Przed chwilką zdarzyło mi się coś dziwnego: chciałam zacytować wcześniejszą wypowiedź pod przepisem, kliknęłam "cytuj" i wyskoczył komunikat, że mój komentarz został dodany jako najnowszy, chociaż nie zdążyłam napisać ani jednego słowa. Czy komuś również zdarzyła się taka sytuacja?
Witam
Teraz wziełam sobie za swoje punkty kartę do Ikea za 100 zł.
Wszystko wypisałam poprawnie, gdy kliknełam wyślij, to wyświetliło się error czyli błąd.
Z konta zabrano mi 2000 pkt, i niewiem czy moje dane się zapisały, czy nie.
Proszę o jakąś informację, dziękuję i pozdrawiam
little_black22 Dzieki za pomoc. Juz wszystko ok Tylko powinno byc cos napisane, np. jaki jest maxymalny rozmiar zdjec.. czy cus Jeszcze raz dzieki za pomoc
little_black22 Dzieki za pomoc. Juz wszystko ok Tylko powinno byc cos napisane, np. jaki jest maxymalny rozmiar zdjec.. czy cus Jeszcze raz dzieki za pomoc
Witam ponownie xD To znowu ja. Mam problem. Otóż od 2 godz. próbuje dodać przepis i ciągle wyskakuje komunikat, że "Niestety zapis przepisu nie powiódł się". To już chyba 7 raz! Próbowałem dodać nawet bez zdjęć, ale ciągle to samo.
A może zdjątka mają za duży format?
U mnie właśnie to było problemem, a na tym forum czytałam, że czasem tak jest że komunikat się pojawia o błędzie, a przepis mimo wszystko jest dodany więc zerknij może się jednak dodał
A mi w końcu pierwszy raz odkąd tu jestem udało się dodać przepis ze zdjęciami
ufffffffffff bo już się martwiłam, że będę musiała dalej zamieszczać same literki
Tu zgłaszamy problemy
Obserwuj wątekOdp: przepisy
darmiona
Odp: Odp: przepisy
edytaha
Zajrzałam, przeczytałam i doszłam do wniosku, że młodzież ćwiczy obsługę klawiatury
Odp: przepisy
darmiona
https://gotujmy.pl/walentynki---wszystko-o-walentynkach,artykuly,1555.html
anemon
edytaha
Nagrody
Danusia19671
Teraz wziełam sobie za swoje punkty kartę do Ikea za 100 zł.
Wszystko wypisałam poprawnie, gdy kliknełam wyślij, to wyświetliło się error czyli błąd.
Z konta zabrano mi 2000 pkt, i niewiem czy moje dane się zapisały, czy nie.
Proszę o jakąś informację, dziękuję i pozdrawiam
Odp: Odp: Odp: Nie mogę dodać przepisu.
little_black22
Proszę bardzo
Cieszę się, że mogłam pomóc
Odp: Odp: Nie mogę dodać przepisu.
kicaj14
Odp: Nie mogę dodać przepisu.
little_black22
A może zdjątka mają za duży format?
U mnie właśnie to było problemem, a na tym forum czytałam, że czasem tak jest że komunikat się pojawia o błędzie, a przepis mimo wszystko jest dodany więc zerknij może się jednak dodał
Odp: Nie mogę dodać przepisu.
little_black22
ufffffffffff bo już się martwiłam, że będę musiała dalej zamieszczać same literki