Tu zgłaszamy problemy

Obserwuj wątek

Odp: Tu zgłaszamy problemy

-Natka-
  • -Natka-

• Przepisy: 110
  • Artykuły: 34
Witam!
Mam zapytanie takiej treści, dlaczego moje porady nadal mają status oczekujący od dnia 16 listopada? Z 14 porad, które dodałam od tamtego czasu została zaakceptowana tylko jedna. Powiedzcie mi proszę czy jest jakiś określony czas, w którym porady są akceptowane?
Pozdrawiam gorąco!

mitofri
  • mitofri

• Przepisy: 516
  • Artykuły: 387
Ponownie zgłaszam prośbę o akceptację opinii. Chodzi tym razem o tą dodaną 21 listopada. Dziś właśnie wszystkie poza nią zostały zaakceptowane. Z góry dziękuję i pozdrawiam

Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy

kołczu
  • kołczu

• Przepisy: 77
  • Artykuły: 1147
Mitofri, czy chodzi Ci o poradę pt. "Jak pozbyć się plamy z pleśni?"? Jeśli tak, to niestety porada nie jest z kategorii tych (mnie lub bardziej) kulinarnych, więc nie mogę jej zaakceptować.

Polecam wszystkim dodającym porady także ten wątek na forum :http://forum.gotujmy.pl/jak-dodac-wartosciowa-porade-kulinarna,watek,178634.html

bajtek
  • bajtek

• Przepisy: 52
  • Artykuły: 0
Ten i mój komentarz , przez przypadek chyba... znalazły się w innym " wątku komentarzy ", więc skopiowałam i wklejam tu:

darmiona napisał(a):

wiecie co, aż fajnie poczytać czasem to forum, żeby zobaczyć, że jednak na gotujmy.pl są jeszcze ludzie gotujący z zamiłowania, wstawiający wspaniałe przepisy. ostatnio już odechciało mi się tu wchodzić chyba odkąd pojawiła się nowa punktacja/nagrody (mogę się mylić) zaczęło się pojawiać tysiące "arcymistrzów kuchni" dodających kilkanaście przepisów dziennie typu sos pomidorowy...zaraz odezwie się Bunia lub ktokolwiek inny, że i takie przepisy są potrzebne ale jednak stwierdzam spadek poziomu, fajnie oglądać przepisy np. Tit lub Evity itd...które są niesamowite i uważam, że właśnie takie osoby trzymają ten portal w poziomie. Kochani nie będę wymieniać wszystkich, to tylko przykłady:-) ale kurczę blade niefaszerowane ostatnio poziom jest rażąco niski...:-(( nie chcę się kłócić ani nikogo urazić, pełen peace. tak tylko moje przemyślenia zapisałam dla Was...powodzenia

Potwierdzam w całej rozciągłości wypowiedź "darmiona", zawrotny pęd do nabijania punktów z badziewnymi i nieraz nic nie wartymi przepisami, opisanymi byle jak /winno być właściwie PRZEPISANYMI BEZMYŚLNIE /,z błędami i bez zdjęć. Pozostają takie przepisy : bez komentarzy, bez oceny i jestem przekonana , że też nie posłużą one nikomu. Dla przykładu podam, jak to kiedyś było i ile komentarzy się pojawiło..... / 62 ! / . :O):O):O)

https://gotujmy.pl/-shrek,przepisy,35613h60.html

mitofri
  • mitofri

Oj, poproszę o akceptację porady z przed 5 dni... chyba została przeoczona.Z góry dziękuje

cherry
  • cherry

• Przepisy: 508
  • Artykuły: 729
iziona napisał(a):

Ja mam pytanie w związku z akceptacją przepisu, jakiś czas temu dodałam przepis na "Ucierane ciasto z jabłkami"przepis ze zdjęciem, zostały naliczone punkty jak bez zdjęcia, nie upominałam się o te punkty bo sobie pomyślałam to tylko 5 punktów, wczoraj dodałam przepis na "Staropolski piernik dojrzewający"i też mimo posiadanych zdjęć mam naliczone punkty jak za przepis bez zdjęć. Dzisiaj się pytam bo to mi już daje 10 punktów.

Iziona pamiętaj, by zdjęcie podpisać (podpis powinien mieć minimum 50 znaków).

mitofri
  • mitofri

Dziękuje

iziona
  • iziona

• Przepisy: 1306
  • Artykuły: 0
Ja mam pytanie w związku z akceptacją przepisu, jakiś czas temu dodałam przepis na "Ucierane ciasto z jabłkami"przepis ze zdjęciem, zostały naliczone punkty jak bez zdjęcia, nie upominałam się o te punkty bo sobie pomyślałam to tylko 5 punktów, wczoraj dodałam przepis na "Staropolski piernik dojrzewający"i też mimo posiadanych zdjęć mam naliczone punkty jak za przepis bez zdjęć. Dzisiaj się pytam bo to mi już daje 10 punktów.

kołczu
  • kołczu

• Przepisy: 77
  • Artykuły: 1147
Już powinno być ok, przed chwilą ją zaakceptowałem

mitofri
  • mitofri

Witam,
właśnie obserwuję ze moje porady są akceptowane fajnie bo po weekendzie troche sie ich nazbieralo,ale mam pytanie odnośnie jednej pominietej...dodałam ją tydzien temu i wszystkie po niej zostały zaakceptowane a ona w dalszym ciagu ma status oczekującej...Moze ktos ja przeoczyl?

Odpowiedz na/ edytuj Tu zgłaszamy problemy