Tu zgłaszamy problemy

Obserwuj wątek

Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Problem z poradami

gosia56
  • gosia56

• Przepisy: 823
  • Artykuły: 0
Tyle juz prosiłam i pisałam do moderatora ale dalej nic punkty dalej nie zostały doliczone ani nie dostałam zadnej odpowiedzi od moderatora. Jestem szczerze zawiedziona ze tak traktuje się nowych członków .

Odp: Problem z poradami

Papaja
  • Papaja

• Przepisy: 382
  • Artykuły: 8
a ja mam pytanie jak się pozbyć tej ch.. biedronki która doczepia się do kursora jeśli tylko wejdzie na tą stronę? czy wszędzie musimy być atakowani przez reklamy?

Odp: Odp: Problem z poradami

Babciagramolka
Edward mistrz kuchni napisał(a):

to może nie tyle problem a pytanie: chciałabym dowiedzieć się ile punktów trzeba mieć, żeby awansować na kolejne poziomy, szukałam ale jestem tu mowa, jeszcze nie bardzo poatafię się tu "poruszać" i nie mogę znaleźć

Kliknij w swoim profilu na ,,Punkty i Rangi " i wszystkiego się dowiesz

Edward mistrz kuchni
to może nie tyle problem a pytanie: chciałabym dowiedzieć się ile punktów trzeba mieć, żeby awansować na kolejne poziomy, szukałam ale jestem tu mowa, jeszcze nie bardzo poatafię się tu "poruszać" i nie mogę znaleźć

gosia56
  • gosia56

https://gotujmy.pl/kogucik-z-jajka,przepisy,143645.html
Miały być trzy rózne zdjęcia do sprawdzenia czy należą się dodatkowe punkty ale namieszałam chciałam je usunąć ale wyszło jeszcze gorzej.

Bahus
  • Bahus

• Przepisy: 624
  • Artykuły: 5
Rozumiem, że przekąska dla trzech osób tak?
Opis: Oddany Przyjaciel, który odszedł do krainy wiecznego szczęścia.

Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Problem z poradami

gosia56
  • gosia56

NIESTETY NIE SĄ DOLICZONE.
obrazek obrazek obrazek obrazek

zmieniono 3 razy (ostatnio 31 mar 2012 15:56 przez gosia56)

Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Problem z poradami

Babciagramolka
gosia56 napisał(a):

TYLKO TYLE ZE DALEJ NIE WIEM CZY ZOSTANĄ DOLICZONE DODATKOWE PUNKTY BO DALEJ BEZ ZMIAM.

Zerknij w swoją punktację -Wirtuale i zobacz czy masz doliczone te 10 punktów za przepis premiowany ?

Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Problem z poradami

gosia56
  • gosia56

TYLKO TYLE ZE DALEJ NIE WIEM CZY ZOSTANĄ DOLICZONE DODATKOWE PUNKTY BO DALEJ BEZ ZMIAM.

Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Problem z poradami

Babciagramolka
gosia56 napisał(a):

Przepraszam za kłopot. Jestem na profilu dopiero miesiąc i jeszcze nie bardzo się orientuję jak to wszystko działa Czytam to co się pisze i czasami tez coś napiszę w swojej sprawie.A co chodzi o dodane punkty to niestety nie były doliczone dlatego napisałam jeszcze raz.Wczesniej myslałam ze jezeli niema punktów dodatkowych to się nie należą ale czytam komu się nalezą, dlatego pisałam o sprawdzenie.DZIĘKUJĘ I JESZCZE RAZ SPRAWIŁAM KŁOPOT,ROZUMIEM ZE DUZO SIĘ DZIEJE I COŚ MOŻE UMKNĄĆ.

Nie ma sprawy - polecam sie na przyszłość
Moderator też człowiek ( podobno ) i może go dopaść ,,pomroczność jasna"

Odpowiedz na/ edytuj Tu zgłaszamy problemy