Pare dni temu dodalam kilka porad...wiem ze na ich zaakceptowanie trzeba poczekać ale gdy dzis chcialam sprawdzic ich status zobaczylam ze tylko dwie zostaly zaakceptowane, jedna ma status oczekujacej a reszta przepadla! Mam 659pkt, po zaakceptowaniu porad miałabym 819...tak wyliczyłam... skoro jedna czeka na akceptacje to gdzie jest siedem pozostałych?! Bardzo proszę o wyjaśnienia.
Pare dni temu dodalam kilka porad...wiem ze na ich zaakceptowanie trzeba poczekać ale gdy dzis chcialam sprawdzic ich status zobaczylam ze tylko dwie zostaly zaakceptowane, jedna ma status oczekujacej a reszta przepadla! Mam 659pkt, po zaakceptowaniu porad miałabym 819...tak wyliczyłam... skoro jedna czeka na akceptacje to gdzie jest siedem pozostałych?! Bardzo proszę o wyjaśnienia.
Mam problem z dodaniem przepisu. Mi też wyskakuje słynne "Zapis nie powiódł się" ..Wcześniej nie działało mi dodawanie na Mozilli, a na Operze śmigało.Teraz błąd pojawia się i na Operze.
Edit :za którymś razem sie udało...ale coś faktycznie nie domaga na portalu skoro tyle osób ma kłopoty z dodaniem przepisów.
zmieniono 1 raz (ostatnio 26 mar 2012 20:15 przez przejs)
o c chodzi z tym premiowaniem przepisów? czy ktoś proszę może mi to wyjaśnić? jakie przepisy się kwalifikują i w co trzeba kliknąć
Przeczytaj post Nowa Kategoria Premiowana tu - https://gotujmy.pl/nowa-kategoria-promowana-wielkanocne-jaja,artykuly,11142.html wszystko jest wyjaśnione
Odp: Problem z wstawieniem poprawnych podpisów pod zdjęciami
Tu zgłaszamy problemy
Obserwuj wątekOdp: Zaliczanie przepisów do kategorii promowanej
zbysiowa
Oczywiście że się kwalifikują, odznaczyłam je wczoraj, nie wiem dlaczego odznaczenie znikło..sprawdź proszę czy teraz są naliczone punkty?
Zaliczanie przepisów do kategorii promowanej
cris
Odp: Problem z poradami
zbysiowa
Odpowiedź przesłałam na P.W.
Problem z poradami
mitofri
Odp: Tu zgłaszamy problemy
przejs
Edit :za którymś razem sie udało...ale coś faktycznie nie domaga na portalu skoro tyle osób ma kłopoty z dodaniem przepisów.
Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy
Babciagramolka
Przeczytaj post Nowa Kategoria Premiowana tu - https://gotujmy.pl/nowa-kategoria-promowana-wielkanocne-jaja,artykuly,11142.html wszystko jest wyjaśnione
Odp: Problem z wstawieniem poprawnych podpisów pod zdjęciami
Kathlyn
Odp: Tu zgłaszamy problemy
Papaja
Odp: Odp: Odp: Odp: Problem z wstawieniem poprawnych podpisów pod zdjęciami
misia5
Proszę bardzo
Odp: Odp: Odp: Problem z wstawieniem poprawnych podpisów pod zdjęciami
Koper