https://gotujmy.pl/salatkowy-miks-kulinarny-smakosza,przepisy,146264.html#comments
edytowałam przepis -dodałam sos czosnkowy proszę o zaakceptowanie;-)
Nie wiem dlaczego, ale ciagle mam problem z podpisami pod fotkami. Dodaje je cale, wyskakuje mi napis "zapunktowane", a pozniej okazuje sie ze moje podpisy zostaly podzielone na 2 czesci. Niektore edytuje po 4,czy 5 razy zeby podpis zgadzal sie ze zdjeciem, a nadal wyswietla tak jak byc nie powinno.
Czy moze chodzic o to ze oddziwlam slowa przecinkami bo chyba wtedy wlasnie dzieli mi te podpisy.
zmieniono 2 razy (ostatnio 12 kwi 2012 16:54 przez Justine27)
Dziękuję
Moglabym jeszcze poprosic o spr. tych dwóch przepisów?
( Jajka nadziewane farszem musztardowym )
( Wielkanocny żurek z jajkiem i kiełbasą )
Czy nadaja sie do promowanej kat?
Tu zgłaszamy problemy
Obserwuj wątekOdp: Odp: Problem z punktami
misia5
Jasne nie ma problemu. Tylko czemu piszesz, że prosisz o akceptację skoro akceptujemy każdą edycję? O to nie trzeba prosić
Odp: Problem z punktami
i tu też proszę o akceptacje
edytowałam przepis -dodałam sos czosnkowy proszę o zaakceptowanie;-)
Odp: Odp: Odp: Problem z punktami
Justine27
Nie wiem dlaczego, ale ciagle mam problem z podpisami pod fotkami. Dodaje je cale, wyskakuje mi napis "zapunktowane", a pozniej okazuje sie ze moje podpisy zostaly podzielone na 2 czesci. Niektore edytuje po 4,czy 5 razy zeby podpis zgadzal sie ze zdjeciem, a nadal wyswietla tak jak byc nie powinno.
Czy moze chodzic o to ze oddziwlam slowa przecinkami bo chyba wtedy wlasnie dzieli mi te podpisy.
Odp: Odp: Problem z punktami
zbysiowa
Wielkanocny żurek z jajkiem i kiełbasą- nie kwalifikuje się
Justine27
Moglabym jeszcze poprosic o spr. tych dwóch przepisów?
( Jajka nadziewane farszem musztardowym )
( Wielkanocny żurek z jajkiem i kiełbasą )
Czy nadaja sie do promowanej kat?
zbysiowa
Już powinno być za dwa
Justine27
zbysiowa
Oczywiście że tak, i zostało odznaczone, zerknij proszę, czy zostały naliczone pkt?
Justine27