Tu zgłaszamy problemy

Obserwuj wątek

Odp: Problem z poradami

Da się jakoś zablokować użytkownika żeby nie wysyłał spamu ani obraz?

Odp: Odp: Odp: Odp: Problem z poradami

gosia56
  • gosia56

• Przepisy: 823
  • Artykuły: 0
Naprawdę się uczę i się nie gniewam no cóz jak człowiek to taka oferma wiecznie coś pokręce.A tego o dużych literach tez nie wiedziałam.ale teraz zapamiętam.

Odp: Odp: Odp: Problem z poradami

Babciagramolka
gosia56 napisał(a):

POROSTU MYSLAŁAM ZE TAK JEST DOBRZE PRZEPRASZAMI DZIEKUJĘ.

Gosiu nie pisz dużymi literami bo w internecie to oznacza krzyk - to troche tak wyglada jak byś krzyczała na Nas na forum

Mam nadzieję , że się nie pogniewasz ale sama piszesz , że dopiero sie uczysz co i jak na stronie .

Odp: Odp: Problem z poradami

gosia56
  • gosia56

POROSTU MYSLAŁAM ZE TAK JEST DOBRZE PRZEPRASZAMI DZIEKUJĘ.

gosia56 - zaznaczałaś kategorię sałatki z jajkiem a nie jajka, które są w daniach.

Odp: Odp: Odp: Problem z poradami

gosia56
  • gosia56

DZIĘKUJĘ.MOZE NIE WSZYSTKO DO MNIE TRAFIA ALE MYSŁAŁAM ZE MOZE BYĆ ZA PUZNO.PRZEPRASZAM JUŻ SIEDZĘ CICHO...

Odp: Odp: Problem z poradami

Babciagramolka
gosia56 napisał(a):

PISAŁAM DO Tit wczoraj .NIESTETY NIE ODPISAŁA. NIE BARDZO WIEM GDZIE I KIEDY PISAĆ BO JESTEM NA PROFILU OD NIEDAWNA. JESZCZE SIĘ UCZĘ OBSŁUGI KOMPUTERA NIE WSZYSTKO UMIEM.

A ja Ci tłumaczyłam o ile pamietam jak to działa i , że nie Moderator a Admin czyli Tit może pomóc .
Spokojnie - nikt nie siedzi na stronie przez 24 godziny na dobę . Na strone są wstawiane setki przepisów . Redaktorzy ( w tym Admin czyli Tit ) zajmują sie innymi sprawami zwiazanymi z prowadzeniem strony . Wśród piszących do Tit jest dziesiątki spraw do załatwienia . Poczekaj cierpliwie na swoja kolej . Nie da się wszystkiego załatwic od razu . A punkty nie zając - nie uciekną nawet za miesiąc beda tymi samymi punktami - procenty za nie nie przyrastają

anemon
  • anemon

• Przepisy: 693
  • Artykuły: 3
gosia56, wczoraj była niedziela, więc Tit nie pracowała. Można sobie wyobrazić, że takich jak Twój, listów i spraw, ma znacznie więcej, więc poczekaj chwilę. Odpowie Ci, a punkty, jeśli Ci się należą, to na pewno nie przepadną.

Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Problem z poradami

gosia56
  • gosia56

PISAŁAM DO Tit wczoraj .NIESTETY NIE ODPISAŁA. NIE BARDZO WIEM GDZIE I KIEDY PISAĆ BO JESTEM NA PROFILU OD NIEDAWNA. JESZCZE SIĘ UCZĘ OBSŁUGI KOMPUTERA NIE WSZYSTKO UMIEM.

Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Problem z poradami

misia5
  • misia5

• Przepisy: 701
gosia56 napisał(a):

Tyle juz prosiłam i pisałam do moderatora ale dalej nic punkty dalej nie zostały doliczone ani nie dostałam zadnej odpowiedzi od moderatora. Jestem szczerze zawiedziona ze tak traktuje się nowych członków .

Do kogo pisałaś? Moderatorem jest: Babciagramolka, zbysiowa i ja. Przy czym ja nie dostałam od Ciebie ani jednej wiadomości.

Moderator nie może naliczyć Ci punktów, bo nie ma jak. Punkty może doliczyć tylko Tit.

zmieniono 1 raz (ostatnio 02 kwi 2012 16:00 przez misia5)

Odpowiedz na/ edytuj Tu zgłaszamy problemy