Tu zgłaszamy problemy z nagrodami!

Obserwuj wątek

Odp: Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy z nagrodami!

Noruas
  • Noruas

• Przepisy: 549
  • Artykuły: 40
zozolek napisał(a):

Witajcie Kochani, robimy co w naszej mocy, aby w katalogu podstawowym konkursu GzN pojawiły się nowe nagrody. Mam nadzieję, że za kilka dni będę mieć dla Was dobre informacje

Brzmi bardzo ciekawie

Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy z nagrodami!

kołczu
  • kołczu

• Przepisy: 77
  • Artykuły: 1147
Dzień dobry, przecież odpisałem na wiadomość prywatną Proszę o podanie szczegółów zamówienia na moją skrzynkę a zajmę się tym

Megg napisał(a):

Witam!
Przed chwilą dostałam paczkę z nagrodą zamówioną w serwisie. Miał to być dzbanek Dafii na szerokie duże filtry, który jest w katalogu, a dostałam dzbanek na wąskie małe filtry. Proszę o odpowiedź jak mam teraz oddać ten dzbanek, a dostać ten właściwy?

Odp: Tu zgłaszamy problemy z nagrodami!

Megg
  • Megg

• Przepisy: 412
  • Artykuły: 6
Witam!
Przed chwilą dostałam paczkę z nagrodą zamówioną w serwisie. Miał to być dzbanek Dafii na szerokie duże filtry, który jest w katalogu, a dostałam dzbanek na wąskie małe filtry. Proszę o odpowiedź jak mam teraz oddać ten dzbanek, a dostać ten właściwy?

zozolek
  • zozolek

• Przepisy: 35
  • Artykuły: 244
Witajcie Kochani, robimy co w naszej mocy, aby w katalogu podstawowym konkursu GzN pojawiły się nowe nagrody. Mam nadzieję, że za kilka dni będę mieć dla Was dobre informacje

zmieniono 4 razy (ostatnio 20 cze 2013 14:56 przez zozolek)

2milutka
  • 2milutka

• Przepisy: 1493
  • Artykuły: 31
Witaj
Z tego co mi wiadomo bonów Ikea nie będzie ale mają być do innych sklepów tylko kiedy?

agabi22
  • agabi22

• Przepisy: 523
  • Artykuły: 9
Witam,
czy jest szansa , że w najbliższym czasie pojawią się jakieś nowe nagrody lub czy wrócą bony Ikea , środki czystości?
dziękuję i pozdrawiam

2milutka
  • 2milutka

Ja dostałam po minucie od chęci zgłoszenia więc u mnie działa..ciekawe dlaczego nie dociera do wszystkich?

Editha
  • Editha

• Przepisy: 244
Witam
Nie wiem jak to robicie, ale Gotujmy z Nagrodami rozstrzygnięty, a ja do dziś nawet nie dostałam pytania w II etapie......
O co tu chodzi?
Sami sprawdźcie, kiedy kliknęłam pierwszy raz w link, ile dni minęło a pytania dalej NIET
chyba musicie usprawnić system
Drugi miesiąc pod rząd taka sama sytuacja
Proszę o odpowiedź w sprawie
pozdrawiam

2milutka
  • 2milutka

Odpisałam priv

Megg
  • Megg

• Przepisy: 412
2milutka pewnie dostaniesz ich w poniedziałek.
Ja zamówiłam ten zestaw 13 maja, a w statusie mam, że wysłali mi go w poniedziałek i dopiero dziś przyszła paczka, ale tak jak pisałam brakowało w niej jednego płynu. Napisz proszę kiedy dostaniesz i czy będziesz miała cały zestaw czy czegoś będzie brakowało?
Pozdrawiam
Megg

Odpowiedz na/ edytuj Tu zgłaszamy problemy z nagrodami!