykuły: 8
pierniczkowo napisał(a):

Dodałam 5 zdjęć do "zupa krem z rzeżuchą i jajkiem", i nie wiem dlaczego dostałam 29 pkt? Mam jeszcze jedno pytanie czy "zupa krem z rzeżuchą i jajkiem" kwalifikuje się do kategorii promowanej?

Zupy się nie kwalifikują, mają to być przystawki.https://gotujmy.pl/nowa-kategoria-promowana-wielkanocne-jaja,artykuly,11142.html

Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy

zbysiowa
  • zbysiowa

Edward mistrz kuchni napisał(a):

jak edytować podpis pod zdjęciem, próbowałam kilka razy (pisze, że zmiany będą widoczne po zatwieddzeniy moderatora a nie są) może robię coś źle?

Poczekaj cierpliwie aż moderator zaakceptuje.

Odp: Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy

zbysiowa
  • zbysiowa

Justine27 napisał(a):

widocznie jeszcze moderator nie sprawdzil kiedy edytowalas? bo ja np czekam od wczoraj na edycje.

Justine, nie czekasz od wczoraj tylko od najwyżej godziny. Misia5 gotuje pewnie obiad, jak wróci to zatwierdzi, troszeczkę cierpliwości

Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Problem z punktami

Justine27
  • Justine27

mysle ze nie bo mój żurek tez zupa i tez sie nie kwalifikowal. Raczej chodzi o przepisy gdzie jajka sa bardziej widoczne.

Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy

Justine27
  • Justine27

widocznie jeszcze moderator nie sprawdzil kiedy edytowalas? bo ja np czekam od wczoraj na edycje.

Odp: Tu zgłaszamy problemy

Edward mistrz kuchni
jak edytować podpis pod zdjęciem, próbowałam kilka razy (pisze, że zmiany będą widoczne po zatwieddzeniy moderatora a nie są) może robię coś źle?

Odp: Odp: Odp: Odp: Problem z punktami

pierniczkowo
Dodałam 5 zdjęć do "zupa krem z rzeżuchą i jajkiem", i nie wiem dlaczego dostałam 29 pkt? Mam jeszcze jedno pytanie czy "zupa krem z rzeżuchą i jajkiem" kwalifikuje się do kategorii promowanej?

Odp: Odp: Odp: Problem z punktami

misia5 napisał(a):

smakosz 1988 napisał(a):

https://gotujmy.pl/kolacz-z-kruszonka,przepisy,146110.html
i tu też proszę o akceptacje

Jasne nie ma problemu. Tylko czemu piszesz, że prosisz o akceptację skoro akceptujemy każdą edycję? O to nie trzeba prosić

sorka ;-)

Odpowiedz na/ edytuj Tu zgłaszamy problemy