Tyle juz prosiłam i pisałam do moderatora ale dalej nic punkty dalej nie zostały doliczone ani nie dostałam zadnej odpowiedzi od moderatora. Jestem szczerze zawiedziona ze tak traktuje się nowych członków .
a ja mam pytanie jak się pozbyć tej ch.. biedronki która doczepia się do kursora jeśli tylko wejdzie na tą stronę? czy wszędzie musimy być atakowani przez reklamy?
to może nie tyle problem a pytanie: chciałabym dowiedzieć się ile punktów trzeba mieć, żeby awansować na kolejne poziomy, szukałam ale jestem tu mowa, jeszcze nie bardzo poatafię się tu "poruszać" i nie mogę znaleźć
Kliknij w swoim profilu na ,,Punkty i Rangi " i wszystkiego się dowiesz
to może nie tyle problem a pytanie: chciałabym dowiedzieć się ile punktów trzeba mieć, żeby awansować na kolejne poziomy, szukałam ale jestem tu mowa, jeszcze nie bardzo poatafię się tu "poruszać" i nie mogę znaleźć
https://gotujmy.pl/kogucik-z-jajka,przepisy,143645.html
Miały być trzy rózne zdjęcia do sprawdzenia czy należą się dodatkowe punkty ale namieszałam chciałam je usunąć ale wyszło jeszcze gorzej.
Przepraszam za kłopot. Jestem na profilu dopiero miesiąc i jeszcze nie bardzo się orientuję jak to wszystko działa Czytam to co się pisze i czasami tez coś napiszę w swojej sprawie.A co chodzi o dodane punkty to niestety nie były doliczone dlatego napisałam jeszcze raz.Wczesniej myslałam ze jezeli niema punktów dodatkowych to się nie należą ale czytam komu się nalezą, dlatego pisałam o sprawdzenie.DZIĘKUJĘ I JESZCZE RAZ SPRAWIŁAM KŁOPOT,ROZUMIEM ZE DUZO SIĘ DZIEJE I COŚ MOŻE UMKNĄĆ.
Nie ma sprawy - polecam sie na przyszłość
Moderator też człowiek ( podobno ) i może go dopaść ,,pomroczność jasna"
Tu zgłaszamy problemy
Obserwuj wątekOdp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Problem z poradami
gosia56
Odp: Problem z poradami
Papaja
Odp: Odp: Problem z poradami
Babciagramolka
Kliknij w swoim profilu na ,,Punkty i Rangi " i wszystkiego się dowiesz
Edward mistrz kuchni
gosia56
Miały być trzy rózne zdjęcia do sprawdzenia czy należą się dodatkowe punkty ale namieszałam chciałam je usunąć ale wyszło jeszcze gorzej.
Bahus
Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Problem z poradami
gosia56
Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Problem z poradami
Babciagramolka
Zerknij w swoją punktację -Wirtuale i zobacz czy masz doliczone te 10 punktów za przepis premiowany ?
Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Problem z poradami
gosia56
Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Problem z poradami
Babciagramolka
Nie ma sprawy - polecam sie na przyszłość
Moderator też człowiek ( podobno ) i może go dopaść ,,pomroczność jasna"