Prześlij mi proszę foty na adres email podany wcześniej - robert.kolacz@burdamedia.pl
MP3-ka napisał(a):
Wczoraj dodałam przepis na roladki drobiowe z wątróbką... tak wiem, była awaria, więc dziś dodałam zdjęcia, nowy opis - bo stary znikł... i po zaakceptowaniu znów nie ma zdjęć i opisu
również chciałam zamienić punkty na nagrody - też się nie udało
Wczoraj dodałam przepis na roladki drobiowe z wątróbką... tak wiem, była awaria, więc dziś dodałam zdjęcia, nowy opis - bo stary znikł... i po zaakceptowaniu znów nie ma zdjęć i opisu
Drogie pokrzywdzone Mieliśmy pecha - wczoraj zaplanowano pewną drobną zmianę na serwisie i w efekcie przerwę w dodawaniu przepisów. Nie można też było się zalogować do serwisu z tego właśnie powodu, ale osoby który już były zalogowane, bo się wcześniej nie wylogowały i dodawały przepisy - osoby te w efekcie fatalnego splotu okoliczności straciły zdjęcia
Ze strony redakcji i obsługi technicznej serwisu bardzo przepraszam i proszę (bardzo bardzo ) o ponowne dodanie zdjęć do swoich przepisów albo przesłanie ich mi na maila a dodam je sam - robert.kolacz@burdamedia.pl
Tu zgłaszamy problemy
Obserwuj wątekOdp: Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy
MP3-ka
Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy
kołczu
MP3-ka napisał(a):
Odp: Tu zgłaszamy problemy
MP3-ka
zbysiowa
Przez ogórki małosolne
Odp: Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy
zbysiowa
Tak, szynka i pasztet, tylko nie dubluj proszę , zaczekaj spokojnie
Izabela Nowak-slonce
2milutka
dlaczego nie dostałam dodatkowych punktów?
kołczu
Ze strony redakcji i obsługi technicznej serwisu bardzo przepraszam i proszę (bardzo bardzo
Piszcie też do mnie ze wszelkimi pytaniami.
Odp: Odp: Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy
zbysiowa
Dziewczynki proszę o chwilę cierpliwości, kołczu się odezwie.
Odp: Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy
Izabela Nowak-slonce
i nawet gdy mam 5 zdjęć zalicza jako 4