Jesteś najlepsza - a ja tak szukałam bo zdjęcie mi od poczatku podpadało . Tylko myślałam , ze jest razem z przepisem a tu ściągniete od artykułu . Dzięki kochana . Jak mnie się podoba , że wyraźnie widać brak zgody na ,, kopiarstwo ,,na stronie .
Serdeczne dzięki za pomoc i podesłanie linku . Przepis już zablokowany
no ja też nie wiem bo po wrzuceniu w wyszukiwarkę choćby 3 pierwszych zdań wyskakują od razu dwa źródła - DoradcaSmaku skąd właśnie przepis skopiowano (stamtąd jest też zdjęcie) i gotujmy gdzie wstawiłam go na samym początku konkursu...
Ale ten się nie myli co nic nie robi i przeprosiny oczywiście przyjęte
Odp: Odp: Tutaj zgłaszamy łamanie regulaminu serwisu
Pyzo bardzo Cię przepraszam za zaistniała sytuację. Nie wiem jak to się stało, że w wyszukiwarce google nie wyskoczył mi Twój przepis. Pewnie wpisałam coś źle i temu stało się to co się stało. Jeszcze raz bardzo Cię za to przepraszam. Natychmiast naprawię swój błąd.
Rzeczywiście to plagiat - zawiadomiłam już moderatorkę, będzie się tłumaczyć. Zaraz powinna zdjąć ten przepis. To już przechodzi wszelkie pojęcie, żeby w tym samym konkursie wstawić przepisany przepis z tego samego konkursu Oj głowa od tego boli.
Kochani, pracujemy nad takim systemem, który będzie bardzo boleśnie dokuczał plagiatorom. Już wkrótce zobaczycie ten nowy system i zaręczam wam, że nie będzie się opłacało wstawiać żadnych plagiatów.
A teraz poczekajmy chwilę na reakcję moderatora, który musi poprawić swój błąd. Pozdrawiam Tit
To już przekracza wszelkie granice....Mój przepis, razem ze zdjęciem, na perłopławy śniadaniowe skopiowany przez użytkownika Ludek i wstawiony pod inną nazwą https://gotujmy.pl/jajkowe-szalenstwo-male-nieco-co-nieco-,przepisy,87284.html !
Tutaj zgłaszamy łamanie regulaminu serwisu
Obserwuj wątekOdp: Odp: Tutaj zgłaszamy łamanie regulaminu serwisu
Babciagramolka
Jesteś najlepsza - a ja tak szukałam bo zdjęcie mi od poczatku podpadało . Tylko myślałam , ze jest razem z przepisem a tu ściągniete od artykułu . Dzięki kochana . Jak mnie się podoba , że wyraźnie widać brak zgody na ,, kopiarstwo ,,na stronie .
Serdeczne dzięki za pomoc i podesłanie linku . Przepis już zablokowany
Odp: Tutaj zgłaszamy łamanie regulaminu serwisu
niunia171
a prosze zobaczyc ten artykuł
http://www.eslodycze.com/
caroline1983
robertjankopp
Pyza
Pyza
Ale ten się nie myli co nic nie robi i przeprosiny oczywiście przyjęte
misia5
Pozdrawiam misia5
Pyza
Kochani, pracujemy nad takim systemem, który będzie bardzo boleśnie dokuczał plagiatorom. Już wkrótce zobaczycie ten nowy system i zaręczam wam, że nie będzie się opłacało wstawiać żadnych plagiatów.
A teraz poczekajmy chwilę na reakcję moderatora, który musi poprawić swój błąd. Pozdrawiam Tit
Netka
To to juz jest szczyt bezczelnosci!