W trosce o miłą atmosferę na stronie

Obserwuj wątek

Odp: W trosce o miłą atmosferę na stronie

Papaja
  • Papaja

• Przepisy: 382
  • Artykuły: 8
Ponieważ pewne osoby posądziły mnie o to że zdjęcia w moich przepisach są skanowane a nie jest to prawdą postanowiłam napisać o tym publicznie gdyż nie mam nic do ukrycia. Zdjęcia robię aparatami w telefonach i raz wychodzą lepiej a raz gorzej a co do skanera to nawet nie mam go w domu i nie korzystam z tego typu urządzeń.

margolata
  • margolata

• Przepisy: 169
  • Artykuły: 0
Od kiedy to się gotuje pod czyjeś dyktando Każdy gotuje to co lubi i jak lubi, a nie jak ktoś każe. Dowolna interpretacja a nie przymus że musi tak być.

Papaja
  • Papaja

• Przepisy: 382
  • Artykuły: 8
Jak kiedy napisałam do Pani Barbary o tym że każdy może gotować jak chce lekko albo ciężko w zamian zostałam poczęstowana 1

Trzosik
  • Trzosik

• Przepisy: 0
A co to za dwie nawiedzone ? spadajcie laski, bo sajgon robicie.

zmieniono 1 raz (ostatnio 25 paź 2010 04:09 przez Trzosik)

Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: W trosce o mila atmosfere

Sandra S
  • Sandra S

O super ! Moje gratulacje dotrwam Powodzenia !

Odp: Odp: Odp: Odp: W trosce o mila atmosfere

Barbara Malafouris
Dziekuje slicznie Sandro ! Tak pojade na Wszystkich Swietych, wydaje ksiazke, wiesz promocja itp. a na wiosne bede juz na dobre na festiwalach kuchni greckiej i wloskiej i takie tam sobie rozne wspolprace, mam duzo pracy Uruchamiam tez niedlugo nowa strone o kuchniach swiata, jesli dotrwasz w swoim postanowieniu nauczenia sie dobrego gotowania to z pewnoscia uslyszysz cos o mnie jeszcze Pozdrowienia i spelnienia marzen zycze

Odp: Odp: Odp: W trosce o mila atmosfere

Sandra S
  • Sandra S

Pani Basiu 5 na 10 tys. - dobry wynik tak zrobie jeszcze kilka notek i zmykam, wiem troche szkoda przepisy niektore sa bardzo dobre i napewno je ugotuje czy Pani przyjezdza do Polski czasem ? Naprawde tutaj nie wszyscy tacy jestesmy
Boze taka zazdrosc ! Nigdy nie dorownaja Pani klasy dlatego na zawsze pozostana tutaj ... Na nic lepszego ich nie stac... Bede wchodzila na stronke Pozdrowienia !

Odp: Odp: Odp: W trosce o mila atmosfere

luna19
  • luna19

• Przepisy: 572
Barbara Malafouris napisał(a):

Sandro dobry wieczor ! Czy mam zrozumiec, ze rezygnujesz z uczestnictwa w portalu ? Jesli tak to nie rob tego, jest tu wiele porzadnych ludzi, ktorzy naprawde z wielka pasja i wlasnym wkladem pracy przygotowali bardzo dobre przepisy dla osob, ktore chcialyby sie tak jak Ty nauczyc. Pomysl o tym i swoim udzialem zrekomensuj im to. Prosze rowniez abys nie zabierala glosu w dyskusjach na moj temat, widzisz ile to sprawilo Ci klopotow, naprawde niewarto, zignoruj zupelnie natomiast czas ten spedz pozytecznie, zycze sukcesow kulinarnych i wszystkiego dobrego.

to jest już podżeganie ....
albo nazwijmy to inaczej - trolizm internetowy
definicja trola internetowego ... do poczytania i porównania ..miłej lektury
http://tuitam.7.forumer.com/a/troll-definicja_post22.html

zmieniono 1 raz (ostatnio 24 paź 2010 19:45 przez luna19)

Odp: Odp: W trosce o mila atmosfere

Barbara Malafouris
Sandro dobry wieczor ! Czy mam zrozumiec, ze rezygnujesz z uczestnictwa w portalu ? Jesli tak to nie rob tego, jest tu wiele porzadnych ludzi, ktorzy naprawde z wielka pasja i wlasnym wkladem pracy przygotowali bardzo dobre przepisy dla osob, ktore chcialyby sie tak jak Ty nauczyc. Pomysl o tym i swoim udzialem zrekomensuj im to. Prosze rowniez abys nie zabierala glosu w dyskusjach na moj temat, widzisz ile to sprawilo Ci klopotow, naprawde niewarto, zignoruj zupelnie natomiast czas ten spedz pozytecznie, zycze sukcesow kulinarnych i wszystkiego dobrego.

Odp: Odp: W trosce o mila atmosfere

Henia
  • Henia

• Przepisy: 281
  • Artykuły: 1
Sandra S napisał(a):

I wychodze papa !

Szczęśliwej drogi, już czas!
Mam nadzieję, że jest to droga bez powrotu (tutaj)

zmieniono 1 raz (ostatnio 24 paź 2010 19:25 przez Henia)

Odpowiedz na/ edytuj W trosce o miłą atmosferę na stronie