Do dzisiejszego przepisu na fasolkę po bretońsku nie pojawiło mi się zdjęcie choć próbowałam dodać dwa razy
https://gotujmy.pl/fasolka-po-bretonsku-,przepisy,85006.html
Problem. Mały. Techniczny. Newsletter prawdopodobnie zamiast dziś zostanie dostarczony jutro (czyli w piątek). Wiem że czekacie na Nagrodę Tygodnia, więc proszę - cierpliwości
Witam!Mam pytanie.W listopadzie została przyznana mi nagroda za awans.Adres wysłałam w terminie.Do dzisiejszego dnia nic nie otrzymałam.Proszę o wyjaśnienie.Pozdrawiam.
Śliweczko, o mnie też zapomnieli!
Droga Heniu!W takim razie wpadnij do mnie na torcik ananasowy i lampkę wina.Może nam to troszeczkę poprawi humor?Ale bardzo się cieszę,że przynajmniej my nie mamy sklerozy
Ale mamy satysfakcję z awansu! Daleko do Ciebie! Może w połowie drogi?
Tylko torcik zabierz ze sobą!
zmieniono 1 raz (ostatnio 14 mar 2011 13:15 przez Henia)
Witam!Mam pytanie.W listopadzie została przyznana mi nagroda za awans.Adres wysłałam w terminie.Do dzisiejszego dnia nic nie otrzymałam.Proszę o wyjaśnienie.Pozdrawiam.
Droga Heniu!W takim razie wpadnij do mnie na torcik ananasowy i lampkę wina.Może nam to troszeczkę poprawi humor?Ale bardzo się cieszę,że przynajmniej my nie mamy sklerozy
Tu zgłaszamy problemy
Obserwuj wątekOdp: Tu zgłaszamy problemy
rosik93
Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy
margolata
Widzisz Bajtuś jak się chcę to da radę najwyraźniej dla mnie jakoś a wykonalne ale są zdolni
Odp: Tu zgłaszamy problemy
margolata
https://gotujmy.pl/fasolka-po-bretonsku-,przepisy,85006.html
bajtek
cherry
Odp: Odp: Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy
Henia
Ale mamy satysfakcję z awansu! Daleko do Ciebie! Może w połowie drogi?
Tylko torcik zabierz ze sobą!
Odp: Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy
Śliweczka
Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy
Henia
Śliweczka
A.B.