Tu zgłaszamy problemy

Obserwuj wątek

Odp: Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy

robertjankopp
Znów mam problem dodałem dziś o 14 przepis ze zdjęciem mam teraz naliczone 15 punktów ale zdjęcia nie ma a na faceboku jest dziwne chodzi o barana wielkanocnego.

Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy

msewka
  • msewka

• Przepisy: 607
  • Artykuły: 0
robertjankopp napisał(a):

Dziękuję i przepraszam za nie wiedzę Pozdrawiam

Nie przejmuj się, nie jest wsyd nie umieć i nie wiedzieć.Wstydem jest nie chcieć się nauczyć.To żart oczywiście.Mój brat mnie tak cisnął, jak byłam mała i bałam się jazdy na rowerze.

Odp: Tu zgłaszamy problemy

robertjankopp
Dziękuję i przepraszam za nie wiedzę Pozdrawiam

msewka
  • msewka

robertjankopp napisał(a):

Mam pytanie dlaczego w moich przepisach Kotleciki z piersi kurczaka inaczej i Roladki drobiowe po szwajcarsku jeden i drugi jest umieszczony ze zdjęciem mam za nie po 10 punktów a za resztę które też są ze zdjęciami 15 punktów.Proszę o wyjaśnienie Pozdrawiam

Jeśli równocześnie z przepisem dodajesz zdjęcie to masz 15 punktów.Jeśli dodajesz sam przepis to punktów masz 10.Jak dodasz zdjęcie do dostajesz kolejne 5 punktów.Tyle,że są to punkty za zdjęcie a nie za przepis i w innym miejscu są widoczne.Suma na pewno się zgadza.Sprawdź w swojej punktacji, za co i ile masz a się przekonasz.Pozdrawiam!

robertjankopp
Mam pytanie dlaczego w moich przepisach Kotleciki z piersi kurczaka inaczej i Roladki drobiowe po szwajcarsku jeden i drugi jest umieszczony ze zdjęciem mam za nie po 10 punktów a za resztę które też są ze zdjęciami 15 punktów.Proszę o wyjaśnienie Pozdrawiam

A.B.
  • A.B.

• Przepisy: 259
  • Artykuły: 3
matuchno,ja chyba nie w temacie,nigdy nie zrozumiem "pragnących kariery" na profilu kulinarnym,profil dla wszystkich,dla kochających gary i umiejących gotować,dla szukających pomysłu i dla laików,po co kopiować i wymyślać opisy tj. zacytowany powyżej-NIE ROZUMIEMale może wcale nie muszę

luna19
  • luna19

• Przepisy: 572
bajtek napisał(a):

To jest przepis dodany dzisiaj:
sposób wykonania:
cyt: "Kompoty ze słoików wlać do garnka, dolać wody cukru. Zagotować. "

no prosze ... jakież to skomplikowane ze az przepis potrzebny
a ja np kompotów ze słoikow juz nie gotuje ... lece napisac wlasny przepis hahahahah

bajtek
  • bajtek

• Przepisy: 52
To jest przepis dodany dzisiaj:
sposób wykonania:
cyt: "Kompoty ze słoików wlać do garnka, dolać wody cukru. Zagotować. "

Henia
  • Henia

• Przepisy: 281
  • Artykuły: 1
msewka napisał(a):

Czy Wy też macie wrażenie,że aliciaja i aginaa to klony? W dodatku bardzo twórcze.

Wiesz, sprawdzając kilkadziesiąt przepisów jednej osoby, zastanawiałam się: po co wstawia? Przecież u nas nie ma nagród.A przepisy są takiej jakości,że pytanie jest bardzo na miejscu.

msewka
  • msewka

Czy Wy też macie wrażenie,że aliciaja i aginaa to klony? W dodatku bardzo twórcze.

Odpowiedz na/ edytuj Tu zgłaszamy problemy