Tutaj zgłaszamy łamanie regulaminu serwisu

Obserwuj wątek

Odp: Tutaj zgłaszamy łamanie regulaminu serwisu

halina
  • halina

• Przepisy: 717
  • Artykuły: 0
Sarenko jestes osoba bardzo .......... . , wogole nie bywam na tej stronie i nie mam zadnych nickow . Takim czyms bawia sie tylko osoby mlode i ................... . Po prostu szkoda do Ciebie pisac slow . Nie wiem czemu sie tak przyczepilas do mnie . Masz na pewno wrogow tu na tym portalu hahaha , ktorzy Ci takie piekne oceny wystawiaja , a Ty sie do mnie przyczepilas . Jestes bardzo w bledzie , szukaj osob hahaha , ktore Cie nienawidza a nie oczerniaj mnie bo sobie tego nie zycze .Jesli bys byla taka w porzadku to by Ci nikt takich ocen nie wystawial .................

Odp: Odp: Odp: Tutaj zgłaszamy łamanie regulaminu serwisu

iwi69
  • iwi69

• Przepisy: 200
  • Artykuły: 2
Sarenka napisał(a):

msewka napisał(a):

To, co napiszę nie jest złamaniem regulaminu, ale dowodem na to,że komuś brak odwagi cywilnej.Nie twierdzę,że moje przepisy są idealne i przyjmuję krytykę ,jeśli komuś coś się nie podoba.Ale jeśli ktoś zakłada konto na gotujmy.pl o godzinie 14,47 i w tej samej minucie ocenia mój przepis na 2 to chyba to nie jest przypadek.
Tak więc lucynka50, nie musi Ci smakować ta szarlotka,ale może napisz co w przepisie jest nie tak.Będę miała okazję popracować nad nim.

Cos mi sie mocno zdaje, ze nasza Halina, czyli wiosenka50 wrocila pod nowym nickiem, chyba wiedziona tesknota wlasnych, starych nawyków. A byl taki spokój, przez ostatni miesiac, choc pod nickiem marietta juz zdazyla mi nastukac kilka podobnych ocen.
Ewa masz zbyt dobre przepisy i jak widac niektórzy nie moga tego przelknac.

Chyba wrocila no coz nudzi sie.

msewka
  • msewka

• Przepisy: 607
Sarenko, nie są zbyt dobre Ale czemu ktoś nie postara się zrobić czegoś,żeby i jego ktoś pochwalił i dobrze ocenił, tylko toczy jakąś dziwną grę.Tego nie rozumiem.Gdy coś mi się nie podoba piszę to w komentarzach do przepisów.I cz esto ich nawet nie oceniam , ani dobrze ani źle.W końcu każdy ma inny smak i gust.
I może odpowiedzieć na moje wątpliwości, bo się nie ukrywam.

Odp: Odp: Tutaj zgłaszamy łamanie regulaminu serwisu

Sarenka
  • Sarenka

• Przepisy: 571
  • Artykuły: 1
msewka napisał(a):

To, co napiszę nie jest złamaniem regulaminu, ale dowodem na to,że komuś brak odwagi cywilnej.Nie twierdzę,że moje przepisy są idealne i przyjmuję krytykę ,jeśli komuś coś się nie podoba.Ale jeśli ktoś zakłada konto na gotujmy.pl o godzinie 14,47 i w tej samej minucie ocenia mój przepis na 2 to chyba to nie jest przypadek.
Tak więc lucynka50, nie musi Ci smakować ta szarlotka,ale może napisz co w przepisie jest nie tak.Będę miała okazję popracować nad nim.

Cos mi sie mocno zdaje, ze nasza Halina, czyli wiosenka50 wrocila pod nowym nickiem, chyba wiedziona tesknota wlasnych, starych nawyków. A byl taki spokój, przez ostatni miesiac, choc pod nickiem marietta juz zdazyla mi nastukac kilka podobnych ocen.
Ewa masz zbyt dobre przepisy i jak widac niektórzy nie moga tego przelknac.

msewka
  • msewka

zuzi
  • zuzi

• Przepisy: 174
  • Artykuły: 13
To nie są zdjęcia potraw

https://gotujmy.pl/salatka-po-libansku,przepisy,52702.html

https://gotujmy.pl/zapiekanka-z-ziemniakow,przepisy,52758.html

msewka
  • msewka

Pyzo, ale jakieś nwe danie, albo przystawka przed świętami (z grzybami koniecznie), pewnie wpadnie Ci do głowy? Czekamy

Odp: Odp: Odp: Odp: Tutaj zgłaszamy łamanie regulaminu serwisu

Pyza
  • Pyza

• Przepisy: 988
  • Artykuły: 74
cwaniaki
Kilka prawdziweczków i trochę kurek mam jeszcze zamrożonych "na czarną godzinę", ale podgrzybki to tylko suszone...I nawet ostatnie mrozy pokrzyżowały mi plany i pomroziły boczniaki i zimówki...muszę czekać na ocieplenie Teraz, świątecznie, to suszone są w użyciu - do samego bigosu poszło 1,5 litra krajanki a jeszcze do barszczyku, pierogów, kapusty z grzybami i innych "drobiazgów"

Odp: Odp: Odp: Tutaj zgłaszamy łamanie regulaminu serwisu

msewka
  • msewka

Bahus napisał(a):

tosiek17 napisał(a):

Chłop cieszył się, że wreszcie Cię przydybał....a tu nici i jest ogromnie zawiedziony.
Więc ja na Twoim miejscu nie czekałbym na jakiekolwiek przeprosiny. A tak swoją drogą do prokuratury za naruszenie praw autorskich.

A ja marzę o jednym...aby przydybać Pyzę na nowym grzybowym przepisie, który mógłbym zastosować w swojej kuchni

Ja jestem za! Byleby to nie były grzyby, których nie znam i nie mam w domu.Więc jakieś podgrzybki lub borowiki? Więc, Pyzuniu

Odp: Odp: Tutaj zgłaszamy łamanie regulaminu serwisu

Bahus
  • Bahus

• Przepisy: 624
  • Artykuły: 5
tosiek17 napisał(a):

Chłop cieszył się, że wreszcie Cię przydybał....a tu nici i jest ogromnie zawiedziony.
Więc ja na Twoim miejscu nie czekałbym na jakiekolwiek przeprosiny. A tak swoją drogą do prokuratury za naruszenie praw autorskich.

A ja marzę o jednym...aby przydybać Pyzę na nowym grzybowym przepisie, który mógłbym zastosować w swojej kuchni
Opis: Oddany Przyjaciel, który odszedł do krainy wiecznego szczęścia.

Odpowiedz na/ edytuj Tutaj zgłaszamy łamanie regulaminu serwisu