Tu zgłaszamy problemy

Obserwuj wątek

Odp: Zaliczanie przepisów do kategorii promowanej

zbysiowa
  • zbysiowa

• Przepisy: 725
  • Artykuły: 8
cris napisał(a):

Proszę sprawdzić,czy moje ostatnie wpisy nie kwalifikują się do kategorii promowanej?

Oczywiście że się kwalifikują, odznaczyłam je wczoraj, nie wiem dlaczego odznaczenie znikło..sprawdź proszę czy teraz są naliczone punkty?

Zaliczanie przepisów do kategorii promowanej

cris
  • cris

• Przepisy: 354
  • Artykuły: 2
Proszę sprawdzić,czy moje ostatnie wpisy nie kwalifikują się do kategorii promowanej?

Odp: Problem z poradami

zbysiowa
  • zbysiowa

• Przepisy: 725
mitofri napisał(a):

Pare dni temu dodalam kilka porad...wiem ze na ich zaakceptowanie trzeba poczekać ale gdy dzis chcialam sprawdzic ich status zobaczylam ze tylko dwie zostaly zaakceptowane, jedna ma status oczekujacej a reszta przepadla! Mam 659pkt, po zaakceptowaniu porad miałabym 819...tak wyliczyłam... skoro jedna czeka na akceptacje to gdzie jest siedem pozostałych?! Bardzo proszę o wyjaśnienia.

Odpowiedź przesłałam na P.W.

Problem z poradami

mitofri
  • mitofri

• Przepisy: 516
  • Artykuły: 387
Pare dni temu dodalam kilka porad...wiem ze na ich zaakceptowanie trzeba poczekać ale gdy dzis chcialam sprawdzic ich status zobaczylam ze tylko dwie zostaly zaakceptowane, jedna ma status oczekujacej a reszta przepadla! Mam 659pkt, po zaakceptowaniu porad miałabym 819...tak wyliczyłam... skoro jedna czeka na akceptacje to gdzie jest siedem pozostałych?! Bardzo proszę o wyjaśnienia.

Odp: Tu zgłaszamy problemy

przejs
  • przejs

• Przepisy: 345
  • Artykuły: 7
Mam problem z dodaniem przepisu. Mi też wyskakuje słynne "Zapis nie powiódł się" ..Wcześniej nie działało mi dodawanie na Mozilli, a na Operze śmigało.Teraz błąd pojawia się i na Operze.

Edit :za którymś razem sie udało...ale coś faktycznie nie domaga na portalu skoro tyle osób ma kłopoty z dodaniem przepisów.

zmieniono 1 raz (ostatnio 26 mar 2012 20:15 przez przejs)

Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy

Babciagramolka
Papaja napisał(a):

o c chodzi z tym premiowaniem przepisów? czy ktoś proszę może mi to wyjaśnić? jakie przepisy się kwalifikują i w co trzeba kliknąć

Przeczytaj post Nowa Kategoria Premiowana tu - https://gotujmy.pl/nowa-kategoria-promowana-wielkanocne-jaja,artykuly,11142.html wszystko jest wyjaśnione

Odp: Problem z wstawieniem poprawnych podpisów pod zdjęciami

Kathlyn
  • Kathlyn

• Przepisy: 17
  • Artykuły: 0
Oj Papaja, trzeba śledzić wiadomości: https://gotujmy.pl/nowa-kategoria-promowana-wielkanocne-jaja,artykuly,11142.html

Odp: Tu zgłaszamy problemy

Papaja
  • Papaja

• Przepisy: 382
o c chodzi z tym premiowaniem przepisów? czy ktoś proszę może mi to wyjaśnić? jakie przepisy się kwalifikują i w co trzeba kliknąć

Odp: Odp: Odp: Odp: Problem z wstawieniem poprawnych podpisów pod zdjęciami

misia5
  • misia5

• Przepisy: 701
  • Artykuły: 0
Koper napisał(a):

Tak niestety czasem bywa, punkty już są doliczone, dziękuję za pomoc

Proszę bardzo

Odp: Odp: Odp: Problem z wstawieniem poprawnych podpisów pod zdjęciami

Koper
  • Koper

• Przepisy: 677