Tu zgłaszamy problemy

Obserwuj wątek

Odp: Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy

mitofri
  • mitofri

• Przepisy: 516
  • Artykuły: 387
Dziękuje za odpowiedź cierpliwie będę czekać na akceptację.

Odp: Tu zgłaszamy problemy

zewa
  • zewa

• Przepisy: 2423
  • Artykuły: 131
Teraz użytkownik o nicku zainkiss rozsyła bezsensowne wiadomości w dwóch językach.

Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy

kołczu
  • kołczu

• Przepisy: 77
  • Artykuły: 1147
Odpowiem od siebie jako osoba, która często zajmuje się moderacją porad. Jest ich ostatnio tyle, że naprawdę ciężko mi wyrobić się czasowo - dodatkowo większość jakościowo nie spełnia jakichkolwiek standardów, muszę je poprawiać, dołączyć odpowiednie zdjęcie. To naprawdę zajmuje sporo czasu. Poza tym trafiłaś na ciężki okres, bowiem wszyscy mamy długi weekend

Ze swojej strony postaram się zajrzeć w porady nawet jutro w wolnym czasie.

mitofri
  • mitofri

• Przepisy: 516
  • Artykuły: 387
Mam problem z poradami.Dodałam ostatnio kilka porad a mimo to w dalszym ciągu mają status oczekujących.Zgłaszałam juz ten problem ale nie dostałam zadnej odpowiedzi.Nie wiem co robic?Ile musze czekac....?

misiabe
  • misiabe

• Przepisy: 146
  • Artykuły: 3
Babciagramolka napisał(a):

Papaja napisał(a):

to już bywa wkurzające i irytujące, ile tu trzeba mieć przeglądarek by móc dodać przepis? ciągle jakieś problemy z dodawaniem przepisów ciagle pojawiające się BŁĄD ZAPIS PRZEPISU NIE POWIÓDŁ SIĘ zróbcie z tym coś do jasnej chole..

Odczekaj po prostu i wstaw przepis potem .

Pisałam już o tym problemie jakiś czas temu... I nic się nie zmieniło.. Próbowałam dodać przepis o różnych porach dnia i w różne dni i dalej nie mogę... wiec to chyba nie wina zbyt wielu użytkowników na raz.
Wybaczcie ale nie uśmiecha mi się instalowanie nie wiadomo ilu dodatków do mnóstwa przeglądarek żeby dodać przepis
dodam tylko, że taki problem mam tylko i wyłacznie tutaj

Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy

Margareta
  • Margareta

• Przepisy: 5
  • Artykuły: 0
Tez dostalam! Nawet dwa razy i to fatalna polszczyzna.

Netka
  • Netka

• Przepisy: 408
Ja się chciałam zapytać,czy jeśli chciałabym zmienić zdjęcie główne w przepisie,to czy muszę od początku wstawiać i opisywać również zdjęcia pozostałe?
Z góry dziękuję za odpowiedź

Odp: Odp: Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy

Netka
  • Netka

• Przepisy: 408
ewelina.mn napisał(a):

Dziękuję za wyjaśnienia, problem tkwi w tym że ja....opisałam te zdjęcia poprawnie! Pod ziemniakami było wyjaśnienie na 2 linijki żeby ich nie gotować po wlaniu żuru itd. pod każdym zdjęciem prawidłowy opis. Każde zdjęcie zapunktowałam poprawnie tzn z czerwonego napisu zmieniło się na zielony itp....a teraz zupełnie inne opisy są pod zdjęciami! Ja tego nie zrobiłam tak. No cóż, mam nadzieję że da się to jeszcze poprawić, bo mój przepis wygląda jakby go pisał ktoś pijany tyle że nie z mojej winy, dziwna sprawa...

Nie denerwuj się Mnie tez to się zdarza,i to dość często,wiem,że to jest wkurzające,bo sama też zawsze staram się zdjęcia opisywać tak jak trzeba a po zapisaniu przepisu pod zdjęciem np chleba jest podpis "mąkę wymieszać".To jest jakaś wada systemu chyba.

agabi22
  • agabi22

• Przepisy: 523
  • Artykuły: 9
Przepraszam wszystkich za dzisiejsze opóźnienie, problemy zdrowotne mojego malucha ale już jestem i nadrobię .
pozdrawiam
aga

ewelina.mn
  • ewelina.mn

• Przepisy: 663
  • Artykuły: 406
Dziękuję za wyjaśnienia, problem tkwi w tym że ja....opisałam te zdjęcia poprawnie! Pod ziemniakami było wyjaśnienie na 2 linijki żeby ich nie gotować po wlaniu żuru itd. pod każdym zdjęciem prawidłowy opis. Każde zdjęcie zapunktowałam poprawnie tzn z czerwonego napisu zmieniło się na zielony itp....a teraz zupełnie inne opisy są pod zdjęciami! Ja tego nie zrobiłam tak. No cóż, mam nadzieję że da się to jeszcze poprawić, bo mój przepis wygląda jakby go pisał ktoś pijany tyle że nie z mojej winy, dziwna sprawa...

Odpowiedz na/ edytuj Tu zgłaszamy problemy