Tutaj zgłaszamy łamanie regulaminu serwisu

Obserwuj wątek

Odp: Tutaj zgłaszamy łamanie regulaminu serwisu

Takiej osoby nic nie zniecheci , idzie na ilosc.Nie wazne ze bzdury po ktorych przeczytaniu boli glowa. Mam tylko nadzieje ze te bzdury nie beda nagrodzone.Zreszta mam wrazenie ze ta osoba odradza sie tu co jakis czas jak feniks z popiolow i zasmieca strony swoimi ,,rewelacyjnymi,, przepisami. Czy na takie osoby naprawde nie ma sposobu

msewka
  • msewka

• Przepisy: 607
  • Artykuły: 0
Zdążyłam poczytać przepisy niejakiego kuchcika i żenada.Napisałam w co niektórych co o nich sądzę, ale chyba to nie zraziło tejże osoby, bo widzę ,że się klonuje.

Odp: Odp: Tutaj zgłaszamy łamanie regulaminu serwisu

Henia
  • Henia

• Przepisy: 281
  • Artykuły: 1
Pyza napisał(a):

poziom przepisów tych użytkowników jest żenująco niski - większość nawet nie zawiera całego opisu sposobu przygotowania

ja je komentuję i komentować będę bo uważam, że tego rodzaju "badziew" należy piętnować!
mam tylko nadzieję, że nikt nie pokusi się o wypróbowanie któregoś z tych "przepisów" bo nie tylko zmarnuje składniki, ale także zniechęci się w ogóle do zaglądania na ten portal - nie wiem czy na dłuższą metę tolerowanie tego rodzaju "wklepywaczy" nam wszystkim się opłaci...

Henia
  • Henia

• Przepisy: 281
  • Artykuły: 1
Oczywiście, że to ta sama osoba. A przepisy... brak mi słów.Ale cóż, co człowiek, to i jego przepisy.

Pyza
  • Pyza

• Przepisy: 988
  • Artykuły: 74
poziom przepisów tych użytkowników jest żenująco niski - większość nawet nie zawiera całego opisu sposobu przygotowania

ja je komentuję i komentować będę bo uważam, że tego rodzaju "badziew" należy piętnować!
mam tylko nadzieję, że nikt nie pokusi się o wypróbowanie któregoś z tych "przepisów" bo nie tylko zmarnuje składniki, ale także zniechęci się w ogóle do zaglądania na ten portal - nie wiem czy na dłuższą metę tolerowanie tego rodzaju "wklepywaczy" nam wszystkim się opłaci...

andzia67
  • andzia67

• Przepisy: 58
Ja też to zauwazyłam .Tu chyba na ilość idzie nie na jakość ,bo całe przygotowanie mieści się zazwyczaj w jednym zdaniu

jovi
  • jovi

• Przepisy: 436
Mam pytanie. Czy nie uważacie, że użytkownik Margro i Kuchcik4 to te same osoby? Nawet podobny opis przepisów mają. Jeden w stylu "bardzo dobre i za niską cenę", a druga osoba :Szybkie, łatwe, na każdą kieszeń", nie wspominając o bezsensowności przepisów.
Pozdrawiam

Babciagramolka
magdafer napisał(a):

https://gotujmy.pl/sos-mietowy,przepisy,81233.html dwa razy dodano ten sam przepis

Już wyjaśnione- dzięki za czujność

magdafer
  • magdafer

• Przepisy: 39
https://gotujmy.pl/sos-mietowy,przepisy,81233.html dwa razy dodano ten sam przepis

Babciagramolka
Anula napisał(a):

https://gotujmy.pl/pasta-do-kanapek-,przepisy,80185.html
Zamiast zdjecia gotowej pasty mamy zdjecie skladnikow,majonez, jajka itp.

Anula - masz rację . Ponieważ autor dopiero zaczyna wstawianie przepisów może nie dokładnie zapoznał się z Regulaminem . Napisałam do autora prośbę o zmianę zdjęcia w edycji przepisu .Myslę , że nie będzie z tym problemu .

I już jest wszystko ok - autor zrobił nowe zdjęcie i zamienił.
A przy okazji dziękuję Jurkowi1957 za szybka rakcję .

zmieniono 1 raz (ostatnio 16 sty 2011 21:15 przez Babciagramolka)

Odpowiedz na/ edytuj Tutaj zgłaszamy łamanie regulaminu serwisu