Napisz do mnie proszę wiadomość ze szczegółami zamówienia (kto, co, kied itp.) a sprawdzę co się mogło stać
beatkaa153 napisał(a):
Czy ktoś już dostał zamówioną nagrodę z TERMISALU , jak długo się czeka na przesyłkę. Ja zamówiłam 21 listopada i jeszcze nie dostałam i pewnie do świąt nie dotrze .Trochę szkoda.
Czy ktoś już dostał zamówioną nagrodę z TERMISALU , jak długo się czeka na przesyłkę. Ja zamówiłam 21 listopada i jeszcze nie dostałam i pewnie do świąt nie dotrze .Trochę szkoda.
Przeprowadziliśmy szybkie śledztwo i oto wyniki - okazało się, że dostaliśmy złe informacje. Do magazynu nagród poszły nie "Zestaw 3 misek z miarką" lecz miski były tylko dwie. W efekcie faktyczny opis produktu to "Zestaw 2 misek z miarką".
Przepraszamy za kłopot, oczywiście wszystkim, którzy otrzymali zestaw bez jednej miski zwrócimy koszt - ekwiwalent w wirtualach, czyli 50 wirtuali.
Przepraszamy bardzo za zamieszanie i prosimy o wiadomości na np moją lub redakcyjną skrzynkę wszystkich poszkodowanych!
Dzisiaj dostałam zamówione miseczki za które bardzo dziękuje.Chciałam tylko zapytać czy przy miseczkach jest błędny opis czy dostałam nie te miseczki .Przy miseczkach jest opis''Zestaw 3 misek z miarką
Trzyczęściowy zestaw misek kuchennych. Bardzo wygodne w użyciu dzięki różnym pojemnościom i praktycznej wylewce. W zestawie jest także miarka.'' miseczki dostałam z miarką ale dwie nie trzy.
Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy z nagrodami!
Witajcie Kochani, robimy co w naszej mocy, aby w katalogu podstawowym konkursu GzN pojawiły się nowe nagrody. Mam nadzieję, że za kilka dni będę mieć dla Was dobre informacje
Brzmi bardzo ciekawie
brzmi ciekawie, ale w nagrodach cisza od tylu miesięcy
Tu zgłaszamy problemy z nagrodami!
Obserwuj wątekOdp: Odp: Tu zgłaszamy problemy z nagrodami!
kołczu
beatkaa153 napisał(a):
Odp: Tu zgłaszamy problemy z nagrodami!
beatkaa153
kołczu
ONY_za_kare
renatka1
Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy z nagrodami!
katarzynka455
kołczu
Przepraszamy za kłopot, oczywiście wszystkim, którzy otrzymali zestaw bez jednej miski zwrócimy koszt - ekwiwalent w wirtualach, czyli 50 wirtuali.
Przepraszamy bardzo za zamieszanie i prosimy o wiadomości na np moją lub redakcyjną skrzynkę wszystkich poszkodowanych!
katarzynka455
Trzyczęściowy zestaw misek kuchennych. Bardzo wygodne w użyciu dzięki różnym pojemnościom i praktycznej wylewce. W zestawie jest także miarka.'' miseczki dostałam z miarką ale dwie nie trzy.
Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy z nagrodami!
Noruas
brzmi ciekawie, ale w nagrodach cisza od tylu miesięcy [/quote]
oo, faktycznie nie zauważyłam, że to z czerwca, szkoda, bo się zaczęłam cieszyć ;(
Odp: Odp: Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy z nagrodami!
Alex_M
brzmi ciekawie, ale w nagrodach cisza od tylu miesięcy