W trosce o miłą atmosferę na stronie

Obserwuj wątek

Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: W trosce o miłą atmosferę na stronie

Babciagramolka
margolata napisał(a):

junette napisał(a):

ja się nie przejmuję tylko ostrzegam żebyście jej komentarzy nie wystawiali bo jedynkuje

A niech sobie dają jedynki Henia ma rację nie wolno się dać zastraszać przecież wkładamy w przepisy serce i naszą pracę a jak ktoś to ocenia złośliwie to jego broszka. Coraz częściej widzę że z ludźmi ciężko żyć w symbiozie bo zrobili się bardzo złośliwi i takowych użytkowników się namnożyło... ehhh
Po jednym dla każdego naleweczki bunióweczki

Jestem za - do pracy iść nie muszę- obiad sie sam gotuje to co mi tam . Tylko dla czego po jednym kochana ?

zmieniono 1 raz (ostatnio 12 paź 2010 16:29 przez Babciagramolka)

Odp: Odp: Odp: Odp: W trosce o miłą atmosferę na stronie

margolata
  • margolata

• Przepisy: 169
  • Artykuły: 0
junette napisał(a):

ja się nie przejmuję tylko ostrzegam żebyście jej komentarzy nie wystawiali bo jedynkuje

A niech sobie dają jedynki Henia ma rację nie wolno się dać zastraszać przecież wkładamy w przepisy serce i naszą pracę a jak ktoś to ocenia złośliwie to jego broszka. Coraz częściej widzę że z ludźmi ciężko żyć w symbiozie bo zrobili się bardzo złośliwi i takowych użytkowników się namnożyło... ehhh
Po jednym dla każdego naleweczki bunióweczki
obrazek

zmieniono 1 raz (ostatnio 12 paź 2010 09:35 przez margolata)

Odp: W trosce o miłą atmosferę na stronie

Bahus
  • Bahus

• Przepisy: 624
  • Artykuły: 5
Junette "głowa do góry" nie przejmuj się, Twoje przepisy są świetne i czekam na dalsze
Opis: Oddany Przyjaciel, który odszedł do krainy wiecznego szczęścia.

Odp: Odp: Odp: Odp: W trosce o miłą atmosferę na stronie

Henia
  • Henia

• Przepisy: 281
  • Artykuły: 1
junette napisał(a):

Henia napisał(a):

junette napisał(a):

zwróciłam uwagę użytkowniczce karrina że wstawia plagiaty nawet nie oceniłam jej przepisy tylko wystawiłam komentarz i dostałam w odwecie 1 nie udzielajcie jej komentarzy bo was też zjedynkuję. Żałosne są takie osoby

junette, nie martw się jedynkami! Ty będziesz tu dalej, a ona jak się będzie tak dalej bawić, wiesz gdzie wyląduje?!

Nigdy w życiu! Wystawiłam komentarze - obiektywnie i grzecznie.Niech mnie spróbuje zjedynkowaćI Nie możemy, junette, dać się sterroryzować! Za złośliwe jedynkowanie są sankcje! Ja nie komentuję złośliwie i nie pozwolę na to,żeby ktoś niszczył moja pracę! I Was proszę o to samo - nie pozwólmy się zastraszyć jedynkami !

Odp: Odp: Odp: W trosce o miłą atmosferę na stronie

junette
  • junette

• Przepisy: 54
Henia napisał(a):

junette napisał(a):

zwróciłam uwagę użytkowniczce karrina że wstawia plagiaty nawet nie oceniłam jej przepisy tylko wystawiłam komentarz i dostałam w odwecie 1 nie udzielajcie jej komentarzy bo was też zjedynkuję. Żałosne są takie osoby

junette, nie martw się jedynkami! Ty będziesz tu dalej, a ona jak się będzie tak dalej bawić, wiesz gdzie wyląduje?!

Odp: Odp: W trosce o miłą atmosferę na stronie

Henia
  • Henia

• Przepisy: 281
junette napisał(a):

junette
  • junette

• Przepisy: 54

Odp: Odp: W trosce o miłą atmosferę na stronie

Babciagramolka
margolata napisał(a):

to na razie tyle kieliszki dam jutro zapraszam wszystkich chętnych na degustację naleweczki według przepisu Buni

Ok - to ja zabieram ten duży gąsiorek dobrze ?
Czy mogę poprosić o bycie matką chrzesną naleweczki ?
I będzie ,,...nazywasz się wiśniowa buniówka "- płyń w gardła spragnionych i raduj im serca - Sum sum corda i kieliszki.

Ja chcę wisnióweczki

margolata
  • margolata

• Przepisy: 169
to na razie tyle kieliszki dam jutro zapraszam wszystkich chętnych na degustację naleweczki według przepisu Buni
obrazek obrazek

Odp: Odp: Odp: W trosce o miłą atmosferę na stronie

luna19
  • luna19

• Przepisy: 572
Babciagramolka napisał(a):

Ty mnie nie denerwuj dobrze
Ja w tym roku nie robiłam i co mam się oblizywać przy Twoich zdjęciach Natychmiast proszę o opcję podaj przez ekran

Buniu .... toż to by byla prawdziwa rewelacja takie degustowanie przez ekran
Przyjęcia i całe uczty byśmy tu sobie robili

Odpowiedz na/ edytuj W trosce o miłą atmosferę na stronie