Tu zgłaszamy problemy

Obserwuj wątek

Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy

Babciagramolka
-Natka- napisał(a):

Witajcie!
Tydzień temu zadałam pytanie dotyczące dodanych przeze mnie porad. Od tego czasu nic się nie zmieniło, moje porady nadal mają status oczekujący już od 20dni
Chciałabym uzyskać konkretną odpowiedź dlaczego nadal nie są zaakceptowane bądź odrzucone.
Pozdrawiam!

Dlatego , że ilość porad jaka jest zamieszczana jest tak duża , że musi to trwać - to raz . Zajmuje się tym jedna osoba ( Kołczu ) i ,, moc przerobowa " jest po prostu ograniczona tym bardziej , ze przecież nie jest to jedyne zajęcie - to dwa . Każdą porade trzeba przeczytać - ocenić jej poprawność i przydatność - czasem cos sprawdzić , czasem dobrać zdjęcie - to trzy . Jeśli masz przy poradzie status oczekujący to znaczy , ze nie została odrzucona .
Nie stresuj się - porada jeśli przejdzie weryfikacje ukarze sie i punkty dostaniesz - przecież nie o czas tu chodzi - z porady ludzie bedą korzystać i za tydzień i za rok to w sumie wielkiej różnicy nie ma kiedy sie ukarze - nie ma terminu końca dodawania porad .

Odp: Tu zgłaszamy problemy

-Natka-
  • -Natka-

• Przepisy: 110
  • Artykuły: 34
Witajcie!
Tydzień temu zadałam pytanie dotyczące dodanych przeze mnie porad. Od tego czasu nic się nie zmieniło, moje porady nadal mają status oczekujący już od 20dni
Chciałabym uzyskać konkretną odpowiedź dlaczego nadal nie są zaakceptowane bądź odrzucone.
Pozdrawiam!

Babciagramolka
szpileczka napisał(a):

Witam!
Proszę o zmianę opisów pod zdjęciami w przepisie
https://gotujmy.pl/swiateczna-herbata,przepisy,125464g2.html
wg tego co ja zamieściłam i dodanie punktów za przepis z 3 i wiecej zdjeciami. Podpis z drugiego zdjęcia jakby podzielił się na wszytskie pozostałe zdjęcia.

Musisz pisać w poniedziałek do Cherry bo Moderatorzy nie mają uprawnień ( i możliwości ) takich zmian w punktacji .A podpisy pod zdjęciami możesz edytować.

szpileczka
  • szpileczka

• Przepisy: 1249
  • Artykuły: 238
Witam!
Proszę o zmianę opisów pod zdjęciami w przepisie
https://gotujmy.pl/swiateczna-herbata,przepisy,125464g2.html
wg tego co ja zamieściłam i dodanie punktów za przepis z 3 i wiecej zdjeciami. Podpis z drugiego zdjęcia jakby podzielił się na wszytskie pozostałe zdjęcia.

Odp: Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy

Netka
  • Netka

• Przepisy: 408
  • Artykuły: 0
agabi22 napisał(a):

przepisami do ActiFry zajmuje się Babciagramolka. Ja i misia5 ich nie moderujemy. Ale Babciagramolka pewnie jutro go zatwierdzi.
niektóre przepisy są moderowane dłużej ze względu na treść lub zdjęcie - sprawdzamy czy nie są plagiatami.
ps. zgodnie z regulaminem mamy 24 h na moderację przepisu.
Pozdrawiam
aga

Dzieki za odpowiedż,nie wiedziałam,że tylko Babciagramolka zatwierdza te przepisy

agabi22
  • agabi22

• Przepisy: 523
  • Artykuły: 9
przepisami do ActiFry zajmuje się Babciagramolka. Ja i misia5 ich nie moderujemy. Ale Babciagramolka pewnie jutro go zatwierdzi.
niektóre przepisy są moderowane dłużej ze względu na treść lub zdjęcie - sprawdzamy czy nie są plagiatami.
ps. zgodnie z regulaminem mamy 24 h na moderację przepisu.
Pozdrawiam
aga

zmieniono 1 raz (ostatnio 30 lis 2011 23:04 przez agabi22)

Netka
  • Netka

• Przepisy: 408
Ja chciałam się zapytać od czego moderatorzy uzależniają pojawienie(zatwierdzenie) się przepisu na stronie,wstawiłam o 19.22 przepis i niestety jest to przepis z wykorzystaniem ActiFry,nie mogę ani do niego zajrzeć bo mi się wyświetla od razu fotoblog ani też nic sprawdzić,wybrane przepisy wstawione później niż mój już są, mojego nie ma.Od czego wy uzależniacie to zatwierdzenie?Bo skoro wstawione po mnie się pojawiły to musi być jakiś powód dla którego mój przetrzymujecie....

pacpaw
  • pacpaw

• Przepisy: 1427
zupełnie z innej beczki.
Można coś z robić z ilością znaków w nazwie przepisu, a dokładniej ilość tą zwiększyć. Autorską, oryginalną nazwę ciężko wstawić bo brakuje znaków, a jak wstawiam trywialną to często się zdarza, że ta nazwa istnieje i w nazwie jest dodawany login.

beatkaa153
Proszę o usunięcie przepisu https://gotujmy.pl/roladki-z-watrobianym-farszem,przepisy,124886.html Dziękuję.

kołczu
  • kołczu

• Przepisy: 77
  • Artykuły: 1147
Czas akceptowania porad nie jest z góry określony, ale niewykluczone że niedługo będzie. Porad dodawanych jest bardzo wiele, ich jakość w wielu przypadkach jest wątpliwa i nie zawsze wyrabiamy się czasowo z zaakceptowaniem, poprawianiem itp.

Reguła jest jednak taka, że szybciej dodawane są porady, które jednak są poradami = coś radzą, pomagają, podpowiadają.

Obiecujemy, że w najbliższych dniach trochę rozmyte reguły dotyczące dodawania porad (nie przewidzieliśmy takiego ich zalewu) zostaną wyraźniej zarysowane

Odpowiedz na/ edytuj Tu zgłaszamy problemy