Tutaj zgłaszamy łamanie regulaminu serwisu

Obserwuj wątek

Odp: Tutaj zgłaszamy łamanie regulaminu serwisu

Bylo tu bardzo duzo bezsensownych przepisow ale na szczescie zostaly usuniete, teraz z przyjemnoscia tu zagladam.Mam nadzieje ze na jednorazowej akcji sie to nie skonczy i bzdury niedbale opisane beda na bierzaco usuwane jesli autor nie poprawi.Bardzo lubie ten portal i zycze wszystkim aby utrzymal wysoki poziom a nie zginal wsrod innych byle jakich portali kulinarnych.Mam nadzieje ze inni uzytkownicy tej strony popieraja moje zdanie.

bajtek
  • bajtek

• Przepisy: 52
  • Artykuły: 0
No właśnie, chciałam zapytać: co to za przepis i do czego ma służyć ? - bo na prawdę nie wiem............... Widzę, że co niektórzy , aby punkty nabić... przepisują z zeszytu lub z jakiejś książki, a nie na tym to polega .. prawda?
https://gotujmy.pl/mleko-makowe,przepisy,80851.html

Wielkie brawa za reakcje....

Odp: Odp: Tutaj zgłaszamy łamanie regulaminu serwisu

Henia
  • Henia

• Przepisy: 281
  • Artykuły: 1
Pyza napisał(a):

Heniu, jak zwykle opacznie rozumiesz czyjeś intencje...to nie atak na kogokolwiek tylko mój punkt widzenia do wyrażenia którego mam pełne prawo, nawet wtedy gdy różni się od opinii ogółu

Nie wiesz nawet jak bardzo się cieszę z tego, że usuwa się takie gnioty - przecież od dawna walczę aby to robić i nie pozwalać na zaniżanie poziomu portalu. Doskonale zdaję sobie także sprawę z tego, że moderatorzy są tylko pracownikami.

"Jak zwykle....".oj, Iza, Iza

zmieniono 1 raz (ostatnio 02 lut 2011 00:58 przez Henia)

Pyza
  • Pyza

• Przepisy: 988
  • Artykuły: 74
Heniu, jak zwykle opacznie rozumiesz czyjeś intencje...to nie atak na kogokolwiek tylko mój punkt widzenia do wyrażenia którego mam pełne prawo, nawet wtedy gdy różni się od opinii ogółu

Nie wiesz nawet jak bardzo się cieszę z tego, że usuwa się takie gnioty - przecież od dawna walczę aby to robić i nie pozwalać na zaniżanie poziomu portalu. Doskonale zdaję sobie także sprawę z tego, że moderatorzy są tylko pracownikami.

Henia
  • Henia

• Przepisy: 281
  • Artykuły: 1
cherry napisał(a):

Winny się tłumaczy, więc w imieniu wszystkich moderatorów zamilknę.

W imieniu wszystkich moderatorów dziękuję! Uważam,że nie są tu potrzebne ataki na moderatorów.Po co? Na radość kopiarzom?! A sprawdzanie i weryfikowanie przepisów tej użytkowniczki skończę dzisiaj.Uważam, że powinniśmy się cieszyć z małych sukcesów, zamiast ciągle narzekać.

cherry
  • cherry

• Przepisy: 508
  • Artykuły: 729
Winny się tłumaczy, więc w imieniu wszystkich moderatorów zamilknę.

Pyza
  • Pyza

Cherry, dobrze wiesz jak jest i ja też bo swój rozumek, choć malutki, mam...lepiej było nie puszczać takich gniotów to nie trzeba by było teraz kasować, ale ważniejszy był ruch w interesie i gdyby nie zrobił się szum wokół sprawy to i tego kasowania by nie było...
chwali się Wam, że robicie porządek a na ile wystarczy rozpędu to zobaczymy...

Odp: Odp: Odp: Tutaj zgłaszamy łamanie regulaminu serwisu

cherry
  • cherry

• Przepisy: 508
  • Artykuły: 729
Pyza napisał(a):

jest, ale chęci do tego nie ma...na górze liczy się ilość a nie jakość...

Wszystkie przepisy są obecnie sprawdzane i kasowane jeśli okazują się zupelnym zerem. Jest ich dużo dlatego to trwa. Gdyby chodziło o ilosc, nikt nie zajmowałby sobie czasu banowaniem kogokolwiek i czegokolwiek, ani tym bardziej czytaniem tego wszystkiego. Więc proszę docenić pracę moderatora, który teraz ma co robić i wbrew opinii o ignorancji "góry" nie dąży do pomnożenia za wszelką cenę zbioru - dziękuję.

Cherry

Pyza
  • Pyza

jest, ale chęci do tego nie ma...na górze liczy się ilość a nie jakość...

Odpowiedz na/ edytuj Tutaj zgłaszamy łamanie regulaminu serwisu