Witam!
Dziś dostałam zestaw środków czystości firmy Gold Drop, w zestawie miało być 6 różnych środków czystości, a ja dostałam tylko 5 szt, brakuje płynu do mycia podłóg, ścian, glazury Floor. Dlaczego nie dostałam tego płynu do podłóg Floor i czy go dostane osobno czy zostaną mi zwrócone punkty?
Już odpowiadam - okazało się, że w magazynie zabrakło książek o kuchni węgierskiej :/ Bardzo przepraszamy - za te książki zwrócimy oczywiście punkty, więc proszę o informację na priv od wszystkich osób z taką sytuacją jak Megg i nogawkuchni.
również dostałam dzisiaj zamówione książki i także jest 3 zamiast 4 brakuje książki z kuchnią węgierską i właśnie też się zastanawiałam o co chodzi,cieszę się z 3,ale spodziewałam się 4,czy jest na to jakieś wyjaśnienie czemu 3,a nie 4 jak było podane?pozdrawiam ciepło
Witam! Jakiś czas temu zamawiałam komplet 4 książek kucharskich. Dziś przyszła mi paczuszka z książkami, ale jest ich tylko 3 szt. Co się stało z tą 4 książką, czy dostane ją jeszcze w osobnej paczce?
Tu zgłaszamy problemy z nagrodami!
Obserwuj wątekOdp: Tu zgłaszamy problemy z nagrodami!
2milutka
Odp: Tu zgłaszamy problemy z nagrodami!
Megg
Dziś dostałam zestaw środków czystości firmy Gold Drop, w zestawie miało być 6 różnych środków czystości, a ja dostałam tylko 5 szt, brakuje płynu do mycia podłóg, ścian, glazury Floor. Dlaczego nie dostałam tego płynu do podłóg Floor i czy go dostane osobno czy zostaną mi zwrócone punkty?
Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy z nagrodami!
Megg
pozdrawiam
nogawkuchni
kołczu
nogawkuchni
Megg
Odp: Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy z nagrodami!
Megg
Babciagramolka
Jak porada zostanie zamieszczona to zostana dodane punkty
Megg